Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 167 560
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Не издължах на провакацията и облекчих Рефан с 15 мл от номер 264.  Излъчва доста повече топлина отколкото очаквах. Ще трябва да се носи сега.

Оказа се, че местният офис на GIZA ми е на много удобно място. За съжаление аналога на Creed - Love in black в момента не се предлага.

Да попитам - има ли някаква надежда да открия имитации на Polo Double Black и Kenzo Power?

Би ли споделил къде в Стара Загора има Гиза?

Вероятно става дума за същата жена, за която говори iv4enceto_91 . Тя е един от двата "обекта" извън Варна, посочени на сайта на Гиза. Намира се на ул. "Иван Мирчев" 8, от спирката на "Гурко" надолу по уличката, влиза се в ляво, първия тунел, където е магазина за спално бельо и после нагоре по етажите. Жената се казва Маргарита и се занимава с масажи и други алтеранивни медицински практики. Не е винаги в студиото, защото ходи и  по адреси. Телефоните са на сайта.

# 571
Сладурки, кои са последните мъжки и дамски аромати от Заг и Рефан? Гледам коментирате на Армани Because..., но не го виждам в списъците на първата страница Simple Smile

# 572
Здравейте, искам да попитам кои точно са имитациите на Нарцисо Родригез от Заг, защото в нашия град ги няма налични и ще поръчвам от сайта?

# 573
Това е пълния списък на ароматите предлагани от Рефан в момента ( включително и новите аромати ): http://dox.bg/files/dw?a=9832771982, предоставен любезно от www.e-refan.bg, за което им благодаря. Аз съм изключително доволен от 264 - Stronger With You, изключително наситен, дълготраен и точен аромат с оригинала. Ползвам го от 2-3 дни и мога да кажа, че по-добро до момента от Рефан не съм ползвал. Силно препоръчвам. Съотношение парфюм : капки - ( 1 : 1,3 ). Дълготрайността е около 8-9 часа ! 100 ml със 130 капки + шишенцето ги взех на 28 лв., цените на новите аромати са леко по-високи, но напълно си заслужава !

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 20:32 от dmx87

# 574
Това е пълния списък на ароматите предлагани от Рефан в момента ( включително и новите аромати ): http://dox.bg/files/dw?a=9832771982, предоставен любезно от www.e-refan.bg, за което им благодаря. Аз съм изключително доволен от 264 - Stronger With You, изключително наситен, дълготраен и точен аромат с оригинала. Ползвам го от 2-3 дни и мога да кажа, че по-добро до момента от Рефан не съм ползвал. Силно препоръчвам. Съотношение парфюм : капки - ( 1 : 1,3 ). Дълготрайността е около 8-9 часа ! 100 ml със 130 капки + шишенцето ги взех на 28 лв., цените на новите аромати са леко по-високи, но напълно си заслужава !
Мерси:)

# 575
  • Бургас
Здравейте, искам да попитам кои точно са имитациите на Нарцисо Родригез от Заг, защото в нашия град ги няма налични и ще поръчвам от сайта?
332 NR NARCISO RODRIGUEZ for her NARCISO RODRIGUEZ
333 NE NARCISO RODRIGUEZ for her Eau de Parfum NARCISO RODRIGUEZ     363 NR    NARCISO POUDREE - NARCISO RODRIGUEZ

# 576
  • Deutschland
А Poudree няма ли го вече?

# 577
  • Бургас
Има си го,аз скоро го пробвах пак.Безкрайно далеч е от оригинала за мен.

# 578
Леко обновяване на информацията за старозагорския офис на Гиза. Жената де факто работи за своя сметка и затова цените са по-различни отколкото на сайта. Но пък предлага и други видове масла.
На мене ми даде Black Afgano на каталожна цена. Ще избягвам да го ползвам, ако ще шофирам, че не знам какво би показал дрога тестерът на КАТ Simple Smile
Въздържах се от други покупки, защото бяха по-скъпи отколкото при Гиза, а и се пренаситих малко.

Относно празните парфюмни шишенца. Явно при засиленото парфюмопробване 40-50 на година са напълно реалистична необходимост. Вие на каква цена ги купувате? Засега откривам 30 мл със спрей помпа на цена близка до 1 лв. с куриерските разходи, но трябва да се заяви количество или да се комбинира поръчката с още няколко човека.

# 579
  • Deutschland
Баш татко, в Алиекспрес няма ли шишенца? Ще ти излезе по-изгодно предполагам

# 580
Баш татко, в Алиекспрес няма ли шишенца? Ще ти излезе по-изгодно предполагам
Всъщност аз стъклени шишенца имам поне стотина, но откъм помпички съм зле.
И в Али няма кой знае какви изгодни оферти (като си помисли човек, че бутилка от Стела Артоа е 20 ст. Simple Smile )  ). Даже в Ибей ми се струва, че има по-добри предложения, започващи от около 45 ст. за 30 мл пластмасово със спрей помпа. Взех и няколко стъклени от по-малките, но чакам сала да доплува от Китай. В Али има някои готиви варианти като дизайн с възможност за лесно пълнене, но цената става друга.

Вчера подуших хита Lucky Olympiada на "Флоргарден". Преди седмица пръснах на блотер и от "вдъхновителя" на Пако Рабан и поне на първо четене си личи, че нашенското произведение имитира конкретно този парфюм. Даже и опаковката е симпатична
Голям майтап ще е ако се окаже, че в тази серия използват същия материал като за по-скъпите серии на производителя, а разликата е само в марката, опаковката и асортимента. (Разгледах каталога и за най-голямо съжаление на половинката ми нямат Love in black.) Направо се изкушавам да поръчам цялата им продуктова линия Simple Smile
Специално искам да поздравя мислителя на наименованията на различните аромати, ако случайно чете форума. Обикновено такива изкилифинчвания на известни марки ме дразнят, но в случая се радвам на находчивата асоциативност.

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 14:46 от bubanka

# 581
Къде видя каталога? Аз попадах на части от каталог! Благодаря!

# 582
Къде видя каталога? Аз попадах на части от каталог! Благодаря!
На Lucky ли? При една позната, която има магазин. Силно казано каталог - лист с имената на техните парфюми и аналозите.

# 583
Здравейте , аз се интересувам някой знае ли на кои аромати отговарят парфюмите Lactone.
Вече няколко пъти срещам техни магазини. Имах мостра от един Том Форд и беше доста сполучлив.

# 584
  • Габрово
Да ви похваля Paloma Pikaso на Рефан-в студено време разкош.....

Общи условия

Активация на акаунт