Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 514
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Статиите, че Царски я е бил са измислица. В Черешката тя каза "бившият ми приятел" и понеже някои "медии" знаят, че с Царски е имала връзка, написаха веднага, че за него става въпрос.

А Царски явно го е срам в какво се е превърнала и сега отрича, ама то мен би ме било срам и преди да срещне този.

# 1 366
  • София
Илия Царски го знам служебно, голямо леке е.

# 1 367
Аз не видях твърдения, че Царски я е бил. Коментирах статията по-горе просто...кой с кого е ходил.

# 1 368
Такааа. За тези, които не са гледали.
Скрит текст:
Като влезе, Дебора си махна очилата и каза, че СНОЩИ пред тях като се прибирала, са я нападнали 3-ма мъже и са я пребили. Няколко пъти повтори и че са  ѝ  надраскали колата. Те започнаха да я питат защо веднага не е отишла в полицията, а тя отговори, че са я предупредили, че ако се оплаче, ще я залеят с киселина. След това се развика на коментаторите, че знае, че са я плюли през цялото време; обясняваше, че се е напила два пъти, а я показвали сякаш е вечно пияна, после пък каза, че имала нужда да пие заради паник атаките. Накрая включиха Моника Валериева, която определи избухванията  ѝ  не като паник атаки, а като истерия. И така свърши. Коментаторите не можаха дума да обелят, защото тя непрекъснато крещеше.

Към резюмето само ще допълня, че по едно време показа на Гала и счупен нокът, един вид- прецакали са й маникюра. Това по повод коментарите кога е била на маникюр.
Държеше се напълно неадекватно, няколко пъти каза за колата, най- накрая Маги й каза, че тя е по- важна от колата. Според мен коментаторите също бяха в шок от това, което се разиграва пред очите им, само Галя продължаваше да работи за рейтинг. Евалата, Галке, гоУема си.  Sick

В същото време, обаче, изгледах малко от видеото относно предишно пребиване на Дебора. Не знам какво да си мисля. Със сигурност има проблеми, сериозни, но след претърпян побой и наръгване по крака с нож!!! да седнеш да снимаш видео... ами не ми звучи никак правдоподобно. Търси внимание момичето, но е избрало най- грешния път, за жалост.

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 14:14 от Анонимен

# 1 369
  • 221B Baker Street
Не знам за друго, но ако Дебора е на 26 години, аз съм на 18!!!

То и новата Мис България ако е на 24, то аз съм в гимназията още... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 370
  • Оптимист по принуда
Ох, гледам повторението на На Кафе.
Горкото момиче, прекършено е.

А екипите на тези предавания са долни експлоататори! Абсолютно дъно!

# 1 371
Най-вероятно никаква новина, ама прилагат евтини номера за възбуждане на интерес. Добре, че е ББ, за да има изобщо някакво предаване на Гала. И този, нейният, като го мярна вече на екрана ми става едно неприятно. Не знам защо не ми харесва този човек, но имам чувството, че се опитва да командва той играта. Гала не ми е от особено интересните, обаче предаването си е нейно, той къде се бута!

Кой е той?

# 1 372
  • София
Ако бях на мястото на тъпите сценаристи, нямаше да я карам да разправя непосредствено след случката какво и защо е станало. Много грозно от тяхна страна.

# 1 373
  • sofia
Когато видях участниците в Мост уонтед, бях убедена, че ще пада веселба и сеир.
Веселба няма. Сеирът се превърна в публични екзекуции.
Не е етично случващото се с Дебора. В това предаване има психолози.  Начинът по който се изгавриха с очевидно болен човек е гнусен и срамен.

# 1 374
  • На морето!
Аз виждам нещата така: Дебора пийва доста, има лошо пиянство- става агресивна и налита на бой и, когато попадне на по-силен и агресивен човек изяжда шамарите и започва да обяснява, че е жертва на непознати. Това клипче само го потвърждава, пълно е с противоречия (например какво прави гладно детенце на нощно участие на чалга певица и т.н.). Факт е, че е с разбита психика и това няма нищо общо с паник атаки. Мъчно ми е за нея, тя е продукт на цялата чалга култура и като нея има десетки момичета, които са готови да живеят по този начин, само и само да демонстрират стандарт в инстаграм и ФБ. Дано точно те видят до къде води този път и се осъзнаят. Дано близките й се погрижат за нея адекватно!

# 1 375
  • София
Като е посредствена, неплатежоспособна певица има родители. Ако няма родители ще наеме не професионална охрана, а някой, който да я придружава - има доста хора, които стоят без работа. Ако не и това ще измисли нещо друго. Ще се опита да намери начин. Ще се премести в друг град, ще се върне при родителите си - нещо да направи. То само с мрънкане и обикаляне по медиите не стават неща. Не мога да разбера хора, които само се оплакват, мрънкат и нищо не правят, за да се поправят нещата. Обикновено чакат някой друг да им свърши тяхната работа.
Ами не ми е жал. Как да ми е жал. Хората са го казали "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ."

п.п. Една моя позната работеше на три места, за да може да си позволи да плаща на охранител, - компаньон, който да е постоянно със сина й, за да го пази далече от наркотици, защото беше залитнал сериозно. И за няколко години успя да му помогне по този начин. Лесно ли й е било? Не! Но е намерила начин да си реши проблемите. Защото само с мрънкане нищо не се случва

И с това слагам точка по темата за побоя над Дебора

# 1 376
  • София /Абсурдистан
Когато видях участниците в Мост уонтед, бях убедена, че ще пада веселба и сеир.
Веселба няма. Сеирът се превърна в публични екзекуции.
Не е етично случващото се с Дебора. В това предаване има психолози.  Начинът по който се изгавриха с очевидно болен човек е гнусен и срамен.
Няма психолози, спестено е от всичко.

# 1 377
Да ви разсея, Джугани беше на шопинг в мола, накъдрила е собствените косици, налепила е екстеншъните и се носи из мола напред назад
И зиме си е с умопомрачителни тоалетчета. То из мола какво ли не съм виждала, ма в нея се загледах...най-вече заради смешната прическа. Чак после се сетих че е тя (късогледа съм и може да е решила, че я зяпам с възторг, щото беше ухилена)

# 1 378
  • Враца
Под "бивш приятел" Дебора визира някакъв Сергей от Перник.
Поне това си спомням от едно предаване с Карбовски,
когато разказваше на какъв системен тормоз и побои е подложена.

https://www.btv.bg/video/shows/karbovski-vtori-plan/video/proekt … lnik-1-chast.html

# 1 379
  • София
Предполагам е била с деколте до пъпа. Ех, Ганка ми липсва. По-добре нея да гледам. Mr. Green

Тук има снимка на перничанина побойник, макар и размазана:
http://blife.bg/article-46269

Общи условия

Активация на акаунт