Фермата 3 - 2017 г. - Тема 11 (20.11. - 26.11.)

• 62 062
  • 843
  •   1
Отговори
# 345
  • София
С наранени ръце или не, не вярвам Елена да се хвърли на Валерия, като може да избере Дарина.  Laughing За възможностите на Калоян се притеснявам и ми се иска да не ходи на дуел тази седмица, а за следващата да има амулет.

# 346
Мисля че за съжаление амулета няма да го дадат на Калоян.
Май Гечо ще е късметлията ако още е вътре.
Ако излезе ще е Марина.

# 347
  • Essen
Аз също си мисля, че Гечо ще вземе амулета. Разделението върви не само по линията "жени-мъже", а и по "стари-млади".

# 348
Аз затова искам Калата да изхвърли Гечко в неделя, за да дадат амулета на него или на Яни, ама на Маринка - нье. Crossing Arms

# 349
       Много тъпо е,че гостите ходят и се допитват до фермерите за амулета.Да си решат сами.
   Вила продължава да ми наглее на мен.Обаче е вярно,както писахте и според мен,че не си поплюва да си каже каквото има.Докато Валчето нахлупва шапката и се крие.Яка коалиция срещу Марина спретнаха,а Дарина кво се обижда?!Чак пък обяснение на фермера иска.Алек що й отговаря?!Нали тя сама казваше и сочеше табелата ,че думата е закон.Ми така решил,така направил. 

# 350
Не знам каква е била идеята на опосумите/ с извинение/ да вкарат старите фермери.Обаче това на сегашните им дойде чудесно.
Още повече го удариха през просото.

Направо им осигуриха две седмици ол инклузив.  Mr. Green

# 351
Взе па имам трети спойлер. Сетуихте ли се. Разуичен.
Аз защо разбрах точно обратното, че вал ще отреже Алек с най - голямата секира и те затуй дуелът ще е женски.
Вчера ме питаха дали съм сигурна в моя и получих третия различен 😂
Само на теб ти вярвам, а и пишеш редовно в темата, останалото е фейк. Разбрах, а и е нелогично. Някой се бъзика с нас, но щом му е забавно - да е жив и здрав - по Яни.  Grinning

# 352
Припомнете ми от миналите два сезона дали всички напуснали фермери гласуват кой от финалната четворка да спечели т.е онази торба с лайна Михаил примерно и той ли ще има право на глас? Също така ми е интересно дали Иван Ласкин и Каролев ще участват.

# 353
  • Разпиляна във въображението
То пък голяма любов ще е преоткрило Бентлиту. Та тя онази вечер едва му издържаше ласките по време на танца. Как се сдържа да не го блъсне, не знам.

# 354
  • София
Да не го е залюбила спешно под угрозата да я прати любимият на дуел?  Thinking Laughing  Вчера й проверяваше ръчичките дали са заздравели и годни за битки, и днес хоп - отново влюбена.  Crazy

# 355
за обрат признавам само ако тя го гушка и се обяснява, а той не й отговаря и тя реве ли реве!!! САмо това! newsm44

# 356
Някои от вас следат ли Алек и Валерия във фейсбук или инстаграм? Заедно ли са, не са ли.

# 357
Припомнете ми от миналите два сезона дали всички напуснали фермери гласуват кой от финалната четворка да спечели т.е онази торба с лайна Михаил примерно и той ли ще има право на глас? Също така ми е интересно дали Иван Ласкин и Каролев ще участват.
Да, Мин. година бяха всички дори Кайо пиян го довлякоха да гласува. За Ласкин не знам, че те май се съдят.

# 358
сичко е скрито, ама видях, че м.г е била на конкурса мис България! - участвала искам да кажа
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001402010168

# 359
  • Буркина Фасо
Да не го е залюбила спешно под угрозата да я прати любимият на дуел?  Thinking Laughing  Вчера й проверяваше ръчичките дали са заздравели и годни за битки, и днес хоп - отново влюбена.  Crazy
чудно защо не направиха кекс след като имат всички продукти  hahaha  - след 2:09 мин.
https://www.youtube.com/watch?v=e1HrZAuIzKU

Общи условия

Активация на акаунт