Ясновидци/врачки - тема 34

• 248 794
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Аз не искам някой  да ми дявя мнението си без да съм го искал.щом съм  решил че иссам да е до мене значи е правилно.многа други неща има между мене и нея ямя няма какво да ти се обеснявам.ако имаш информация със която  да ми помогнеш ок но не си чеши езика и недей дава мнение къдета не са го пожелали. Не ме познаваш  и нямаш право да ме поучаваш какво да правя и какво да не правя.

# 241
Аз не искам някой  да ми дявя мнението си без да съм го искал.щом съм  решил че иссам да е до мене значи е правилно.многа други неща има между мене и нея ямя няма какво да ти се обеснявам.ако имаш информация със която  да ми помогнеш ок но не си чеши езика и недей дава мнение къдета не са го пожелали. Не ме познаваш  и нямаш право да ме поучаваш какво да правя и какво да не правя.
Похвално е че търсиш дори невъзможното да се събереш с жена си, не се отказвай.Писах ти на лични.

# 242
nedelcho_123, не мога да ти помогна с такъв човек, но по памет преди време мъж в темите беше споменал, че е имал подобен проблем. Та този мъж може да питаш, поразрови се и попрочети назад, но до колкото си спомням той беше тука да търси помощ за последствията от това, което е направил. Нека той да ти обясни кое как е, какво е правил и какви са последствията. Така че, прегледай темите назад.

ane-lia, не знам дали е похвално, защото не се знае каква е ситуацията, а и не ни е работа да ровим. Обаче, ако той направи нещо, а жената не е съгласна с това ( направено е въпреки волята и ), такъв ще го отнесе ако тя разбере, че моментното му състояние ще е цвете с това което ще настъпи ! 

Весела Коледа !

# 243
Май се сещам  .пише се мъж 64.аз му писах но не ми отговори. Той е бил.активен преди 4 години.око некой чуе нещо или за някой нека ме пише  на лично.Благодаря  ви на всички и весела  коледа.

# 244
nedelcho_123, не мога да ти помогна с такъв човек, но по памет преди време мъж в темите беше споменал, че е имал подобен проблем. Та този мъж може да питаш, поразрови се и попрочети назад, но до колкото си спомням той беше тука да търси помощ за последствията от това, което е направил. Нека той да ти обясни кое как е, какво е правил и какви са последствията. Така че, прегледай темите назад.

ane-lia, не знам дали е похвално, защото не се знае каква е ситуацията, а и не ни е работа да ровим. Обаче, ако той направи нещо, а жената не е съгласна с това ( направено е въпреки волята и ), такъв ще го отнесе ако тя разбере, че моментното му състояние ще е цвете с това което ще настъпи ! 

Весела Коледа !

Lan_4  аз нямам в предвид да прави неща, които  ще навредят на него или нея, а да не се отказва от жена си.И това е от моя опит, защото ако преди 18 години моя съпруг беше направил и невъзможното аз нямаше да се разведа с него, дъщеря ми нямаше да се запознае баща си след 17 години и то без мое знание, а и той сега нямаше да живее с една парцалана , а щеше да има достойна жена до себе си, така че не давайте погрешни съвети.Той за това е мъж да се бори и да си запази семейството.

# 245

Весела Коледа !

Lan_4  аз нямам в предвид да прави неща, които  ще навредят на него или нея, а да не се отказва от жена си.И това е от моя опит, защото ако преди 18 години моя съпруг беше направил и невъзможното аз нямаше да се разведа с него, дъщеря ми нямаше да се запознае баща си след 17 години и то без мое знание, а и той сега нямаше да живее с една парцалана , а щеше да има достойна жена до себе си, така че не давайте погрешни съвети.Той за това е мъж да се бори и да си запази семейството.

Но НЕ и по този начин с магии

# 246

Весела Коледа !

Но НЕ и по този начин с магии
В никакъв случай с магии.

# 247
Тароложката със сайта и такса от 80лв след като твърди,че от нея много други се учат и пари не взема, предлагам вместо да дава акъл, да помага наистина на хората тук. При това ще е в пъти по-полезна, вместо да сменя форумните си имена.
Тя сигурно друго не работи и от това се издържа.

Мога да кажа къде работя. Никога не съм се крила какво правя.
Копирайтър съм. Ако знаеш какво означава това. В профила ми пише и къде съм учила.
Това ми е профилът във фейсбук:

https://www.facebook.com/iveta.kamenovska

Чета ви и недоумявам.
Веземам не по 80, а по 8000 лв.

А аз предлагам да се съсредоточите върху себе си.

# 248
Тароложката със сайта и такса от 80лв след като твърди,че от нея много други се учат и пари не взема, предлагам вместо да дава акъл, да помага наистина на хората тук. При това ще е в пъти по-полезна, вместо да сменя форумните си имена.

Копирайтър съм. Ако знаеш какво означава това. В профила ми пише и къде съм учила.

Чета ви и недоумявам.

Извинявам се, но лично не съм искала да Ви засегна.Пълно е с лъжци и измамници, голяма част от хората тук споделят за такива.Ако имате силата и знанията помагайте,тези неща нямат цена.

# 249

Чета ви и недоумявам.

Извинявам се, но лично не съм искала да Ви засегна.Пълно е с лъжци и измамници, голяма част от хората тук споделят за такива.Ако имате силата и знанията помагайте,тези неща нямат цена.

Така е, лъжците са навсякъде, във всички сфери.
Но, по-ведро! Щастливи празници на всички! И повече усмивки Simple Smile

# 250
Трябва ми информация за  Цеца от Лозен /близко до София/ , която лее куршум.
Моля за инфо и мнения , който е ходил .

# 251
  • София
Някой може ли да каже нещо за Олга от надежда 4 -моля ви ?

# 252
Добър вечер Г-н Морисън ,бихте ли си изчистили пощенската кутия.Не мога да ви пиша и свържа с вас .Ще съм ви благодарна.

# 253
Моля Ви добри хора помогнете ми отчаян съм . Преди време се разделих с приятелката си , но  тя се отказа от мен просто така , не даде обяснение защо се разделяме , не поиска да ми каже защо , просто си тръгна . Голям човек съм щях да приема всичко дори и да ми каже , че е имала друг- все пак я обичам и нейното щастие е важно за мен , дори и да е с друг- щом я прави щастлива щях да го приема . Но тя мълчи не ми казва нищо просто в един момент реши да ме изтрие от живота си и не даде обяснение . Стопих се не се храня нищо не правя . Пробвах да потърся психологична помощ но и там не помогна .  Започнах да чета във фурума в темите за магии за врачки виждах , че има и други като мен толкова отчаяни , че са готови на всичко да си върнат даден човек . В една от по старите теми за ясновидци намерих постовете на едно момче готово на всичко за да бъде с дадено момиче , повечето хора го упрекваха но , но не е ли точно това любовта , да си готов на всичко за даден човек , да  сложиш неговите приоритети над своите , че дори и да направиш   магия  .Посетих една врачка , защото последния пост който бе писал бе как ще иде да я посети . Жената ми каза , че е направена магия за да се разделим и това ни е разделено направено е на нея . Гледал съм разумно винаги но просто съм отчаян искам да си я върна да сме заедно готов съм на магия на всичко . Моля Ви кажете някъде където мога да направя магия от софия съм , знам че повечето от вас са ходили но никой не си казва за такова нещо моля Ви на лично ми го кажете моля Ви . Просто вече живота ми е свършен , вече не е живот все едно съществувам а не живея и знам , щом има някой там който ми я е отнел с магия защо аз нямам право да си я върна така . Моля Ви добри хора помогнете ми моля Ви . кажете къде при кой да ида да направи магия да се съберем . Ако трябва на лично ми го напишете все някой е ходил моля Ви .

# 254
Цитат
В една от по старите теми за ясновидци намерих постовете на едно момче готово на всичко за да бъде с дадено момиче , повечето хора го упрекваха но , но не е ли точно това любовта , да си готов на всичко за даден човек , да  сложиш неговите приоритети над своите , че дори и да направиш   магия  .

Не, любовта не е това да правиш магии или да поръчваш такива за да имаш някой до себе си ! Не знам кой е направил това да се разделите, НО ако тя го е направила, попитай се дали наистина, дали такъв човек си струва да е до теб. Няма гаранция ( ама никаква гаранция ), че даже и сега да се намери някой който да ти помогне след време тя няма да отиде при някой друг с желание да направи нещо да се разделите ( ако тя го е направила). Не знам при каква врачка си ходил ( не споменаваш име ), но ако си отишъл в това отчаяно състояние което си, то и човек без дарба ще види отчаянието и ще го използва за да ти вземе пари. Съвета ми е - търси някой, който да изчисти това което е направено (като първо си уверен че има нещо направено),НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПРАВИ КАКВОТО И ДА Е ! Ако тя те обича, след като се изчисти всичко, би се върнала при теб. Ако ли не - изправи се мъжки и си поеми съдбата !   

Общи условия

Активация на акаунт