Ако не ядете кисели вие,по-добре разделяйте количеството на 2 или 3 части,аз си сипвам остатъка от прахчето в едно бурканче и му го правя след няколко дена пак.
.
.
Изкарахме много добре. Надявам се следващият път да сме повече.

Бебешка му работа 
на Маги и занапред така да е! Утре да пишеш как се е отразил дългия престои на детенцето навън и успех с работата!!!!
! Такава цялата в розово - направо да я изпапкаш! Красавица ще да е като майка си! То нашата приятелка Елла на Вики се загуби някъде
, дали да не си вземем сега Симончето
?! Браво и на теб за градинката! И аз тази година ще се опитвам да се правя на градинар, лошото е, изложението на двора не е много подходящо за много цветя (а е и малко дворче), защото е предимно сенчесто, но каквото стане. Иначе вече са ми готови каскадните петунии за терасата. Ти защо не ми пуснеш някоя снимка на градинката, може и на лични, та да си открадна някоя идея, а?!
, много ви малко снимките, бе! И да вземете да ги надпишете, че да не гадаем кой кой е!
Ама, май и нямам какво да кажа, че затова. То, не че знес имам нещо ново, ама така да не ми се "кара" Елс! 

симонката-бонбонка направо си е вкусен , сладък бонбон - много хубавка. Пупупупп!
Стискам палци всичко да е ОК при ренгена! 

!

Днес се очертава кофти ден.
ELS , доколкото знам би трябвало да се слагат седнали след като навършат 6 месеца, но всичко е много индивидуално когато детенцето е готово може и по-рано. Знаете ли, че са пуснали готови млечни каши в бурканчета на ГАНчЕВ , вчера взех от тях и Марти много ги хареса, те са за след 4 месеца.. После пак ще се появя, сега изчезвам , че се чува един рев.............. Препоръчани теми