Първи зъбчета напират, ДЕКЕМВРИйчетата се нервират

• 11 745
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Добрютро и от нас!
Мимиска, честито ти рожденик!
Честито и на всички 5месечковци!
И ние сме от групата на скитосващите по цял ден. Даже вчера съм изгоряла по ръцете (лицето не съм си поглеждала newsm78) На Жоро май нищо му няма, пъпчици от топлината не съм срещала... Снощи му купихме слънцезащитен крем на Чико, 40 фактор и от днес ще олучава ообилно мазане, че какъвто е беличък Grinning
За работата - да си кажа, че няма да се връщам в идните две години, макар че шефката ме натиска да се връщам, ама аз Naughty - не. Няма къде да ми избяга високопрестижната държавна работа! Но иначе ще кандидатствам, ако излезне нещо по-така, ама с 2 деца няма да съм от предочитаните....
Довечера съм на бал и днес трябва да се разкрася малко. Жоро ще се гледат с баща му и се надявам да се слушкат Mr. Green
Приятен ден и разходки на всички!

# 121
Добро утро!

Мимиска, честит рожден ден на порастналия Мъж! И успех в живота!

И честито ден-денче на бебчетата, които навършват 5 месеца днес!

Янич, да си изкарате добре довечера и чакаме снимки утре!

bouquet и до по-късно

# 122
Здравейте,мацки  Flutter
Включвам се само да кажа,че и ние непрестанно скитосваме и нямам много време за нет.
Имам и малък проблем с Анна-Мария  Confused две вечери стана се събужда през един час и започва да реве  newsm78 Възможно ли е да е зъбките?Помагайте,защото направо изперквам.Презденя е много спокойна,играе си,гука,но вечер щом заспи и започват буденията.Вярно,
че напоследък лигавенето и не спира и играчките са непрестанно в устата и все чешим венци.Но така да се събужда и да пищи е ужас   Shocked
И ние довечера сме на бал на сестра ми и дано чочата да е послушна,че гостите са около 20 човека и ще е лудница.
Мимиска, честито ти рожденик Многооооооооо да те слуша големият мъж  Wink
Честито и на всички бебчовци,който има мини ден-ден  Party
ЦЕЛУВКИ   bouquet

# 123
  • София
Много благодаря за поздравленията и милите пожелания!!! newsm51

Навън е просто ад, сега се връщам оттам...  smile3514

Честито на всички бебончовци, които имат ден-денче днес!!! Да слушкат сега, че после...  Whistling

Wink

# 124
Здравейте!
Ние да си се отчетем. Днес бяхме на консултация: Павчо е качил 850 гр и 3,5 см. Биха ни не една, а две ваксини (сложихме убитата полиомиелитна ваксина) и той се държа подобаващо - плака само при боцканията, а през останалото време се хили и вика. Докторката много ни хареса и се разбрахме вече да започваме захранването. И така от утре започваме с оризовата кашичка и после плодовите пюренца.
Вчера ходихме с кенгуруто до университета и станахме голяма атракция. На връщане обаче той се предаде на умората и жегата и заспа по много смешен начин - наложи се да му "нося" главата  Grinning (нашето кенгуру е доста елементарно).
Честит празник на всички, които имат повод за празнуване и много усмивки на всички! Heart Eyes

# 125
Привет и от нас!
Честит празник на Хари на  mimiska,много здраве и успех в живота му пожелавам!
Голяма жега навън,не е истина направо.Ние бяхме на консултация и чак към 13.15 се прибрахме,горкото ми детенце.Определено жегите не му понасят.
Да се отчетем-пораснали сме с 4 см. и сме качили 700 грама,вече сме 8100 кг и 68 см.,едричка ми расте,ама предполагам сега в жегите ще намалим темпото.Педито каза,,като направим 5 и половина  месеца да почнем да се учим да седим и да въвеждам месните пюрета,някой давал ли е и ако да с какво е започнал.Иначе Инето пак нещо болничка ,но се надявам скоро да се оправи,може и да е настинала в тия жеги .
Пожелавам приятно изкарване на баловете довечера и бебоците много  да слушкат!

# 126
здравейта и от мен
ние преди малко се прибрахме от вън че то страхотна жега малееее не се трае направо. Иначе мирелката си е добре кефи си се плюнчи си се и така . Бе хора като ви слушам как ви мъчат зъбчета направо незнам ние как ще сме. Така съм си свикнала сега на режима заспива ми щерката в 21.30 и се събужда в 9.00 да се храни без да се пробуди веднъж. А и на мен така ми е гот не ми се мисли като почне да се буди от зъбки  Thinking е все ще го издържим неизбежно е няма начин
Мимиска честит ти пораснал мъж нека бъде здрав и много да ви слуша
хайде отивам малко да опъна краци че после пак по улиците
приятен ден на всички и кротки бебешоровци  Hug

# 127
Честит празник момичета!

Днес, както изглежда, съм раннобудна!
Но да не си помислите нешо, още сами затворени очичките, та едвам нацелвам клавишите.
Отивам да правя млякото на бебка и после ще се включа.

Хубав ден на всички, въпреки че прогнозите са за Т до 37оС

# 128
добро утро милички
Честит празник на всички
Аз също като Инето още сринкам и са ми зарворени очите, но отиваме на язовир и ще трябва да се подготвя. Пожелавам на всички приятен ден и много разходки
Като се върнем ще се отчета със снимков материал  Wink
хайде изчезвам

# 129
Добро утро и от мен и честит празник на всички!
Ние тази сутрин се пооспахме,но вече сме нахранени и мама пие кафето и ви чете.
Навън пак се очертава голяма жега,така че ще направим разходката по-рано,че навън след 12  не се живее.
Пожелавам приятен и лек ден на всички.

# 130
Честит празник на всички студенти (и бивши и настоящи) и преподаватели (учители-знам, че има такива) Wink
Честит Рожденник на Стелето! Да e жив и здрав Спасимир!  bouquet
Най-накрая купихме столчето за хранене на Калина, макар че тя въобще не е впечатлена от консистенцията и може би вкуса на оризовата каша, пък била тя и с тиква! Sick

Последна редакция: ср, 24 май 2006, 10:36 от правда_z

# 131
Честит празник и от нас!
Много радост да й носи рожденикът на Стели! Да е жив и здрав и много щастлив!

Ще извеждам децата, ама малко съм като ударен самолет Mr. Green Снощи беше много яко, децата бяха много красиви и много се веселиха (и моя милост заедно с тях!). Доста се притеснявах за Жори, щото е свикнал да заспива на цицка, ама таткото се е справил повече от отлично Heart Eyes
Хайде до по-късничко:)

# 132
     bg ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! bg
        baloni    ЧЕСТИТО И НА ПОРАСТНАЛИТЕ С ОЩЕ 1 МЕСЕЦ baloni
  Тане какви са тези упражнения, лесни ли са за изпълнение?На нас ни казаха да носим още ортопедични гащички, ама в тази жега е невъзможно. sweating
   Ян Бибиян бебчо е голям сладур! Да го цункаш по дупето от мен Hug
 Ние сме добре ,само дето жегата изнервя Симонка и от време на време пищи, но общо взето се справяме.
  Тези които имат бъджи гащи- по колко време ги държите на ден в тях?
   galaxy дано бебка започне да спинка, че занам каккъв ад е. Ама сигурно е от зъбките и ние от време на време имаме кризи, но не са чести за сега.
  aliss и  jenymama Браво на бебоците за наддаването! PeaceВсе така да продължават!
            Целувки ит мен и Симонка на всички!!!!!!

# 133
  • София
Честит празник!!!    bg

party006 Честито на тези, които днес навършват 5 месеца!!! Много здраве и усмивки!!!  party006

Ние бяхме на гости на Камбаните и се държахме много даже прилично +  Sleeping

Сега чакам да станат малко по-приемливи градусите навън, че да се поразходим малко. Добре, че са ни големи бебончовците  Flutter и могат да се потят и да са разголени, че ми е мъка за най-мъничките, дето нито да го обличаш, нито да го събличаш...  Confused

Кратък обзор на купона на пълнолетието: големият мъж ми вика "ти нали не ми се сърдиш за вчера?"  Embarassed  разбирайте, че той е доволен от изкарването, но дали и аз? Wink

Хайде, до после!
 wavey

# 134
  • Добрич
Честит празник на всички българи! Честит и по-специално на всички заети в сферата на културата и образованието!

Честит Рожден Ден на Спасимир на Стели! Да е жив и здрав и все така да помага на мама и тати! Весело детство!   Hug

Стели, ако се включиш, мила, вземи драсни един-два реда, че вече много отдавна ни липсваш  и пиши как си ти, семейството и големия Влад!   Hug  bouquet
Яни, браво на теб за купона и на мъж ти за грижите и справенето с Жорката и Габи. Между др. гледах снимки от сватбана и видях малката Габи като шаферка - многоооо сладка. Пупупуп  Hug
Правде, честито столче на Кали! Много да папка и да се забавлява в него!  Peace
Коки, аз май забравих да изкажа възхитението си от градинката ти. Бравос!!!!  Wink Пък за бънджито - аз още не съм слагала Борис, че пише най-рано от 5-6 мес. Ще чакам поне в средата на 5 да е, че той и без това си стои седнал и ме е страх. Пък и на ортопед не сме ходили....
Галче, скоро да избива това зъбче, че да не се мъчи мойта снаха, че и вас. Кога ще се видим? Мен ми е малко кофти да те безпокоя, че нали си с мама.  Embarassed
Майче, чакаме снимки да ви видим каква риба сванахте.  hahaha
Ние се връщаме от Варна. Голяма жега и там. Избягахме от Добрич, че тук такъв задух, ама и във Варна си беше супер пек.  Blush
Ще бягам, че имам да гладя!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт