Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 566
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Може ли координати на Добринка? Кога работи? Чака ли се много?

Принципно понеделник, сряда, петък и събота. от 18 часа започва да приема и просто се отива и се чака. Мисля, че из темите имаше някъде написано къде точно се намира къщата като адрес. Аз съм ходила 2 пъти. Не по здравословни причини. Не се чака кой знае колко. Отделя на човек по 10тина, максимум 15 минути. Първия път ми позна всичко. Втория път наговори глупости. Ако решите да отидете не се хващайте на всичко, което чуете. Например, казва неща от сорта на - някой човек с буквата И, кой е. А то всеки от нас според мен познава хора с почти всяка буква от азбуката, пък за И точно да не говорим, че поне по 2ма Ивановци знаем. Така, че си питайте конкретно. Понеже като влезете и тя направо започва да говори. Даже няма да Ви пита за име или дата на раждане. Но при нея си е без такса. Също за магии знам, че познава дали имате, но не може да ги разваля. На мен ми каза, че нямам. Но на една приятелка каза, че баща й има. А за развалянето на магията каквото беше казала на моята приятелка да й занесе, на мен ми беше казала да й занеса същото да ми се отключел късмета. Така, че пак да кажа, не вярвайте на всичко. Отсявайте си.

Пробвали ли сте да отидете на ирисова диагностика? Доста са точни за здравословни проблеми.
Можеш ли да ме ориентираш по-точно? Дори и да не е с адрес. Ако си от Варна, с квартал, нещо наоколо?

то е село до аксаково. Като съм ходила минавам не през Аксаково. Минавам от долната страна на бизнес парка. той ти остава отдясно. И продължавам само напред. И сама ще видиш табелата на селото, пак ще ти се падне отдясно. Към 10-15 минути се шофира от бизнес парка до табелата на селото. Като свиеш и влезеш в самото село пак продължаваш направо и малко по-напред самия път има като полегато завиване наляво, минава през центъра на селото. И няма и 2-3 минути и ще стигнеш. Къщата ще се падне от дясната страна на улицата. Направена е с пари, така, че ще се отличи. И ще има спрели коли, така че ще разбереш сама, че това е къщата. Ще видя дали няма да изровя от някой сайт самата улица как се казва, понеже бях чела някаква жена беше писала че като влязла в селото питала за опътване и я отвели при някаква друга циганка, дето изобщо не била такава, която да врачува.

# 421
A самото село? За да видя евентуално автобуси, които ходят до там?

# 422
Добро утро! Аз съм от Пловдив, посещавала съм някои ясновидки в града, всяка е познавала по нещо в момент, в който съм се допитвала.Ако има от Пловдив биха ли споделили от коя ясновидка сте най-доволни.

# 423
Чичко Гугъл казва,че автобус 43 ходи до там.
https://www.varnatraffic.com/bg-BG/Line/Index/43

# 424

Съжалявам, не съм наясно с автобусите. Селото е под Аксаково.

# 425
В момента по канал ЕК в „Шесто чувство“ е страшен цирк с „ясновидката“ Сара /подставени хора, хвалби, словоугодничество и РЕКЛАМА/. Много пари се точат там от гърба на изстрадалите хора!

# 426
Здравей те някой можели да ми даде информация за Стефка Златкова от Велико Търново можели да и се Вярва

# 427
  • Plovdiv
Здравейте! Предложете ми някой читав от Пловдив. Благодаря!

# 428
От Пловдив чух за село Ягодово за Данчо / той е циганин / , гледа , разваля .
Нека който знае нещо да сподели .Човекът бил със инсулт вече.

# 429
Здравейте.Спомняте ли си,че в последният брой на в-к ,,Уикенд,, имаше статии за 2 ясновидки-имате ли впечатления?

# 430
        Ако визираш рекламната къмпания за бабата на един чалгаджия - ми няма смисъл да ходиш. Напоследък пак заливат с реклами на тоз и онзи - явно са поогладняли и търсят нови лапнишарани. То и вестниците са пълни с реклами на какви ли не ходжи, врачки, лечители, шамани, рейки-мастери,..... наследници на този и онзи ( дето сме чували или не сме ги чували ), владеещи какви ли не похвати,познания, дарби. Една ретроспекция в нета десетина години назад и виждаме кой какво е приказвал и какво се е случило.
        Прави впечатление, че масово народа е неграмотен и търси какви ли не начини за да си отговори на въпросите. Реално погледнато много малка част от тях имат нужда от посещение на хора с дарба. Казвам хора с дарба, защото е пълно с лакоми бездарници, които се опитват да правят пари от хорското невежество и парадират, че имат едва ли не недостъпно познание. Факт е, че им се вързват и те почват да си вярват и още по-настървено се борят за кокала. След всичката реклама, плюене по конкуренцията, разправяне на измишльотини и какви ли не фантасмагории, реално погледнато не може да намериш човек, който да ти помогне.
        Каквото и да се случва, в живота има баланс, който не го определяме ние. То се вижда какво става, но човек трябва да се вгледа по-внимателно, да помисли и да си направи изводите. Всеки си решава за себе си при кой да отиде и на кого да се довери.

# 431
Кажи имена, защото не всички вестници можем да ги прочетем.

# 432
Кажи имена, защото не всички вестници можем да ги прочетем.

Пиша по спомени-Ваня от София и имаше цяла страница за нея,а за тази от Сърбия не помня,но съм убедена,че пазя вестника /не съм изхвърляла хартия скоро/ и като го намеря ще пиша.Помня,че беше последният брой на в-к ,,Уикенд,, от 2017г.

# 433
Ако става въпрос за Марина от сръбското село Миялица..... в едно интервю казва, че Ванга я е научила да гледа на захар  http://www.-spam093-/538541/%D1%81%D1%80%D1%8A%D0%B1%D1%81%D0%BA … 0%B5%D0%B4%D0%BD/, което веднага е в противоречие с това, че на самата Ванга и е било дадено свише да гледа на захар, понеже е била сляпа и никой не я е учил. От тук на сетне е здравия разум а който се интересува повече, да се разтърси и да попрочете из нета, като същевременно мисли и отсява информацията. Всеки да си прави изводите.

# 434
Седнах да прегледам пресата последната седмица и като гледам какви реклами са почнали да правят на врачките - по цяла страница ( предполагам платени, понеже в долния десен ъгъл фигурират неизменно телефони за контакт )  ! То какво ли няма- магии, болести, нещастия, драми.... И те лекуват какво ли не и всичко оправят. Ако те можеха всичко това, дето го пишат ехеее.....   

Общи условия

Активация на акаунт