Професионални серии за коса - тема 117

• 129 430
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
  • Ловеч
А какво термо точно имате Daily Damage Defence  или Daily Damage Defence EXTREME?

Extreme 😊

# 286
  • Ловеч
Дойде ми и втората поръчка от Рибката. В нея бях пуснала шампоан и маска на Напура. Изпратили са ми отново мостра-този път на шампоана на Филип Кингсли за обем. Това протеинов шампоан ли е?

# 287
И на мен от Арлен ми дойде поръчката днес. Бях писала за мостри, пратили са ми ш+б на Алтерна и някакви стилизиращи на Милк шейк

# 288
  • варна
Здравейте!Имам едно питане:поръчах  си от Арлен в петък серията на Керастас Хронолоджи и днес като ми дойдоха нещата забелязах,че шампоана не е същият като предният,който си взех преди година.Шишето не е изцяло черно,а някак си черно прозрачно и като се наклони шампоана може да се види .Странно,защото предната опаковка ми беше изцяло непрозрачна.Бих искала да разбера дали са сменили на шампоана опаковката.Някой ако го има би ли споделил .Не бих искала да се съмнявам в АрленМного ги харесвам и доста неща си поръчвам от там..Имам и друг техен шампоан Дисциплин.Той също е в изцяло непрозрачна опаковка/шише/и не се вижда течността вътре.Благодаря.

# 289
  • Пловдив
Моят Хронолоджист също беше в полупрозрачно шише, т.е виждаше се течността. Където съм го гледала по магазините, все е бил такъв. Може би непрозрачното шише е било предишна опаковка или пък обратно. Те нали промениха някои опаковки, може и с тази да се е случило същото.

# 290
  • варна
Моят Хронолоджист също беше в полупрозрачно шише, т.е виждаше се течността. Където съм го гледала по магазините, все е бил такъв. Може би непрозрачното шише е било предишна опаковка или пък обратно. Те нали промениха някои опаковки, може и с тази да се е случило същото.
Благодаря!Явно предния път е била старата опаковка.

# 291
Здравейте Simple Smile Някоя от вас пробвала ли е защитния лосион преди боядисване на Lakme? Може ли да се комбинира с боя от друга марка?

# 292
ЗР са ми обработили поръчката от ЧП.
Момичета, препоръчайте ми моля сух шампоан. Рядко ползвам, но гледам да имам наличен за всеки случай. Зеления Клоран и черешовия Батист не ми харесват. Държа да не матират, а да освежават. Преди години бях ползвала някакъв, който ми покриваше изискванията, но сега разбира се не помня какъв беше! Sad
Този пробвали ли сте го https://www.arlen.bg/product/4955/suh-shampoan-za-svezh-vid-na-k … -spray-219gr.html?

# 293
И аз да дам малко обратна връзка за поръчката ми в рибата от ЧП. След като им писах ми казаха, че ще отнеме 2-3 седмици поне,  и че нямали мостри. Два часа след това бе обработена, а днес си я получих. И мостри са ми сложили-на Лакме. Ако бях чакала без да им пиша, като нищо щеше да се забави толкова. Така че, момичета, питайте и изисквайте TriumphBlush

# 294
И аз да дам малко обратна връзка за поръчката ми в рибата от ЧП. След като им писах ми казаха, че ще отнеме 2-3 седмици поне,  и че нямали мостри. Два часа след това бе обработена, а днес си я получих. И мостри са ми сложили-на Лакме. Ако бях чакала без да им пиша, като нищо щеше да се забави толкова. Така че, момичета, питайте и изисквайте TriumphBlush
... Аз също питах и писах..след това питане мина 2 дена и досега не я получих.((

# 295
От кой финиш сте доволни за хидратация на термично третирана коса, който да не утежнява?

# 296
ЗР са ми обработили поръчката от ЧП.
Момичета, препоръчайте ми моля сух шампоан. Рядко ползвам, но гледам да имам наличен за всеки случай. Зеления Клоран и черешовия Батист не ми харесват. Държа да не матират, а да освежават. Преди години бях ползвала някакъв, който ми покриваше изискванията, но сега разбира се не помня какъв беше! Sad
Този пробвали ли сте го https://www.arlen.bg/product/4955/suh-shampoan-za-svezh-vid-na-k … -spray-219gr.html?

На Филип Кингсли ми допада много, но рядко ползвам, предпочитам да я измия, но понякога наистина се налага.

# 297
  • Пловдив
Пристигам в темата да похваля Хидратиращото олио с шипка O’right Premier Rose Hip Moisturizing Oil   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Изключително добро попадение за моята дълга коса. Не утежнява, не остава мазен филм върху косъма, като в същото време много добре хидратира краищата и добавя доста добър блясък. Нанасям го на суха коса, преди сутрешното разресване, в резултат на което забелязвам по-малко паднали косъмчета (от години се боря с гадното накъсване). Ползвам и серума на Маракеш, та и той може да допринася за стабилизирането на положението с накъсването.

Кенди олиото и това на O’right са ми тотални фаворити  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скоро ще пробвам и олиото с кафе, пак на O’right.

Тази година, пуснах поръчка само от ЗР. Доволна съм от намаленията. Пратката ме чака в офиса на Еконт, ще я взема идната седмица.

# 298
Минавам да споделя отзиви от термото на Филип Кингсли.
Напръсках няколко пъти от продукта на подсушена с кърпа коса и оформих със сешоара. Косата е много подредена, копринено мека и с обран фриз.
Много съм доволна!

Искам и аз да споделя отзиви от термото на Филип Кингсли. При мен след термото косата е по-суха от обично със фриз изобщо не е гладка иначе по-обемна стана. Не съм доволна много(((

# 299
...........Шишето не е изцяло черно,а някак си черно прозрачно и като се наклони шампоана може да се види .Странно,защото предната опаковка ми беше изцяло непрозрачна.Бих искала да разбера дали са сменили на шампоана опаковката.Някой ако го има би ли споделил ........

janiz аз съм закупила от официялния уебсайт на Керастаз в Щатите (около преди година) и моя шампоан е в прозрачна опаковка, както и крема за скалп.

Общи условия

Активация на акаунт