С какво ви дразнят свекървите- 88

• 77 426
  • 788
  •   1
Отговори
# 705
Само го оплюхте момчето.

# 706
Да си между чука и наковалнята не е лесна работа. Не всеки се справя.

# 707
Само го оплюхте момчето.
Е, кво? Наплюхме го в бгмамата и той моментално се поправи. Това е силата на форОма.  Mr. Green

# 708
Само го оплюхте момчето.
Е, кво? Наплюхме го в бгмамата и той моментално се поправи. Това е силата на форОма.  Mr. Green

Баш така стана.  Laughing

# 709
  • София
Щастлив край на сценария.

# 710
And they lived happily ever after. Екскюз май френч.

# 711
  • София

А иначе имам и хубава новина, приятелят ми се прибра по-рано и си поговорихме. Решихме че още днес си събираме нещата и изчезваме за една седмица при мама, докато намерим квартирка. В края на годината ни се усмихна късмета. Започвам и работа от понеделник. Hands VHug
Чудесно, момиче! Hug
Но, дръж фронта и не забременявай!

# 712
Брей, направо не е за вярване каква перфектна развръзка се получи-хем момчето се оказа свястно, хем и работа си намери (момичето). Поздравления!

# 713
Благодаря ви за отговорите ! Довечера ще си поговоря с него . Но имам някакво съмнение че ще си се прибера вкъщи самичка и необвързана.

И това ще е най-хубавото, което може да ти се случи! В живота има битки, които е безсмислено човек да води!

# 714
Дано си удържи на обещанието и се опита да се дистанцира от влиянието на разни хапливи роднини. Simple Smile

# 715
  • Варна
А така. Готово.
Давайте следващия дубъл...

# 716
БЛАГОДАРЯЯЯЯЯ ВИИИИ, ПРЕКРАСНИ СТЕ!!!!! Чесно казано и вие имате вина, за това което се получи хахаха. Бях твърда а от доста време все омеквах по един или друг начин. Дадохте ми силичка да стъпя здраво и да не се дам . Благодаряяяя !!!! Heart BlushHug

# 717
Ако ви е скучно, аз винаги имам материал. Grinning
Моите сега са убедени, че аз "му забранявам" да им се обажда. На него милия толкова му писна да го овикват, че вече максимално удължава периодите между разговорите. Аз нито го спирам, нито го карам да им звъни. Седя си кротичко и не се мешам. Ама нали съм онуй снахище дето им се падна - хем малко, хем зло, няма как да не седя зад всичко по някакъв начин и да не потривам ръце с вещерски кикот. Grinning

# 718
  • Най-красивата страна
Василена,добре е ,че твоя мъж се е съгласил да се изнесете при майка ти и да си потърсите квартира.Защото не всички се съгласяват.Има и такива мъже ,които смятат,че няма нужда да плащат квартира ,че е нормално да живеят при мама,а снахата трябва да мълчи и да търпи....

# 719
БЛАГОДАРЯЯЯЯЯ ВИИИИ, ПРЕКРАСНИ СТЕ!!!!! Чесно казано и вие имате вина, за това което се получи хахаха. Бях твърда а от доста време все омеквах по един или друг начин. Дадохте ми силичка да стъпя здраво и да не се дам . Благодаряяяя !!!! Heart BlushHug

Пак си помисли и си дай време!

Общи условия

Активация на акаунт