Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 572
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, интересувам се дали Стефка Казакова още практикува под някаква форма. Преди доста години позна всичко на една роднина след изпратено писмо със снимка до вестник.

Всъщност съществува ли реално тази жена?
Виждала съм че отговаря във вестник, но дали приема някъде?

# 406
Здравейте, интересувам се дали Стефка Казакова още практикува под някаква форма. Преди доста години позна всичко на една роднина след изпратено писмо със снимка до вестник.

Всъщност съществува ли реално тази жена?
Виждала съм че отговаря във вестник, но дали приема някъде?

Не знам, за последно  видях нейна снимка и гадания във в-к "Всеки ден". Скоро проверих и ми казаха, че отдавна този вестник е спрян. Тази жена позна абсолютно всичко преди години.

# 407
Как я виждате тази работа - да се предсказва по писмо, SMS, ....  ???
Аз не мога да си го обесня, а и историята показва ( всички писания за ясновидство, предсказания и т.н. ), че човек, който иска да научи нещо за бъдещето си или за миналото отива и директно се среща с ясновидеца/мага. Що за дивотии са тези виртуални истории, теглене на карти чрез програма ( а не от човек, макар че и тогава е желателно да си там ) и какви ли не други неща. 
   Къде е здравия разум и мисленето като се предприема такъв ход ? Когато човек прави даден ход/действие, той трябва да мисли, независимо колко тежко е положението и отчаянието, в противен случай може да бъде излъган, да изгуби пари и да затъне още по-дълбоко търсейки помощ от хора, които нямат никакви дарби.

# 408
При писмата се изпраща и снимка. Иначе на това с смс-ите и аз не вярвам.

# 409
Да пращаш снимка в писмо да ти гледат НЕ е нормално за мен ! По снимка могат да ти натворят такива неща, че после да се чудиш от къде ти е дошло. Дали вярвате, че може - това си е ваша работа. Фактите обаче показват друго.

# 410
Момичета, нямам време да чета и ще питам директно, извинете ме за което.
Моля, момичетата от Варна да ми препоръчат врачка, която няма тарифа, искам да и платя, колкото ми е на "сърце". Отнася се за здравословен проблем и това вече ми е последната "надежда". Четах за някаква жена от Владиславово, имате ли координати?

# 411
Привет,някой може ли да ми препоръча гадателка в Плевен?

# 412
Момичета, нямам време да чета и ще питам директно, извинете ме за което.
Моля, момичетата от Варна да ми препоръчат врачка, която няма тарифа, искам да и платя, колкото ми е на "сърце". Отнася се за здравословен проблем и това вече ми е последната "надежда". Четах за някаква жена от Владиславово, имате ли координати?

Не мисля, че има такава без определена такса във Варна. Добринка от с. Игнатиево е без такса. Но не знам за здравословен проблем дали може да помогне. За Владиславово не съм чувала изобщо. Имаше преди една жена в Трошево, без такса, но тя вече не живее във Варна.
Честно казано за здравословен проблем досега на мен никаква врачка не е успяла да ми помогне.

# 413
Може ли координати на Добринка? Кога работи? Чака ли се много?

# 414

Принципно понеделник, сряда, петък и събота. от 18 часа започва да приема и просто се отива и се чака. Мисля, че из темите имаше някъде написано къде точно се намира къщата като адрес. Аз съм ходила 2 пъти. Не по здравословни причини. Не се чака кой знае колко. Отделя на човек по 10тина, максимум 15 минути. Първия път ми позна всичко. Втория път наговори глупости. Ако решите да отидете не се хващайте на всичко, което чуете. Например, казва неща от сорта на - някой човек с буквата И, кой е. А то всеки от нас според мен познава хора с почти всяка буква от азбуката, пък за И точно да не говорим, че поне по 2ма Ивановци знаем. Така, че си питайте конкретно. Понеже като влезете и тя направо започва да говори. Даже няма да Ви пита за име или дата на раждане. Но при нея си е без такса. Също за магии знам, че познава дали имате, но не може да ги разваля. На мен ми каза, че нямам. Но на една приятелка каза, че баща й има. А за развалянето на магията каквото беше казала на моята приятелка да й занесе, на мен ми беше казала да й занеса същото да ми се отключел късмета. Така, че пак да кажа, не вярвайте на всичко. Отсявайте си.

Пробвали ли сте да отидете на ирисова диагностика? Доста са точни за здравословни проблеми.

# 415
Здравейте, кажете добра за София която наистина помага.

# 416
Добрина пробва да разваля, ама нещо не се получава. Но пък има странични ефекти в неприятна посока. Преди работеше от 8 сутринта, но явно е съкратила графика. Гледа на обикновенни карти за игра. За познаването - наистина познава първия път обаче от там насетне - ядец. Познава за магии но до там.

# 417
Моля кажи ми как да намерим тази валя по здравословен проблем е и е много сериозно. Пиши ако искаш на лични. Много ще сме благодарни ако помогнеш.

# 418

Принципно понеделник, сряда, петък и събота. от 18 часа започва да приема и просто се отива и се чака. Мисля, че из темите имаше някъде написано къде точно се намира къщата като адрес. Аз съм ходила 2 пъти. Не по здравословни причини. Не се чака кой знае колко. Отделя на човек по 10тина, максимум 15 минути. Първия път ми позна всичко. Втория път наговори глупости. Ако решите да отидете не се хващайте на всичко, което чуете. Например, казва неща от сорта на - някой човек с буквата И, кой е. А то всеки от нас според мен познава хора с почти всяка буква от азбуката, пък за И точно да не говорим, че поне по 2ма Ивановци знаем. Така, че си питайте конкретно. Понеже като влезете и тя направо започва да говори. Даже няма да Ви пита за име или дата на раждане. Но при нея си е без такса. Също за магии знам, че познава дали имате, но не може да ги разваля. На мен ми каза, че нямам. Но на една приятелка каза, че баща й има. А за развалянето на магията каквото беше казала на моята приятелка да й занесе, на мен ми беше казала да й занеса същото да ми се отключел късмета. Така, че пак да кажа, не вярвайте на всичко. Отсявайте си.

Пробвали ли сте да отидете на ирисова диагностика? Доста са точни за здравословни проблеми.
Можеш ли да ме ориентираш по-точно? Дори и да не е с адрес. Ако си от Варна, с квартал, нещо наоколо?

# 419
Имаше една жена във Варна, живее до стадион "Черно море", която се занимава с ирисова диагностика, ама уви не пазя координати.

Общи условия

Активация на акаунт