С тръпнещи сърца чакаме януарската мечта!

• 62 721
  • 686
  •   1
Отговори
# 585
Моята малка бебка се роди вчерааа Heart Eyes Нормално раждане, само си тръгна, мина бързо и съм доволна! Скоро пожелавам на всички!

# 586
Тъкмо щях да ти се карам, че подхвана фб и за тук съвсем забрави : D честита ти бебка, да е жива и здрава! Wink

# 587
Честито 💐
Жива и здрава 🌻

# 588
Честито бебенце да ви е живо и здраво Nature Sunny Успех с първите дни у дома да са ви лесни и гушливи Flowers Hibiscus

# 589
  • София
Flowers HibiscusЧестита рожба!!!!:baby_chick:

# 590
Здравейте мами , след болезнени контракции от 11до 1и30 отидох до болницата оказах се с 5 см. Разкритие и ме приеха.пукнаха ми мехура и започнаха контракциите докарах ги до 10 см разкритие до 3и 30, но бебка не излизаше оказа се че си е извъртяла главичката с едно око и ухо да наднича. Мъчихме до 5 ама не стана. Вкараха ме за секцио и сега лежа в реаномация,изобщо не очаквах да мине толкова добре, сега чакам да стане 18 часа да ме раздвижат. Екипа беше с моята любима баба лелка Grinning

Накратко появи се бузуресто и много дългокосо бебе Яна-  3 и 300  и 50см. Успех на всички и честито на новит мами :*

# 591
Честита да ви е малката Яна Hug
Колко бебенца се появиха вече Flowers Cherry Blossom 😊
Момичета бях ср притеснила че бебчето е с гръб към моя, последно така ми казаха..правих разни упражнения и от вчера усещам ритниците само в дясно на корема под линията на ребрата, дали е извъртяла гръб на ляво ?Ще раждам естествено и без упойка(поне това е идеята) и искам да я наместя оптимално. При вас как са разположени бебетата.

# 592
Честити бебчета на Dogsy и hriska91. Бързо възстановяване и прекрасни моменти вкъщи докато се гледате. Споделете къде раждахте и по време на контракциите, докато чакахте разкритие сложиха ли ви упойка и каква? И аз преносвам и чакам бебчо да реши да излиза.

# 593
Хриска, честито💐
Бързо възстановяне!

# 594
Честито и на двете мами!
Да са ви живи и здрави бебенцата .

# 595
hriska91,  честита бузана Яна Grinning

hamsti, и мен одеве като ме гледаха, бебето беше с лице на пред, но лекарката каза, че то непрекъснато се върти, до раждането не се знае, а и дори така да тръгне да се ражда нямало проблем, напъвало се по-дълго Rolling Eyes

# 596
Честито на всички мами! Kissing Heart
Да са ви живи и здрави бебоците!

Аз все не успявам да стигна до писане тия дни, но най-после да се похваля - на 4-ти януари се роди и мойта маймунка Grinning
Вкъщи сме си от две седмици и се гледаме.
Засега сме само на кърма и на поискване, което значи че през нощта нема много спане ама какво да го правиш... Simple Smile

Успех на всички чакащи! Flowers Hibiscus

# 597
Уффф, от 2 часа съм със спиращи ме на място контракции на интервал от по 15мин. 😳Дали да поемам към болницата или да поизчакам още.. може да ми мине🙄

# 598
  • София
По-добре изчакай, нали казват като са на пет минути, да не седиш там, по-хубаво вкъщи

# 599
Уффф, от 2 часа съм със спиращи ме на място контракции на интервал от по 15мин. 😳Дали да поемам към болницата или да поизчакам още.. може да ми мине🙄
Аз не бих чакала, но ти си знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт