Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 168 277
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
В Трезор има ирис,не виолетка много хора казват обаче,че ароматът е подобен на виолетката.Ивче,She wood на Заг е убиец много доближен до оригинала,вземай смело.Purple Heart Колкото до как ги изразходвам бързо парфюмите,не ги въобще,просто напоследък се пръскам само с Мон Герлен ,Блуум и L'instant и летят направо.Една приятелка много хареса Диор-Пойзън гърл върху мен и го пожела,като и казах цената обаче се отказа.Сега и препоръчах имитация негова и е щастлива.Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 12:04 от Bright Crystal

# 181
  • София
Оф да, ирис е Laughing.
Това обяснява защо не долавям никакви виолетки в него.

# 182
  • Стара Загора
SW на Заг е много добър наистина. Аз го пробвах и затова напълних за приятелка. Въпроса ми е и оригинала ли е със същата трайност, развитие или по-добър? RelievedSimple Smile Че аз съм малко особена и си държа на опаковките. Затова съм склонна да взема него като го намалят пак. Satisfied

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 12:01 от iv4enceto_91

# 183
149-Scandal Jean Paul Gaultier for women.-Страхотен и секси стана ми любим .

Сполучлива ли е имитацията? Трайна ли е? Извинявам се ,но много ме заинтригува парфюма и съм много любопитна.

Имам и един въпрос към вас дами.
Къде в Пловдив има магазин на Барджело(наливни най-вече ми трябват).Скоро бях в тракийския Кауфланд,но там нямаше техен щанд Sad
Баргело нямат наливни - всички са капсуловани.  А в Пловдив, щом са махнали щанда в Кауфланд Тракия - не знам къде могат да се намерят. Преди имаще щанд и в Кауфланд на Пещерско, но отдавна не съм ходила там и не знам дали стои...

Благодаря Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Капсулованите просто са ми прекалено много .

# 184
  • Бургас
Аз не съм от феновете на SW,но и оригиналът от който имам проба и версията на Заг са трайни на моята кожа.Оригиналът обаче е малко по-траен поне при мен и с по-хубаво развитие,имитацията си е орязана в началото като всеки път.И двата аромата си заслужават,все пак 4,50 за 30мл.просто е перфе.Simple Smile Дано и други се включат и споделят как е при тях положението.

# 185
Аз имам и оригиналния She Wood и взех от малките флакончета на Заг да ги сравня. За моя нос ралика откъм аромат няма, но този на Заг е много по шлейфов и присъствен. Сериозно съм решила да си взема 100мл от него и евентуално да разменя оригинала.

Колкото до другите два: Crystal Creek  го имах, но не ми допадна и го размених. При мен избиваха някакви много силни чисти бели цветя и нищо друго.  Като моноаромат на пролетен букет, но еднотипен.

Velvet Forest  съм го тествала заедно с първообраза и единствената разлика между двата е присъствената нотка на борови иглички в Velvet Forest. Като цяло не ми се стори достатъчно различен за да си взема и двата.

# 186
  • Стара Загора
Благодаря ти много за изчерпателния и полезен отговор, ayaska. Определено ще помисля тогава дали си струва оригинала. Simple Smile

# 187
Момичета,здравейте!Може ли някоя от вас да изкаже мнение за ориенталските парфюми на Сангадо?Трайни ли са?Наподобяват ли някой известен парфюм?
Теменужката наподобявала Инсоленс, а момината сълза мисля Жадор.
Не знам дали са трайни обаче, не съм  ползвала. Simple Smile
На мен от въпросната марка ми препоръчаха момината сълза като реплика на Диорисимо, но разбира се, се оказа дооооста далеч. (Според мен, няма сполучлива негова имитация и ще се бъркам за оригинала, то се е видяло.). Не ми хареса и тутакси го подарих. Но ми бяха изпратили разни мостри и между тях имаше интересни аромати. "Чисто злато" съм чувала, че е имитация на Лейди Милиън, доста траен.

Взех скоро Un Jardin En Mediterranee на Hermes (за мен) и Grey Vetiver на Tom Ford за любимия от Парфен. Ермес - а не ми е много траен, но ММ се пръска с неговия с удоволствие и му стои прекрасно. Пак за него, от ММЦ взех Auqa Di Gio Profumo  - много хубав, леко опушена и подсилена версия на първата аква. Ох, прекрасен, прекрасен. ....На мнение съм, че мъжките парфюми имат по-голямо разнообразие, сякаш. Различни, всеки със свой почерк. Докато в дамския сектор, ми прави впечатление, че все по-голямо припокриване между аромати - или сладникави, или флорални...не знам, не съм експерт, просто това е личното ми наблюдение и мнение. 

# 188
  • Бургас
Аз на Сангадо съм ползвала теменужката, наподобява Инсоленс.Ама е толкова силна и някак много натрапчива миризма,размених я.За трайността-едва ли съм ползвала толкова траен аромат.На дреха и след изпиране миришеше,да не говорим,че на кожа и след къпане го усещах.

# 189
  • Пловдив
Брайт,сподели от къде поръчваш он лайн Парфен и Заг...знам само за Баргело.Мерси!

# 190
  • Бургас
Парфен поръчвам от фейс страницата им,а Заг купувам от магазина им тук.Купувала съм преди и от базар.

# 191
  • Бургас
Аз имам и оригиналния She Wood и взех от малките флакончета на Заг да ги сравня. За моя нос ралика откъм аромат няма, но този на Заг е много по шлейфов и присъствен. Сериозно съм решила да си взема 100мл от него и евентуално да разменя оригинала.
Подктепям горното Hands Thumbsup
Според моите усещания обаче оригиналът е по-зелен, а имитацията е по-сладка. За мен се различават, като и по мое мнение Заг е по-траен, по-шлейфов и по-хубав

# 192
# 193
  • Бургас
На Заг за мен е най-точна имитацията,даже в началото на темата има мнения,че е много сполучлива.Аз лично купих малко шишенце за проба от Заг,а 50 мл си взех от Баргело.Тяхната версия е много по-захаросана и на мен повече ми хареса.Иначе този аромат също е сред новите ми фаворити,изпълва ме с щастие.

# 194
На Заг за мен е най-точна имитацията,даже в началото на темата има мнения,че е много сполучлива.Аз лично купих малко шишенце за проба от Заг,а 50 мл си взех от Баргело.Тяхната версия е много по-захаросана и на мен повече ми хареса.Иначе този аромат също е сред новите ми фаворити,изпълва ме с щастие.
Кой номер е в ЗАГ?

Общи условия

Активация на акаунт