Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-21

• 71 213
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
На мен също ми харесва първи етаж, обаче на височина поне  3 метра от кота 0, някои ги правят много ниски. И зависи какво ти е отпред, защото дори юг да имаш, ако е затиснато, няма да влиза светлина. То и като гледам в някои сгради първите етажи са останали само за продан и последните с мезонетите. По средата всичко е изкупено, сега се колебая за един точно защото е първи, ама не ми се струва достатъчно висок. Те агенциите вече му викат втори етаж де....

# 511
Говорите все едно сте на по 70 години. Нали има асансьор, първи етаж си е мрачно, понякога студено...не случайно има израз "без първи и последен етаж". Grinning

# 512
Не съм на 70, на 50 съм, но по-млада няма да стана Cry А аснасьорите понякога спират, да не говорим, че ме хващат нервите да го чакам - такъв един тих, безшумен и бавен, не се разбира, че се движи Twisted Evil По-лесно е и с качване на мебели и с всичко. А иначе от първи до първи етаж има разлика. Пред мен има от части 40 метра дистанция, отчасти доста повече. И така е по-светло отколкото при доста втори и трети етажи с големи дървета пред тях.

# 513
  • София
Всичко е относително - след определен брой години и проблеми с краката, дори двете стъпала на входа на кооперацията са проблем (баща ми). Та за мен това не би било основен критерий при избор на жилище. Peace
Относно Перник - знам за две семейства, работещи в София, които си купиха имоти НС в града. Аргументи - лесен достъп до ДГ и училище, по-спокойна среда, по-евтини имоти. Сега излиза,че имат бонус по-чист въздух. Перник отдавна не е миньорски град. 

# 514
  • София
Вчера в блока до нашия в долюбвания от вас кв. Манастирски Ливади стовариха 1 камион дърва. Селото никога не излиза от човека  Mr. Green
Положението е плачевно последните години, жалко за хубавия град...

# 515
Може да си има камина човека, с огънче си е друго усещането за топлина Simple Smile

# 516
Но може и да си има печки, как се казваха онези с кафявите тръби...поне ще му е топличко зимата! Party

# 517
Относно Перник - знам за две семейства, работещи в София, които си купиха имоти НС в града. Аргументи - лесен достъп до ДГ и училище, по-спокойна среда, по-евтини имоти. Сега излиза,че имат бонус по-чист въздух. Перник отдавна не е миньорски град.  

Ама те по времето на големия смог в пиковите часове не са в Перник, а на мястото със смога - Околовръстното и по улиците на София  Grinning Защото са част от тези, които създават този смог.

В София също има лесен достъп до училища - има училища, които не успяват да си запълнят борйките за 1 клас. Обаче всеки родител иска да е в престижно училище и от там се получават тези вопли, че няма места в училищата. 

# 518
  • София
Може да си има камина човека, с огънче си е друго усещането за топлина Simple Smile
Абе цял камион дърва - не знам колко са, ама със сигурност над 5м2. И после се реве, че въздухът не става за дишане...
За справка - всички сгради са газифицирани тук...

# 519
http://sofia.maps.luftdaten.info/#12/42.6390/23.3707

В момента Витоша, Студентски, Малинова долина са много по-мръсни от Надежда!  Явно това е трафикът по околовръстното...
Как разбираш това? Аз ги виждам зелени и трите.
А там, където няма цвят, значи, че няма устройство за засичане ли?

# 520
http://sofia.maps.luftdaten.info/#12/42.6390/23.3707

В момента Витоша, Студентски, Малинова долина са много по-мръсни от Надежда!  Явно това е трафикът по околовръстното...
Как разбираш това? Аз ги виждам зелени и трите.
А там, където няма цвят, значи, че няма устройство за засичане ли?

Това беше снощи в час пик- графиката е в реално време.

# 521
Да, аз снощи гледах, но нямах време да коментирам. Зелени бяха и затова ми стана странно.
Всъщност сега виждам, че коментарът е пуснат в 17.30, а аз го отворих в 18.30. Освен за 1 час да са паднали, но трафикът в тези райони е огромен и по това време.

# 522
Да, аз снощи гледах, но нямах време да коментирам. Зелени бяха и затова ми стана странно.

Не бяха в зелено, и аз ги гледах. Но тя почти цяла София снощи беше в оранжево-червено ( с изключение на парковете и тук-там до тях). В момента  картинката е почти изцяло зелена, предполагам, защото дъждът сваля праховите частици на земята.

Да, Chiana  Peace

# 523
  • София
При тоя дъжд, целия прах пада по улиците и колите.

# 524

Не бяха в зелено, и аз ги гледах. Но тя почти цяла София снощи беше в оранжево-червено ( с изключение на парковете и тук-там до тях). В момента  картинката е почти изцяло зелена, предполагам, защото дъждът сваля праховите частици на земята.
Може, явно са паднали, когато аз съм погледнала. Тогава вече беше започнало да ръми и сигурно това е оказало влияние.

Общи условия

Активация на акаунт