Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 168 297
  • 747
  •   2
Отговори
# 210
  • Бургас
Ben_gy,това,което написа никак не е добре благодаря,че сподели с нас.Аз с Парфимо не съм имала проблеми до този момент.Вече обаче ме хваща страх,явно е до късмет.

# 211
Може би е и до парфюм, Брайт.
Ще ми се да вярвам, че е така и поне парфюмите в по-нискиа ценови клас, поръчани от ях, са истински...
МЧР си е скъп парфюм по принцип и случилото се, не ме изненада чак толкова. Просто...загубиха част от доверието ми...

# 212
Аз за енцо давам положителен вот,на 97% парфюмите ми са от там.Всичките са оригинални,нямам съмнения.

# 213
Момичета на първо четене съм много доволна от Заг поръчката,всичко е топ.Днес се изкуших и си взех 30мл на рефан за 11 лв (сториха ми се повече от нормалното) на заг 30мл е 9лв,но както и да е хаха..Взех си номер 356,който отговаря на Бърбъри май блек бърбари.Какво да ви кажа..любов от пръв поглед Simple Smile)

# 214
  • Бургас
Тук Рефан 30-ка е 6.30,а Заг пак 30-ка/с мои шишенца/ 4,50.Много са ти взели.

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 17:52 от Bright Crystal

# 215
  • BG-DE
Честита Коледа на патерица, парфюмни феи Simple Smile, тези дни правя пореден опит да разнасям Тобако Ванил и установих, че версията на Заг, макар и почти идентична с рефанската, ми допада повече някак по-мека и медена ми е но ми е много странно, че доста хора ги намират доста близки с оригинала, днес пак направих паралелен тест и нито една от двете версии, за щастие, няма нищо общо с него, той ми мирише на Биопарокс  Simple Smile Пробвах и оригинала на Аурата на Мюглер и за съжаление творението на Заг е една доста осакатена версия на този иначе много интересен аромат.

# 216
  • София
Честита Коледа на всички парфюмни феи! Много харесвам парфюмите на Баргело. Запасила съм се с доста, но все ми се иска още и още. За съжаление вече не мога да открия никъде магазин, а тези които предлагат онлайн ми изпращат Рафаела, а не Баргело. Не мога да приема твърдението им, че са еднакви - Рафаела след 2 часа не се усеща. Маже ли да споделите откъде купувате Баргело.

# 217
Здравейте и честита Коледа на всичкиии! Имам питане, някоя от вас ползвала ли е парфюмите на YODEYMA, страхотни имитации и изключително трайни. Имат 15мл. които около 10 лв и по 50 мл. които са 44 лв. Много ми допадат, взех си няколко и съм много доволна. Само да спомена, че нямат голям избор, може би сега "прохождат" в бранша.

# 218
  • BG-DE
Тези имитации YODEYMA ги пробвах при приятелка фризьорка, бяха и изпратили известно количество безплатни мостри с предложение да ги предлага в салона си. Някои доста се приближават до оригиналите, други не но точно по отношение на трайността ги няма никакви. От тези мостри си взех Chloe и Alien ами траят не повече от 2-3 часа, а пък тези цени са просто смешно високи, да не говорим каква надценка слагат, продавача ги взима на 25лв., а трябва да ги предлага на 40, нещо такова беше Laughing

# 219
Моя колежка също си взе ALIEN и просто съм изумена от трайността му, след нея в стаята остава аромат. На мен н ръката ми стоя повече от 8 часа. Явно на всеки различно действа. Колежката казва "Спрях да го усещам", а аз пък супер много го усещам на нея.

# 220
Взех си и аз she wood на Заг. Grinning 25мл за 4,25лв.
Не ми допада много, много обаче. Очаквах по-свеж и дървесен да е. Иска ми се да имам един мой си аромат, но всички толкова бързо ми омръзват.

# 221
  • BG-DE
Гергана, възможно е да е до кожа но тези мостри доста хора ги пробвахме и НИКОЙ не ги хареса и пак подчертавам, че на много, много по-ниска цена може да се намерят несравнимо по-удачни неща, то на техните цени човек може тестер да си вземе Simple Smile

# 222
Menerva, може и така да е, аз не отричам вашето мнение, просто изразих моя поглед на нещата Simple Smile

# 223
Да ви кажа, че получих deep red Hugo boss в оригинал като подарък. И за 2 часа аромата изчезва. А Рефанския, който съфорумка ми прати издържа половин ден. Оригинала изобщо не го усещам върху себе си. Разочарована съм, защото се влюбих в аромата. И да кажа,че са 1 към 1 репликата и оригинала. Единствената разлика, която откривам е, че оригинала като утихнат първоначалните червени плодови нотки в края се появява отчетлива ванилия, а при рефан версията това липсва( аромата остава на ниво начални нотки, не се развива). Това изобщо не ми пречи, дори много ми харесва, защото харесвам точно тези нотки на червени плодове.
Та май повече няма  да си давам парите за оригинала. Възможно е и аз да не го усещам, а околните -Да. Но това ме дразни, защото обичам да усещам парфюма върху себе си.

# 224
Да ви кажа, че получих deep red Hugo boss в оригинал като подарък. И за 2 часа аромата изчезва. А Рефанския, който съфорумка ми прати издържа половин ден. Оригинала изобщо не го усещам върху себе си. Разочарована съм, защото се влюбих в аромата. И да кажа,че са 1 към 1 репликата и оригинала. Единствената разлика, която откривам е, че оригинала като утихнат първоначалните червени плодови нотки в края се появява отчетлива ванилия, а при рефан версията това липсва( аромата остава на ниво начални нотки, не се развива). Това изобщо не ми пречи, дори много ми харесва, защото харесвам точно тези нотки на червени плодове.
Та май повече няма  да си давам парите за оригинала. Възможно е и аз да не го усещам, а околните -Да. Но това ме дразни, защото обичам да усещам парфюма върху себе си.

Аз от няколко дни съм обсебена от този аромат.Една приятелка миришеше страхотно и каза,че е с този парфюм.Та аз се заинатих като магаре ,че искам да си купя оригинала .Но сега се замислям.

Сложи ли капки  в рефанския ?

Общи условия

Активация на акаунт