Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 168 283
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Според мен на ЛВЕБ няма достатъчно добра имитация.На Баргело е ужасно далечна,на Заг също за мен е далеч от истината.Като че ли Рефан най-добре са уловили нещичко от оригинала,но и там има още доста какво да се желае/мое мнение/ По спомени и ДП не са се справили добре.Ако човек има възможност най-добре е да заложи на оригинала,който все по-малко усещам из Бургас напоследък.311 е номерчето на Ла Ви на Заг.

# 196
  • Бургас
Аз нямам номерче на шишето, защото е толкова мъничко,че нямаше как да му се залепи номерче.Но ароматът е доста известен и много търсен,така че в магазина едва ли ще го объркат.
На Баргело пък ми се е изтрил номерът. Всъщност е от магазин на Баргело,но пише,че е тоалетна вода Raphella.

# 197
Доброо утроо! Има ли будни? Имам едно малко питане , подариха ми ето това.Знае ли се на какво е имитация?

# 198
  • София
Предполагам, че е имитация на Gucci Bamboo.

# 199
Оооо боже не мога да намеря кой номер е Gucci bloom на парфен!🙄Моля Ви за помощ!

# 200
  • Пловдив
893 е...първа страница!

# 201
  • Бургас
Гучи-Блуум на Парфен-912 номер.

# 202
Благодаря

# 203
  • Стара Загора
Момичета, досега рових за мнения за парфюмите в емаг - вие поръчвали ли сте? Загледах МЧР, че е на добра цена, но май им нямам много доверие. Ще поръчвам ютия и от снощи разлеждам, харесах и прочетох един коментар "луди сте да им давате пари на тия румънски цигани" и затворих. Laughing

В парфимо пък пуснаха 15 % отстъпка на всичко и снощи поръчах желания парфюм на колежка, но толкова празно е в сайта. Почти нищо няма. Anguished

# 204
Тоалетната вода на Галерия, имитиращи ли са по принцип.? Взех за подарък Black Paris на Galleria, мисля и на себе си да взема.

# 205
  • София
По принцип наподобяват известни парфюми, да.
Ивче, не бих поръчвала от емаг, а на парфимо поне за парфюмите, които следя, намалението е фалшиво де факто.
Преди седмица гледах примерно един на 60, сега от 70 уж го направили на 59. Много мразя така.

# 206
Ивче, не бих поръчвала от емаг, а на парфимо поне за парфюмите, които следя, намалението е фалшиво де факто.
Преди седмица гледах примерно един на 60, сега от 70 уж го направили на 59. Много мразя така.

Дааа, въпреки, че Парфимо  е един от предпочитаните ми сайтове за онлайн пазаруване, напоследък все повече ме възмущава неадекватното им поведение относно промоциите и лично аз, като редовен и коректен потребител се чувствам обидена и засегната, защото мразя така безочливо да ме подценяват - нима ни имат за толкова ТЪПИ?!  #2gunfire

# 207
  • Стара Загора
О, да. И аз забелязах неадекватно увеличение. Единия ден 62, другия 78 даден парфюм. Затова и се отказах, но снощи пуснах един Лейди Милиън, че колежката го пожела за подарък за рд. Аз само Tangle Teezer поръчах, че отдавна я гледам и беше 10 лв. Заедно с тези 2 комплекта, без пари са буквално. От първия направо 2, за да го добавя към подарък.

http://www.parfimo.bg/kozmetika-physicians-formula-enhance-eyes-kit
http://www.parfimo.bg/kozmetika-physicians-formula-casual-eyes-kit

Благодаря ви! Ribbon

# 208
Много е тъпо като завишават така цените и после уж ги пускат на намаление. Аз наскоро открих Pazaruvai и когато си търся някой парфюм го пускам там, за да мога да сравня бързо цените във всички сайтове. Не че има особено голяма разлика де.. Rolling Eyes

# 209
Smiley
Само да кажа, че последния път като поръчвах от Парфимо, много се разочаровах...Поръчах La Petitie Robe Noir - EDP, но се оказа ментак. :/ Не, че съм очаквала да е напълно оригинален, но все пак...разлика има и в шишето, (по-светло е от онова в Бюти Зона), и в аромата. А дадох, близо 90лв. Мъча го сега, но не съм изпръскала много. Бързо изветрява и понеже е така, не го ползвам често...понеже вече знам със сигурност, че е менте. Жалко. Наливките , предмет на тази тема, са по-добри от подобни ментета, но който се е прецакал, прецакал се е...Grin Вече не бих поръчвала оттам, въпреки че, преди случката, имах позитивен опит с тях...

Общи условия

Активация на акаунт