Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 274
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Първо кажи при коя си ходил и какво е правила.Така да гадаем - няма как да стане.

# 496
Харесали са го приятелят ти за зет. Щом не сте ги пипали нещата, зачи ще сте ок. Кажете на приятелят си и да не се страхува, че магиите със страх се подклаждат.
Ами всъщност този мой познат си ходи в провинцията само събота и неделя , и като цяло си мислехме че това нещо е сложено там от една жена тяхна комшийка която точно по това време и идвала и само тя е единственият човек който е ходил по терасата при това цвете ,което цвете е било изнесено от 2 месеца на терасата ,  а иначе в стаите има и други цветя но тя точно там го е сложила, явно не е имала време да рови в другите .
Моля поне някой да каже черупки от яйца и светли дълги косми за какво може да се прави , може ли да е за болести или по скоро за  неприятности в цялото семейство , кавги раздели.
Имаме и снимки на самите черупки от яйцето , на които се лични ясно всичко.

# 497
Здравейте група някой да е ходил при добър ясновидец и действително да има резултат и да не му е тарифата огромна.
А ти какъв резултат търсиш? По принцип ролята на ясновидеца не е да ни оправи живота.
Искам някой който действително да гледа и да каже имам ли магия или не.
Знам че на 100 процента никой не може да каже какво ще се случи но поне има някой който на 50 процента от нещата да са верни.Благодаря ви

# 498
Това дали има направено нещо на човек може самия той да го разбере. Писали сме как става с яйце. Сигурен и проверен многократно начин е , ако се изпълни както трябва. Ако нямаш нищо направено, то тогава вече може да търсиш ясновидец.В противен случай той мнооого трудно би видял какво става.

# 499
Здравейте. Преди няколко  дни ходих при  наталия от аспарухово.гледа  ми и ми позна доста неща.искам  да попитам също за Добринка  от игнатиево и има ли отзиви за валя от ямбол.спрял съм си на тези жени  за да се опитат да ми помогнат. Нека коментира само тези който са ходили или имат впечатления  а не тея от сорта на учителите и давачите на акъл.яко некай иска да помогне да прати 400 лева на пощенски запис.😀😁😋
Можете ли да споделите за тази жена от Аспарухово. На какво гледа,каква такса и някакви координати?Може и на лично съобщение. Моето виждане за споменатата жена от Игнатиево е силно негативно .Преди много години съм ходила нищо не ми позна  ,но ми предложи да направи магия за ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И ТН.Което според моите виждания е неприемливо.

# 500
Здравейте!! 😀
Имате ли представа дали ходжата от Звъничево, Пазарджик още приема?
Ходила съм преди 2-3 години и нещото, за което го посетих, се случи. Но не разполагам нито с телефон, нито с други координати... Не бих искала просто да бия път до там напразно. Много ще съм благодарна да ми кажете, ако имате някаква информация. Simple Smile

# 501
Днес имам час при Наталия от Аспарухово. Ще пиша след като мина за впечатления .

# 502
Кажете нещо за Ивелина Христова/Ясновидци/ от Пловдив за личен прием , някой ходил ли е при нея.
Тук има хора от Пловдив , да споделят мнение.

# 503
Така е, Sunshine@, наистина има индивидуален момент с ясновидството в повечето случаи, дали е от напасването на енергии, дали от друго. Шарлатаните не ги броя, говоря за тези, които имат някакви умения. Справят се различно добре при различните хора. Нели видя няколко специфични неща от настоящето ми, но за бъдеще абсолютно нищо не видя, за съжаление.
„Нели видя няколко специфични неща от настоящето ми“...просто е улучила!

# 504
Така е, Sunshine@, наистина има индивидуален момент с ясновидството в повечето случаи, дали е от напасването на енергии, дали от друго. Шарлатаните не ги броя, говоря за тези, които имат някакви умения. Справят се различно добре при различните хора. Нели видя няколко специфични неща от настоящето ми, но за бъдеще абсолютно нищо не видя, за съжаление.
„Нели видя няколко специфични неща от настоящето ми“...просто е улучила!
Правя разлика. Ставаше дума за познаване.

# 505
Ходих при Наталия.Доста неща позна ,за някои не беше точна.

# 506
  • София
Здравейте!! 😀
Ходила съм преди 2-3 години и нещото, за което го посетих, се случи. Но не разполагам нито с телефон, нито с други координати... Не бих искала просто да бия път до там напразно. Много ще съм благодарна да ми кажете, ако имате някаква информация. Simple Smile

Лятото на 2017г. приемаше. Има здравословен проблем. Сега обче не знам дали приема.
 Ако намеря телефон, утре ще пиша.

# 507
Много ви благодаря!!

# 508
Здравейте!! 😀

Лятото на 2017г. приемаше. Има здравословен проблем. Сега обче не знам дали приема.
 Ако намеря телефон, утре ще пиша.

Здравейте,открихте ли телефон и дали приема сега?Благодаря!

# 509
  • София
Не намерих телефона на Седат ходжа. Даже питах една приятелка и тя го е изтрила. Казах,
 че ще пиша  само ако съм намерила телефона.

Общи условия

Активация на акаунт