С какво ви дразнят свекървите- 88

• 77 567
  • 788
  •   1
Отговори
# 525
Проблемът със себореята е един, а събиране на кайма от пода и кихане в салатата е друг.
В първата ситуация трябва   да се търси адекватно лечение, в другите случаи подходът трябва да е друг.
Това с лечението е сложна работа. Първо трябва си точна диагноза-себорея ли е, невродермитис ли е?
Ако е второто се появява и на нервна почва, защото е генетичнно и не се лекува.
А и щом се чеше и падат люспи, значи не е намазана. Ако се маже няма да стане така.
Бих препоръчала едно немско лекарство, продава се без рецепта, но е скъпо, на много хора е помогнало за 100 процента премахване на симптомите. Около 100 евро е, два крема, единият е сутрешният,другият е вечерният.
Тук масово го препоръчват и на деца, защото е 100 процента натурален и много ефективен- след 1-2 намазвания вече се вижда резултат.
Ако авторката има интерес да ми пише на лични да и дам името на лекраството.

# 526
  • София
Не е въпроса в лекарството, а в усещането.
Ако не се усети тя, детето ѝ трябва да поговори с нея от позицията на загриженост за здравето- само тогава наблюдението на признаците- люспенето, може да не създаде чувство на обида.

Ако пък не се вземе предвид, да се сподели чувството на притеснение, че и неодобрение.

# 527
Има едно бабино, но доказано лекарство за кожни проблеми- натурална свинска мас и невен. Свекърва ми имаше рани от залежаването и я мажехме с такъв мехлем. Наистина помагаше.

# 528
Има едно бабино, но доказано лекарство за кожни проблеми- натурална свинска мас и невен. Свекърва ми имаше рани от залежаването и я мажехме с такъв мехлем. Наистина помагаше.
Подкрепям с всички ръце и крака. Свинска мас + невен помага донякъде дори за неспасяеми проблеми като стрии и пресни белези от акне. Невена е природно чудо. Хапчета с невен и чай с невен ми оправиха гастрита.

# 529
  • София
Моята свекърва така мие марули, че после може да си счупиш зъб. А като свари яйца, така ги бели, че после си набавяш калций за месеци напред. Казала съм й директно, че държа аз да върша някои неща, като гореспоменатите например. В началото се цупеше, но се примири.

Хаха, нищо не знаеш ти ... Като млада булка моята свекърва ме гостИ със спаначена супа (специално приготвена за мен, че те такава не ядели) и вътре се мъдреше един гол охлюв Stuck Out Tongue Closed Eyes Не ядох супа, па и не посмях да кажа защо, за да не я засрамя ... и излязох аз капризна и виновна.

# 530
  • Canada
Може и псориазис да е. Каквото и да е елементарна хигиена върши работа.

# 531
Невродермитът или подобни нямат нищо общо с хигиената. Може да се къпеш по 3 пъти на ден и  няма спасение.  Кожните болести са трудни за диагностика и  упорити за лечение. Знам го от семеен приятел-кожен лекар.

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 16:04 от K.A.G.

# 532
  • София
Всъщност, няма значение какво е- имам много близка роднина с псориазис, но никога не е предизвиквала отрицателни емоции- на масата не е сядала с къси ръкави, а винаги с покрити лакти.
Ако се е обострило по китките, дори е бинтовала, докато готви и се храним.

Така че, въпрос на усещане е и на подсещане- от сина ѝ, в случая.

# 533
Ако някой ми каже защо, когато съм на морето симптомите на дерматита по ръцете ми изчезват тотално, в София са под поносим контрол, а в селското ми шато така се обострят, че се само се мажа като гламава, ще го черпя.

# 534
Ако някой ми каже защо, когато съм на морето симптомите на дерматита по ръцете ми изчезват тотално, в София са под поносим контрол, а в селското ми шато така се обострят, че се само се мажа като гламава, ще го черпя.
Аз ще ти кажа.
В Германия хората с кожни проблеми биват пращани на морки курорти, солената вода, морският климат имат лечебен ефект, доказан, изчезват напълн дори проблемите. Ако се преместиш да живееш в малък морски град, може и проблемите ти да станат мит.
В София няма ообено зеленина, природните алергени са много ограничени.
На село са най-срещани алергените- от дърветата, от зеленината, от плята, от ливадите, от животните.

# 535
Знаех си аз, че съм родена да живея крак върху крак на Френската Ривиера. Значи, като стана свекърва, никакви внуци- стягам куфарите и заминавам за Ница с терапевтична цел.  Laughing

# 536
  • Пловдив
Знаех си аз, че съм родена да живея крак върху крак на Френската Ривиера. Значи, като стана свекърва, никакви внуци- стягам куфарите и заминавам за Ница с терапевтична цел.  Laughing
Такоз... и аз съм алергична.... И аз отивам на Ривиерата!

# 537
  • София
Такоз... и аз съм алергична.... И аз отивам на Ривиерата!

Таз алергия май ще стане заразна. И тогава в мамата ще има тема: Свекърва ми е алергична и целогодишно лежи на морето, а аз ѝ гледам внуците hahaha hahaha hahaha

# 538
Вие двете му мислете- за вас по три снахи ще пишат, аз максимум с една ще мина.

# 539
  • Оптимист по принуда
аз максимум с една ще мина.
И това се не знае - въпрос на лайфстайл Grin

Общи условия

Активация на акаунт