Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 507
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
А дали това е джакпот или не само Марчето може да каже. Като я знаем и нея каква хиена е, щом избяга с 200, значи не е цветя и рози с Хриската  Rolling Eyes
Марчето още щеше да си наляга парцалите при Хриси, ако не я беше изгонил.

Аз помня, че в едно нейно интервю каза, че тя е взела решението за развода Rolling Eyes

# 1 501
Но Фънкито ми хареса заради това, че не натисна бутона.

# 1 502
Луната запали моторетката 😂
Ей сега ще ги побърка

# 1 503
  • У Диспансера ...♥♥♥
Олеее, лудница 😂🙈

# 1 504
За мен всякакви мисии с ток са меко казано малоумни. Самата идея е садистична, а с този стол хептен. И тия натискат ли натискат, ако имаше и копче за волтажа щяха да я изпържат съвсем наистина, кво пък толкова, някаква си Нордел. Не я харесвам, но...

# 1 505
  • DE
Баси и психопатите  Sick #Crazy
Джино се чуди какво прави в тая жУнгла  hahaha
Май пак той ще победи като най-нормален Joy

# 1 506
  • София
Според мен Динко също набира скорост и има доста привърженици, които ще гласуват за него.

# 1 507
  • София
Динко как изхвърли Луна лелееее хахахахаха. Много се смях.

# 1 508
Ето милото и тъпичко Светле-най-големият екзекутор.
С такава наслада натискаше бутона. Най-страшни са простите хора, особено, ако мълчат.
Миналата година умрях от смях, когато Ритон си я отглеждаха.

# 1 509
Дано не печели Динко, че какъвто е прост и повярвал си, на едни предсрочни избори ще е първа сила в парламента, ние много обичаме да ни управляват такива примати.

# 1 510
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз помня, че в едно нейно интервю каза, че тя е взела решението за развода Rolling Eyes
Тя така ще каже, но нали в ББ разказваше как я е изгонил в неремонтиран апартамент.

# 1 511
Фънки: Недей ме плю, МА!

# 1 512
За мен всякакви мисии с ток са меко казано малоумни. Самата идея е садистична, а с този стол хептен. И тия натискат ли натискат, ако имаше и копче за волтажа щяха да я изпържат съвсем наистина, кво пък толкова, някаква си Нордел. Не я харесвам, но...

Още повече, че е стар, изтъркан трик. От едно шоу някъде съм го гледала, казват им на една тълпа малоумници да натискат, и те с кеф се изреждат да пържат хора. Защото са им казали, че е Ок. Уж Захажаева много начетена, а се  върза и тя, заедно с тълпата.
 От тъпото Светле можеше да се очаква, ама от нея.

# 1 513
  • София
Сигурно Кацамун се търкаля по пода от кеф в момента, какво прави Луна с Фънки хахахаха
Тази жена ще го вкара в лудница Laughing

# 1 514
Абе, тия олигофрени ли са, що за наказание й измислиха?!

Общи условия

Активация на акаунт