Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 168 283
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
 149-Scandal Jean Paul Gaultier for women.-Страхотен и секси стана ми любим .

# 166
  • Пловдив
на Рефан ли?

Весела Коледа!

# 167
  • София
Има ли имитация на Картие Пантер Легер?
А на Гучи Блуум?
О, трябваше ми и Габриел, виждам че има на Рефан

# 168

Сполучлива ли е имитацията? Трайна ли е? Извинявам се ,но много ме заинтригува парфюма и съм много любопитна.

Имам и един въпрос към вас дами.
Къде в Пловдив има магазин на Барджело(наливни най-вече ми трябват).Скоро бях в тракийския Кауфланд,но там нямаше техен щанд Sad

# 169
  • Бургас
Честита Коледа от мен! Много здраве, щастие и любов на всички!

Искам да запитам дали Volare на Орифлейм е имитация на някой парфюм?Имам го от размяна с мила съфорумка, естествено съдържа любимата ми виолетка.Майка ми казва,че мирише на сладки бонбони,аз го обожавам.Любим ми е както и She Wood на Заг и Tresor in love на Баргело.Последният за съжаление няма как вече да го намеря,подарък ми е от друга прекрасна съфорумка и мисля да съм с него на Нова година.Само по поводи вече ще го ползвам,дори и на сайта им вече  не е наличен,което е много неприятно.

# 170
  • София
Във фрагрантика пише, че прилича на класическия Трезор, но ме мога да кажа дали е така, тъй като не познавам орифлеймския.

# 171
  • Бургас
Мария,защо да не можеш да го намериш,можеш да го поръчаш от олх или базар,когато пожелаеш.Класическият Трезор твърдо не е виолетков поне при мен,не познавам също Volare,но съм убедена,че не имитира Трезор,след споменатата виолетка.Тези във Фрагрантика пишат понякога пълни глупости,аз не им вярвам въобще.Имам доверие само на себе си,като си пробвам лично парфюмите.Между другото Декаденс на Баргело вече не го правят ми каза момчето,което ги продава.Това е кофти,защото парфюмът си струва много за мен.Фирмите да не спят ми да го изимитират.Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 09:50 от Bright Crystal

# 172
  • Бургас
Благодаря момичета,аз наистина усещам виолетка.Воларе е изключително бонбонен аромат,във фрагнатика го дават пудрен,но за мен не е точно такъв.Мнооого го обичам,да се надяваме,че Орифлейм няма да решат да го спират.

# 173
  • Стара Загора
Воларе го има откакто се помня. Не мисля че ще го спрат, но променят качеството и по-точно трайността. Джордани го развалиха и след 3-4 часа няма никой, което е кофти.

Относно Декаденс - не знам на Гиза колко е близък до оригинала, защото не съм ги сравнявала паралелно, но сам по себе си е прекрасен. Аз не си падам особено по сладки аромати, но в този има нещо много привлекателно. Щом 2 колежки, които са като мен и казаха колко е приятен. Освен това е доооста траен и шлейфов. Между другото, взех Angel Musе на Гиза, но втора седмица съм със запушен нос и не мога да го тествам. Усещам бегло само и се чудя не сбърках ли като го поръчах. Колежка ми продъни ушите за Водката и грабна 2 флакона направо. Grinning

# 174
Здравейте и честит празник! Simple Smile
Въпросът ми е: има ли добра имитация на Guerlain Shalimar Souffle de Parfum и чия е, кой номер да потърся? Мерси! Simple Smile

# 175
  • Бургас
Ивче,трябва да го видя Декаденс на Гиза щом казваш,че е страхотен и траен,благодаря,че сподели.Аз много харесвам този аромат,на първо четене уж е прост,а наистина има нещо притегателно в него,хубав,много хубав.Purple Heart Guerlain Shalimar Souffle de Parfum няма имитация поне засега.Някой назад питаше за Блуум-Гучи,споделих,че Парфенският е идеален от към близост с истинския,50-ката ми направо лети,ще поръчам другият път направо 100-ца.Лакома съм за него хаха.

# 176
  • София
Трезорът не е виолетков, но има виолетка в него и е възможно по принцип орифлеймският да избива на нейната кожа с доста виолетки и пак да прилича като цяло на трезора. Забелязала съм, че досега е говорила доста пъти за силни виолетки в парфюми, които на моята кожа например не са така интензивни с мириса на това цвете Peace
На мен виолетков ми е единствено и само инсоленс. За жалост Laughing

# 177
  • Стара Загора
Боже, как ги изразходвате тези количества момичета. Аз имам от години повечето ми парфюми и нямат свършване. Омръзват ми и давам на майка, подарявам на леля ми и все има. Напоследък уж избягвам да купувам, че нямам място. Но имам мерак за едно Нарцисо Фльор, Романса на Ралф Лорън и да си подновя Би Делишъс. Миналата седмица колежка искаше да си поръча He wood и ми показа офертите в парфимо. Видях че дамския She wood,  100-цата, е на 62 лв и уж да изчакам да си избере тя... На следващия ден вече не беше намален и струваше с около 15 лв отгоре. А бях сложила и за друга колежка за подарък Lady million, че има рожден ден след 10 дни и си го пожела. И той вече не беше в промоция естествено.
Не съм пробвала от години She wood и съм го позабравила, припомнете ми как е до имитацията на Заг. Пратих от нея на приятелка в чужбина между другото, която умира за виолетки и толкова го хареса, че преди 2 дни и напълних 50 мл, които ще пращам пак след Нова година. Каза че е по-хубав от оригинала. Много добре усещала кедъра, а тя умира за него. 50-цата беше 10 лв, а 100 - 19 лв.
Някой да познава She wood Crystal geek и Velvet forest wood? 

# 178
  • вкъщи
She wood на Заг е убийствен! Фаворит ми е сред имитациите, изразходила съм поне 200 мл. Обирам комплименти навсякъде с енго. He wood също ми е много любим. И двата си струват много, а цената няма да я коментирам.

# 179
  • Пловдив

Сполучлива ли е имитацията? Трайна ли е? Извинявам се ,но много ме заинтригува парфюма и съм много любопитна.

Имам и един въпрос към вас дами.
Къде в Пловдив има магазин на Барджело(наливни най-вече ми трябват).Скоро бях в тракийския Кауфланд,но там нямаше техен щанд Sad
Баргело нямат наливни - всички са капсуловани.  А в Пловдив, щом са махнали щанда в Кауфланд Тракия - не знам къде могат да се намерят. Преди имаще щанд и в Кауфланд на Пещерско, но отдавна не съм ходила там и не знам дали стои...

Общи условия

Активация на акаунт