Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-21

• 71 233
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Приселци е по-скоро като софийския Нови Хан, с блоковете сред полето, целия  трафик за Варна от юг минава от там. Морето е далеч, няма природа наоколо.
Преди години беше пълно с автоморги, едва ли се е развило много.

# 496
  • София
http://dnes.dir.bg/news/sofia-vasduh-neno-dimov-26643957?nt=4
пак мръсно в София и то Хиподрума

# 497
Благодаря на всички които се включиха за коментар, не казах че апартамента в Приселци не го гледам изобщо за основно жилище и постоянно обитаване. Причините ги споменахте.
Самото село е едно от най скъпите села около Варна, а цените на къщите са колкото 3 апартамента в центъра...явно има защо, аз не съм много наясно какво му е големия плюс. Факт е че много хора живеят там и целогодишно, а затворените комплекси никнат като гъби... Rolling Eyes

# 498

Да беше само Хиподрума... Въздуха е ЛЕШ в целия град. Просто не ни прави голямо впечатление, че дишаме отрова.
http://sofia.maps.luftdaten.info/#13/42.6817/23.3349

# 499
  • София
В цяла София е така, тъй като е котловина.
http://eea.government.bg/airq/bulletin.jsp
Перник е със забележителен резултат. Simple Smile

# 500
  • София
Трябва значи да се преселим оттатък Околомръсното шосе , за да дишаме въздух, или в Перник направо ! Grinning и без туй в Сф на пазара на НИ само скъпотия и нищо ново ....

# 501
http://sofia.maps.luftdaten.info/#12/42.6390/23.3707

В момента Витоша, Студентски, Малинова долина са много по-мръсни от Надежда!  Явно това е трафикът по околовръстното...

# 502
Естествено, че навсякъде е мръсно. Който си мисли, че като си купи имот в полите на Витоша ще живее на чисто, е в дълбока грешка. Чистото е няколко стотин метра по-нагоре (мерено като надморска височина, не като разстояние по пътя Twisted Evil). Да живееш оттатък околовръстното има само негативите да ти е далеч всичко.

# 503
Да живееш оттатък околовръстното има само негативите да ти е далеч всичко.
Да бе.....много е негативно всичко оттатък Околовръстното - пълен разпад. /намигащо човече/, че ми ги няма удобните емотикони. Това е толкова вярно, колкото и че  е лошо да живееш в стара тухлена сграда. За разлика от някои квартали-спални, оттатък околовръстното има и училища, и детски градини, доста повече от Кръстова вада и Витоша например, че и супермаркети - денонощни и няколко на брой. Живяла съм в Лозенец и около Мед.академия и се чудехме откъде да си пазаруваме, за разлика от сега. Е, няма театри, изложби и музеи вярно. Ако някой вижда пречка в това, да не идва да живее там, и без това е пренаселено вече.

# 504
Ми не мисля да идвам. И се радвам, че толкова много хора искат да живеят там Peace

# 505
И се радвам, че толкова много хора искат да живеят там Peace
Да бе, странна работа, сигурно обичат лошата жизнена среда.

# 506
Преди малко по новините говореха за това как в новите квартали на София няма никакви училища и това се превръща в проблем. Здрасти. То не става да нямаш никакъв градски план и просто да строиш сграда до сграда.

# 507
И после защо имало движение по улиците - като всеки си води децата през три квартала всеки ден по 2 пъти и после ходи на работа как да няма движение

# 508
С напредването на годинките ми, все по- страхлива ставам и повече се шашкам. Истината е, че по света високите етажи и хубавите гледки се ценят, ама не и в Бг.
За мен 2ри 3 ти етаж, най- много , че все ме е страх.

Колкото повече остаряваме, толкова по стръмни стават стъпалата.

Затова по високо от 2 етаж не купувам

# 509
С напредването на годинките ми, все по- страхлива ставам и повече се шашкам. Истината е, че по света високите етажи и хубавите гледки се ценят, ама не и в Бг.
За мен 2ри 3 ти етаж, най- много , че все ме е страх.

Колкото повече остаряваме, толкова по стръмни стават стъпалата.

Затова по високо от 2 етаж не купувам

Брей, колко съмишленици имало Hug
Пък на мен колко ми се подиграваха, че съм купила на втори етаж (първи над гаражи). Да, ама аз купих специално и конкретно апартамент за старини Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт