Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-21

• 71 245
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Малко да ви изкарам от Лозенец. Crazy
Един прекрасен апартамент, на още по прекрасна цена, но защо по дяволите тази червена кухня.... #Cussing out
червеното отдавна е демоде.
http://argosbg.com/offer+Prodazhba-3-staen--s-Priseltsi-91m+284815.html

# 481
Няма скица и не се вижда колко са големи стаите. Иначе ако другото е наред на кого му пука за кухня за 1000 евро? Тя и банята е за основен ремонт.

# 482
Няма скица и не се вижда колко са големи стаите. Иначе ако другото е наред на кого му пука за кухня за 1000 евро? Тя и банята е за основен ремонт.
Точно защото банята трябва да се прави, коридора също е с плочки 17то качество...поне нова кухня са направили...но и тя е евтинджак и кич...Колко да са стаите, НС ...скромни.

# 483
Хора, къде е това Аврен?! Вие сериозно ли спрягате апаратмент в Аврен...  Нали знаете трите най-важни неща за имота Simple Smile - не са нито кухнята, нито банята.

# 484
Хора, къде е това Аврен?! Вие сериозно ли спрягате апаратмент в Аврен...
Не бе в Приселци е, на 15 км от Варна...не е лошо, лятото е супер спокойно.

# 485
Хора, къде е това Аврен?! Вие сериозно ли спрягате апаратмент в Аврен...  Нали знаете трите най-важни неща за имота Simple Smile - не са нито кухнята, нито банята.

Това ми е бая забито, ама и цената си отговаря...

# 486
Ако искаш по-голяма площ и разполагаш с ограничен бюджет този апартамент е някаква опция. Иначе неудобството да пътуваш до града за работа и училище е минус.

# 487
  • Варна
Всичко е минус. Минаваш моста всеки път, знаем какво се случва там. Има ли ремонт ще си спиш в колата. Трафикът е огромен през Приселци. ГТ пък хич няма. И си е село с по-хубави къщи.
Аз, Аспарухово не харесвам камо ли Приселци.

# 488
Ако ще е на село, нека е къща. Иначе какъв е смисълът да се лашкаш по задръстванията и да висиш с часове по светофари?! То не че и за къща ще се прежаля, де, ама за апартамент пък съвсем.  А цената му не е ниска, май - 40 к Евро малко ли е за тази локация?

# 489
Абе 40 х. евро е един гараж в София, цената му е супер, като се спретне един ремонт и става бижу!

# 490
Абе 40 х. евро е един гараж в София, цената му е супер, като се спретне един ремонт и става бижу!
Гараж, ама в София. То в Ню Йорк един гараж е колкото тристаен в Лозенец, ама е в Ню Йорк, нали Simple Smile

Не знам, за мен е скъпо за село някъде си до Варна, но варненци да кажат.

# 491
Аз съм н мнение, че ако е село, да е къща. Друг е въпросът, че те сигурно не са на тези пари.

# 492
Ми аз така като слушам, Приселци е варненското Драгалевци, пък там такива апартаменти за такива цени не съм виждала.

# 493
Ми аз така като слушам, Приселци е варненското Драгалевци, пък там такива апартаменти за такива цени не съм виждала.

Варненското Драгалевци не е ли Виница и нататък към Златните?

Е, как ще сравняваш цените в Драгалевци с тези в Приселци  Shocked То и Лозенец е Софийския Манхатън, ама цените в Лозенец нямат нищо общо с тези в Манхатън Mr. Green Всичко е относително.

# 494
Този апартамент става за ваканционно жилище. Да пътуваш всеки ден в този трафик по толкова време - трябва да си много мазохист.

Общи условия

Активация на акаунт