Принципно понеделник, сряда, петък и събота. от 18 часа започва да приема и просто се отива и се чака. Мисля, че из темите имаше някъде написано къде точно се намира къщата като адрес. Аз съм ходила 2 пъти. Не по здравословни причини. Не се чака кой знае колко. Отделя на човек по 10тина, максимум 15 минути. Първия път ми позна всичко. Втория път наговори глупости. Ако решите да отидете не се хващайте на всичко, което чуете. Например, казва неща от сорта на - някой човек с буквата И, кой е. А то всеки от нас според мен познава хора с почти всяка буква от азбуката, пък за И точно да не говорим, че поне по 2ма Ивановци знаем. Така, че си питайте конкретно. Понеже като влезете и тя направо започва да говори. Даже няма да Ви пита за име или дата на раждане. Но при нея си е без такса. Също за магии знам, че познава дали имате, но не може да ги разваля. На мен ми каза, че нямам. Но на една приятелка каза, че баща й има. А за развалянето на магията каквото беше казала на моята приятелка да й занесе, на мен ми беше казала да й занеса същото да ми се отключел късмета. Така, че пак да кажа, не вярвайте на всичко. Отсявайте си.
Пробвали ли сте да отидете на ирисова диагностика? Доста са точни за здравословни проблеми.
то е село до аксаково. Като съм ходила минавам не през Аксаково. Минавам от долната страна на бизнес парка. той ти остава отдясно. И продължавам само напред. И сама ще видиш табелата на селото, пак ще ти се падне отдясно. Към 10-15 минути се шофира от бизнес парка до табелата на селото. Като свиеш и влезеш в самото село пак продължаваш направо и малко по-напред самия път има като полегато завиване наляво, минава през центъра на селото. И няма и 2-3 минути и ще стигнеш. Къщата ще се падне от дясната страна на улицата. Направена е с пари, така, че ще се отличи. И ще има спрели коли, така че ще разбереш сама, че това е къщата. Ще видя дали няма да изровя от някой сайт самата улица как се казва, понеже бях чела някаква жена беше писала че като влязла в селото питала за опътване и я отвели при някаква друга циганка, дето изобщо не била такава, която да врачува.