Фермата 3 - 2017 г. - Тема 11 (20.11. - 26.11.)

• 62 068
  • 843
  •   1
Отговори
# 330
В предишната тема има познал за Валерия и чувствата ѝ - MegaMeg:

А представяте ли си сега Валка да вземе да се обърне на 180о и да реши, че има чувства?

'Оди я рАзбери какво иска и тя - обичам та, ни та обичам. 😂 Както е казал шопът - "Кое си сака, оно си требе, кое си требе, оно си сака." 😂

# 331
  • София
Хмм ако отпаднат явните трима фаворита Яни, Калоян, Марина (тя ми е 50/50, айм токинг бифор дъ гейм, ако сте гледали Стоичковия английски 😄), бих подкрепила Станислав и Виолета - бачкат, простеят, но пък са прями, един вид не се чудиш аджеба какво ли им е в главата като Елена, например.

Много се смях с предните постове за Яни на Ензим, Reina и pip4i 😂😂😂

За Валерия и Алек дори не ми се коментира, само като си помисля за тях и се прозявам вече. 😒

# 332
  • Вестерос
А майкЯ му стои на портата с една гьостерица и прави подбор на подходящите. Joy
Руси изобщо да не си правят устата и да си губят времето, защото майка му каза твърдо "Не".  Laughing

Дарина е видяна днес пред съда в Бургас.
Еййй, тези най- ги обичам - явява се някакъв случаен блуждаещ образ и изплясква някой спойлер.  Confused Добре че са свършили снимките вече, че аман.
hahaha то минаха 2 седмици сигурно от края на предаването

# 333
Е това ли ще е обрата.Чувствата явили се във Валерия.
Повръща ми се вече от тези глупости.
Убедена съм че уж тъпата Валерия много добре си плете кошницата.Благодарение на тази лИбов ни ратай я пращаха/ дори и когато нямаше имунитет/, ни на дуел я викаха.И тя продължава и е на крачка от финала.
Явно обрата ще е когато се озове на финала и вече няма нужда от любовта.

# 334

На вас прави ли ви впечатление, че гласът зад кадър постонно агитира в полза на Марина? Само вижте няколко примера: "Виолета и Валерия бълват змии и гущери по адрес на Марина", "Някой би си помислил, че зад критиките на Дарина към Марина стои основателна причина, но всъщност става дума за чиста женска злоба (или нещо от този сорт беше)".
Ужасно дразнещо и обидно за зрителите е. Все едно са слепи и имат нужда от куче-водач, в случая глас зад кадър, който звучи като тета - махленка. Sick

Скучно ми е без Гинчев. Не го гледах в неделя, но и на запис не искам да виждам как отпада. Оказа се, че само той след Владо Николов ми липсва.
Всичко сте изписали, няма какво да добавя. Ветераните са ми като досадни гости вече, познах още в началото, че дългият им престой е вреден, а коменатрите и анкетите за това, кой ще е най-достоен амулетоносител, са тъпи и ненужни. Станислав и той ми досади с историята за бодитата и зърната..в повторенията почти стигна до бройката, когато лъжата става истина.
Нямам фаворит за наградата, но Яни, Калоян, Валерия, Виолета и Дарина са хора, за които ще се зарадвам.

# 335
  • София
hahaha то минаха 2 седмици сигурно от края на предаването
Да де, нали и аз това казвам.  Rolling Eyes

А, за старите фермери забравих да кажа колко ме дразнят - одумват новите колко много ги мързи, докато единият готви вечеря, другият прави тиквеник, а младите играят волейбол. И кой ги кара да се гърбят? Какво доказват с това, при положение, че никой от новите не благоволява да се засрами?  Confused  Аз на тяхно място щях да скръстя крак върху крак, да си пия кафенцето и да им гледам сеира като дойдат за вечеря.

# 336
Забравих да пиша за Марина. Значи в седмицата на Гечо (ако не се бъркам) надига капака на кофата с мляко, помирисва го и я затваря без да каже дума. Сега вече в компанията на Галя и Майора, щяла тя да направи сиренето нали щели да ѝ покажат. Точно натегачка за амулета е и никой не може да ме убеди в обратното.

# 337
  • София
И мен точно този случай ме накара да вярвам, че наистина леко пресолява манджата Марина...

# 338
Като я гледам Мама Галя - май не мое да диша, без да готви, съответно - да ѝ ръкопляскат, но си ѝ е приятно явно. На майора - също, та какво седнали да одумват играещите си фермери, ми оскотели са вътре толкова време, писнало им е всичко, кво толкова. Някой се чудеше, че леки им задачите тази седмица - ми те останаха една шепа хора, колко задачи да им дават. И тая цигания с шаблоните по стените - неам думи. 😂 Беличко с шевици, прекрасно, в тон с чудния ненивелиран, но украсен хладилник. А ризката Дарето дали ще я завърши до финала? 😂
Ооо, Маринка с кофата с мляко много ме възмути и още тогава изригнах.. като се разписка пред наставниците, уфффф...Сега - да, всичко я вълнува, много заинтересована за .. сиренето, ъъъъ, за .. амулета. 😂

# 339
Да де и тогава Марина за пред камерите вдигна скандал на Гечо, защото знаеше че това ще се излъчи и зрителитв ще видят колко е работна и как тя е щяла да го свърши.
Само че не е предполагала че ще покажат и как помирисва млякото и се измъква.
Точно както Станко я описа..еее той по неговия си начин.

# 340
Взе па имам трети спойлер. Сетуихте ли се. Разуичен.
Аз защо разбрах точно обратното, че вал ще отреже Алек с най - голямата секира и те затуй дуелът ще е женски.

# 341
  • София
А пък каква логика би стояла зад това, при положение, че едва ли Елена ще избере Валерия? Или да не питам по-добре, че футболистката логика е трудна за хващане.  Rolling Eyes

# 342
Взе па имам трети спойлер. Сетуихте ли се. Разуичен.
Аз защо разбрах точно обратното, че вал ще отреже Алек с най - голямата секира и те затуй дуелът ще е женски.
Вчера ме питаха дали съм сигурна в моя и получих третия различен 😂

# 343
Е това ли ще е обрата.Чувствата явили се във Валерия.
Повръща ми се вече от тези глупости.
Убедена съм че уж тъпата Валерия много добре си плете кошницата.Благодарение на тази лИбов ни ратай я пращаха/ дори и когато нямаше имунитет/, ни на дуел я викаха.И тя продължава и е на крачка от финала.
Явно обрата ще е когато се озове на финала и вече няма нужда от любовта.
Убедена съм, че взаимно се използват. Нито той е толкова влюбен на колкото се прави, а пък тя пет пари не дава за него. Просто си вдигат рейтинга и двамата. Калоян много добре описа връзката им още през първата седмица.

# 344
Рейна, освен наранените ръце на Валерия да са някаква (евентуална) предпоставка да я викне Елена на дуел... Но пак не вярвам. А футболистката логика.... това е една от загадките на Вселената 😂 😂 😂
Вчера Алек бъзикаше Вал, че ръцете ѝ са оздравели и става за дуел вече.. 😂
На мене ми се иска Калоян да е на дуел и да вземе да изхвърли досадния Гечко.

Общи условия

Активация на акаунт