За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 57

• 48 546
  • 800
  •   1
Отговори
# 705
Сина ми се скъсва от писъци като му дърпам сополите, едвам го удържам. Само докато види аспиратора и бяга и се крие и държи за лицето..Затова при последните сополи н 3тия ден спрях и капките и аспиратора , и след ден-два бяха спрели.

# 706
Ето този аспиратор на Чико намирам, най-вероятно за него говори Зари.
http://palcho.bg/bg/product/2515.html
На същия принцип е като Маример, пак с уста се издърпват сополките. Може би самият накрайник е по-мек и по добре се понася от мъниците, не знам. Ако го намеря в някоя аптека, ще го взема да го пробвам и него.

# 707
На мен ми изпратиха аспиратор от Америка. Но пък не е по-различен от Маримера

# 708
Дърпам с Бейбивак, като преди това капя ФР. Докато започна и сме приключили.

# 709
Приклещвам го с крака и с едната свободна ръка, да, плаче и не му харесва, но това е положението. И на мен не ми харесва, налага се.

Накрайникът ще е без значение при нас, той се мята на всичко, което трябва да му се сложи в носа.

# 710
Да това е уреда . Накрайника е мек и поне аз нямам никакви проблеми. Всичко излиза за секунда.

# 711
На Чико продуктите ги има и в Хиполенд. Обаче нещо им цикли сайта и не мога да видя дали има.
Не съм дърпала с аспиратор (не се е налагало) и не знам как ще го понесе.

# 712
На Чико продуктите ги има и в Хиполенд. Обаче нещо им цикли сайта и не мога да видя дали има.
Не съм дърпала с аспиратор (не се е налагало) и не знам как ще го понесе.
Да аз именно от там го купих, но съм го виждала на много места , и по борсите.

# 713
Момичета, при запушен нос на бебе на три месеца какво са ви изписвали ? Видимо не е болен, няма Т, киха максимум 3 пъти дневно. Но пустият му нос е пълен и диша трудно. Пръскам в нослето Стеримар бебе и дърпам сополките с помпичка Маример, но пак има постоянно.
Утре ще го водя до педиатъра, но ми е интересно ако ви се е случвало какво сте давали вие.

Ние решихме генерално проблема със запушения нос като купихме уред за овлажняване на въздуха на Филипс. Вярно, не беше много евтин, около €100, но след няколко дена имаше осезателно подобрение. Вече почиствам нослето само сутринта с ФР и след това изсмуквам сополчетата, образували се през нощта.

# 714
  • Стара Загора
овлажнителя е голяма работа, ние си взехме по- евтин за 50$ от амазон, тип teardrop https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B001ADL1SG/ref=dp_olp_ne … amp;condition=new

# 715
Аз искам да попитам от колко месеца сложихте бебенцата си в бънджи? На нас ни подариха за Коледа, но сме на почти 5 месеца и се чудя дали да я пробвам?

# 716
Изобщо не сме ползвали, но 5 месеца ми се вижда много рано. Може би на 7-8 поне.

# 717
  • София
Ние цяла нощ се борихме със сополите. Накрая издърпах с накрайника за прахосмукачка за секунда, изтърпях един як рев и поспахме няколко часа. Заведох го на лекар. Изписаха капки за нос, защото секретът е доста.

Бънджи не сме ползвали, но и аз бих казала от 7-8м. поне.

# 718
Аз също не съм ползвала бънжи с щерка ми, защото не го хареса. По- рано от 7ми месец не бих я сложила.
Относно капките за нос при нас също е ад докато изсмучем секрета и сложим капки. Най- добре 'и действа честото прочистване с физиологичен разтвор. Ако хванем нещата от началото, за ден - два се оправя.

# 719
Благодаря за отговорите за капките за нос. Simple Smile
Поръчах в аптеката до блока ни аспиратор на Чико (там предлагат техни продукти, но точно аспираторът го нямаха, утре ще ми го доставят).

Общи условия

Активация на акаунт