Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 456
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 485
Норделката е меко казано противна.

# 1 486
  • София
И аз не вярвам, че й пускат ток. Много е спокойна на стола.

# 1 487
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И хаотично . Rolling Eyes Бутон му дай , да бута там. А с каква безизразна физиономия е , хаха . Ох , тази вечер Светлето ми  е нещо на ... бутона Joy
Такова малоумно същество е, че би ми било жал, ако опитваше да работи върху себе си /не само и единствено върху физиката/ и да се развие поне малко, но то си е перманентно тъпо във времето.  Confused

# 1 488
  • София
Участниците, без да искат ще направят Джино победител. Лично на мен той вече ми е фаворит именно заради премереното си, културно и възпитано поведение. Нямах никакво мнение за него, като клонях повече към това, че ми е неприятен, обаче успя да ми обърне мнението
Другия, който обърна мнението ми от неутрално-отрицателно към положително е Динко. Въпреки всички опити на ББ да го изкара лош и да му се подиграе, аз мисля, че той показва, че може да не е особено умен, но не е лош, като човек.
Другите са пълна отврат - кой от кой по-противен  Sick

А Светлето напълно вярвам, че е влюбена в Хриси. Той е нейната сбъдната мечта. Цял живот беше подлога на кого ли не, само и само да се намърда при някой с парички и сега ще дърпа с нокти и зъби да го върже по всеки възможен начин. А дали това е джакпот или не само Марчето може да каже. Като я знаем и нея каква хиена е, щом избяга с 200, значи не е цветя и рози с Хриската  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 21:46 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 489
Мариела и в МШ беше ужас, но тук се закопа сама.
Кошмарна е, никой не харесва двуличниците.

# 1 490
Светлето много смело станало ,  тя ли в нейния сезон все беше малкото невинно момиченце, дето го закриляше Ернестина...

# 1 491
Гъделичка я тока.

# 1 492
Захажаева към Нордел: - "Дебелия ти г*з ..." JoyJoy

# 1 493
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А дали това е джакпот или не само Марчето може да каже. Като я знаем и нея каква хиена е, щом избяга с 200, значи не е цветя и рози с Хриската  Rolling Eyes
Марчето още щеше да си наляга парцалите при Хриси, ако не я беше изгонил.

# 1 494
И на мен в предния сезон ми беше миличка. И на визия беше по-крехка.
Сега се е "отъпила" нещо допълнително . Не мога да разбера с какво ме дразни , но ме дразни.
Захажаева е учудващо кротка.
Зори , ако не си ближеше постоянно устата , щях чак да я харесам за фаворит.

# 1 495
Искаше ми се да е по-интересен епизодът.  Crossing Arms
Тоя "ток" дето го пускат ми се струва вятър и мъгла, не че някакви инквизиции са нужни, но поне да ни излъжат качествено. Не дадоха всичко, което каза Измамата, ама то е толкова много, че сигурно време няма.
Поне за Луна да бяха пуснали, но в момента не е изгодно да развалят задругата им

# 1 496
  • София
Джино стои деликатно встрани от всикчо и всички в къщата. Аз не харесвам такива хора.
 Мен определено ме дразнят Коцето и Фънки. Джино също.

# 1 497
Ами нищо чудно пак Джино да спечели, ей така както си кротува. Освен Коцето друг не му е конкуренция.

# 1 498
Дий ме разсмя: Аз верно съм Дева Мария! Joy (Нали му казваха,че е майка Тереза, като защитаваше Нордел. Joy)

# 1 499
     Удариха дъното с този бутон, и Светла излезе от сценаристите по-малоумна, единствен Фънки не го натисна нито веднъж, и Луна.
  Останалите явно смятат, че са пратеници от Бога, в правото си да наказват, за какво точно, дано поне те си знаят. Жалки човечета.

Общи условия

Активация на акаунт