Професионални серии за коса - тема 117

• 129 391
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Олео релакс поръчах вчера от HQhair. По едно време беше изчезнала от сайтовете, но отново се появи с малко по-различна опаковка. Чакам шампоана, надявам се да не е реформулиран.

# 226
Олео релакс поръчах вчера от HQhair. По едно време беше изчезнала от сайтовете, но отново се появи с малко по-различна опаковка. Чакам шампоана, надявам се да не е реформулиран.

Ще се радвам да споделиш, когато пробваш.

# 227
Isabella.fletcher, и аз се интересувам от серията олео-релакс и мислих, че е спряна. Тя ми беше с любим аромат.
Сега видях в един сайт,че я има. Чудя се дали е същата формула?

На мен също ми е любима Simple Smile Преди няколко страници дори писах, че и аз я открих в един бг сайт и си я поръчах. Според мен няма никаква разлика във формулата, само опаковката е обновена.

# 228
Isabella.fletcher, и аз се интересувам от серията олео-релакс и мислих, че е спряна. Тя ми беше с любим аромат.

На мен също ми е любима Simple Smile Преди няколко страници дори писах, че и аз я открих в един бг сайт и си я поръчах. Според мен няма никаква разлика във формулата, само опаковката е обновена.

Сподели и ти като получиш. Simple Smile

# 229

Аз всъщност ги получих вече Simple Smile Не виждам разлика в аромата.

# 230

Аз всъщност ги получих вече Simple Smile Не виждам разлика в аромата.

Супер. Обожавам аромата.

# 231
Като стана дума за Керастаз във lookfantastic e - 35% + код за още 10% KERAX10

При мен не действа Sad

# 232
  • На черешатааа
Момичета препоръчайте моля хубава термозащита за преса..косата ми е тьнка с мазни корени и леко сухи краища, хвьрчаща с фриз. Без значение крем или спрей. Пробвхте ли термични продукти на Philip Kingsley? Мерси!

Аз поръчах термото на черния петък и пристигна още в събота, но не съм го пробвала все още. Поръчах го в последния момент, защото бях прочела много добри отзиви. Ще се радвам, ако някой сподели впечатленията си.
Ще може ли линк на продукта?

# 233
Като стана дума за Керастаз във lookfantastic e - 35% + код за още 10% KERAX10

При мен не действа Sad

Мисля че е възможно да е заради линка от който трябва да се отвори, пишете ми на лични мейла си да ви препратя писмото от lookfantastic при мен работи кодът.

# 234
Взех си ДПШ на Label M, който ми препоръчахте тук. След първото ползване ми харесва, усещам косата си наистина изчистена, да ви попитам колко често ползвате такъв шампоан, добре ли е на 2 измивания да ползвам него.?
Взех и коприната на Чи, единствено не ми допада аромата, но пък ми придава страхотен блясък на косата.

# 235
  • Велико Търново
Аз ползвам ДПШ веднъж месечно, мисля, че най-много два пъти е достатъчно - за да не премиеш косата Peace

# 236
Поръчах си от Златна рибка арганово масло Moroccanoil 125 мл. Днес ми се обадиха да ми кажат, че няма такава разфасовка, че всъщност било 100 мл. Отвърнах им, че не е добре на сайта да има подвеждаща информация - впрочем грешната разфасовка на маслото все още стои на този сайт, макар и като изчерпана наличност. Най-любезно им го казах и по никакъв начин не беше заядливо - просто обърнах внимание. Техният отговор обаче беше доста троснат и нервен - затова ми се били обаждали, ако съм искала, да откажа поръчката - без каквото и да било извинение за грешната информация от тяхна страна и някак без желание да продадат продуктите си, защото акцентуваха на това да се откажа.

Имат много грешна ПР стратегия - казвам го и по повод случая с Епона, която също беше посъветвана да не пазарува от тях. Не може такова отношение към клиента, не може да общуват троснато и надменно, не може да правят всичко възможно да се откажаш от покупката - чрез директно подсещане "не пазарувай". Направо им се чудя толкова ли са недосетливи за елементарни подходи за печелене на клиент.

# 237
Явно много са си повярвали, че са някалъв фактор на пазара. Много грубо наистина. Вместо по най-любезния начин да ти се извинят, че да ти стане неудобно да откажеп поръчката, те точно обратното. С кеф да им откажеш.

# 238
Винаги се случват грешки, но има начин да общуват така с теб, че да не останеш с неприятно отношение; могат например да предложат да ти пратят мостри, да компенсират по някакъв начин за подвеждащата информация от тяхна страна или просто да бъдат любезни, да се извинят. Вместо това първата им реакция е да кажат "откажи се". И някак тонът им не беше ок, тук не мога да го пресъздам, но се усещаше едно арогантно отношение в интонацията, в това "ето, нали ви се обаждаме", едва ли не голяма привилегия е това.

# 239
Здравейте, прочетох голяма част от постовете, но искам да попитам направо. Страдам от силен, много силен косопад.. все още търся медицински проблем може би. Какво бихте препоръчали като козметика за да запазя това което е останало? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт