Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 461
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Дебора много добре знае, че ѝ е нужна помощ, но някак си не осъзнава, че ако не тя, няма кой да ѝ помогне. А тя си чака спасителя...

# 1 426
Дебора е психически нестабилна, но Нордела- кордела си е чисто луда.
За такива като нея няма ни лек, ни дявол.

# 1 427
Норделата изобщо не ми е интересна. Просто откъде се появи, аз не разбрах.
Сега последно, кой й е баща? Фидел Кастро ли беше?
Фидел Кастро минимум. Може и да е Путин, Буш, а и Меркел може да и е майка зависи в какво настроение се събуди. 😆😆 Попринцип разправя, че е внучка на Батиста.

# 1 428
Нордела ми е по- интересна от Дий. Той само някакви неадекватности ни показва.
Нордела , ако ги настрои качествено , ще създаде откирта неприязън и ще се разместят пешките. А Дий вече няма и с кого да върти езици. Да си ходи Дий.

# 1 429
  • София
Няма да я махнат Нордел, особено сега както започна да се "съюзява" с Луна.

# 1 430
Норделата изобщо не ми е интересна. Просто откъде се появи, аз не разбрах.
Сега последно, кой й е баща? Фидел Кастро ли беше?
Фидел Кастро минимум. Може и да е Путин, Буш, а и Меркел може да и е майка зависи в какво настроение се събуди. 😆😆 Попринцип разправя, че е внучка на Батиста.
да, то е лесно да казваш, че си роднина на умрял.

# 1 431
Герка, не го знам този на Гала какъв е, само знам, че й е гаджето. В началото беше една мишка, сега го гледам е набрал скорост и започва да се налага.

Ама къде го гледате? Коментатор при Гала ли е?
Нали са двама мъже- Антон и още един. този другия е партньор на Гала ли?Astonished

# 1 432
  • София
Явно и от На Кафе четат
https://www.facebook.com/NaKaffe/videos/1797607746948318/ (видео)

Скрит текст:
"Във връзка с днешното гостуване на певицата Дебора в "На кафе" екипът ни държи да изясни, че самата Дебора и нейната лична ПР-ка настояваха това гостуване да не бъде отлагано и да се осъществи днес, след излъчването на епизода с излизането й от Къщата на Big Brother: Most Wanted, както гостуват всички излизащи от Къщата, въпреки емоционалното състояние на Дебора. Самата Дебора искаше днес да сподели в "На кафе" проблемите си и по този начин да обясни поведението си по време на участието си в риалити формата.
Ако някой се съмнява в обективното отношение на Гала и на коментаторите в студиото към Дебора, нека утре да гледа отново предаването, когато ще бъде излъчен записът от днешното й гостуване. В него зрителите сами ще могат да се убедят в настроението и емоционалното състояние на певицата в продължението на разговора й и най-вече с какви чувства Дебора се разделя на финала на гостуването си с екипа."
Интересно, до онзи ден можех да коментирам на страницата им, днес не мога.

# 1 433
  • Испания

Интересно, до онзи ден можех да коментирам на страницата им, днес не мога.

Резнали са ти квитанциите.

# 1 434
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама къде го гледате? Коментатор при Гала ли е?
Нали са двама мъже- Антон и още един. този другия е партньор на Гала ли?Astonished
Не е коментатор, ко-водещ /или нещо подобно, не съм ги гледала/ е на Гала.  Peace

# 1 435
Семейно водят предаването...
Да взема и аз Г.Б. тук да списваме заЙдно...Joy

Ко ши идем...че Угладнях рязко..

# 1 436
  • София
Излиза с нея и стои през повечето време с нея, ужким си говорят двамата, правят включвания от "репортери", обсъждат "важните новини, които вълнуват хората по света", а всъщност е едно дрън-дрън, а на моменти той иска да си придава важност и тежест, ама ги плещи глупости. Този човек няма ли нормална професия! Какъв е изобщо?

# 1 437
Семейно водят предаването...
Да взема и аз Г.Б. тук да списваме заЙдно...Joy
а мъжът ми вика: ще ти счупя телевизора!-дето съм все навряна в тази тема.
Хората какви мъже имат...

# 1 438
  • София
Ко-водещият на Гала е много противен! Непрекъснато се репчи, винаги е контра и е един голям всезнайко! Да го махат! И Гала също да си ходи!

# 1 439
Айде..нагласяйте черните шорти, майото и наметалата...Joy

Оня по професия е "мъж на Галя"..като Здравко на Катя...Joy

Общи условия

Активация на акаунт