ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН
на Вики, Мони, Стани и Павката!!! Да са ви живи и здрави! - на патеричка
Да са живи и здрави и днешните Мони на Лориан и Кристиан на Кибама!
ЧЕСТИТО И ЗА НОВАТА ТЕМИЧКА!
За срещата в Борисовата градинка - срам, не срам, ама няма как да до'да...
Превозът е невъзможен, т.е. системата е "хризантема" 
Елс, явно топлото време отприщва глупостта и лудостта
На мен днес една непозната в градинката ми каза, че детето ми е дебело и да спирам да го кърмя, а да се изцеждам и да му давам от шише, ама по-малко
Едвам се удържах и запазих благоприличие...А каквато съм пухкавка в момента можех набързо да се саморазправя (и то с кеф)! Всеки, разбира или не, дава мнение и съвети... Ама ми мина! 
А, Кокита е по-бърза! Коки,чудно сте си наддали! Продължавайте все така!

За киселите - продават се готови, пише си "Кисел" и имат различни вкусове - екзотик, ябълка, лимон и пр. Иначе това е царевично нишесте, брашно от овесени ядки, плодово брашно, обезмаслено мляко и аромати. Някои го разтварят с мляко, но за нашите джуджета е по-добре да е с вода. Купих си мнооого пакетчета от един магазин в квартала. Ако има нужда - ще купя и ще ви изпратя!
Мамамая, Калоянчето също си го има на бузката тоз мръсен лишей - било реакция към някои храни, които аз ям, напр.белтъчините на кравето мляко. Е, като спрях да ги ям, то пак там си стоеше. Мажа го с кремче и сега е мнооого добре, дори на моменти изчезва. Навсякъде чета, че в общия случай тези реакции се израстват. Така че въобще не му се притеснявай! Стискам палци!

ден желая на всички,
засега
- едните нищо не казват и не обясняват, другите пък при първа възможност бълват всякакви диагнози със или без основание. А на мен и на мъжа ми вторите са ни особена "слабост", защото преди няколко години заради една по-специфична инфекция на гърлото, която докторите тук не можаха да разпознаят и която в крайна сметка се излекува с 3 намазвания с точното лекарство, на мъжа ми му бяха поставили диагноза "туберкулоза". Както казах всичко мина много бързо и лесно, но чак когато се намери точния лекар, който постави точна диагноза и предписа правилно лечение. Обаче да не ви говоря до какво психическо състояние беше се докарал мъжа ми, едва ли не беше легнал да умира! Та затова и вчера така се издразних
. Не може без никакви изследвания, най-малкото, да говориш за анемии и тем подобни. А и тя, докторката, за първи път се дъни така, може би и затова.
На свеки аз съм й виновна, че Стени не я познавал и не й се радвал много. Е, как да я познава, като 3 месеца те идваха да го виждат по 1 път в седмицата за не повече от половин час. А после като взехме да излизаме по разходки само чака ние да минем през тях и ако не минем - се сърди. И вчера върха беше като изръси, че изобщо не съм й давала да пипне детето, защото учтиво и обясних, че ако го вземе да го разнася на ръце из двора си, после Стени няма да иска да стои в количката и ще трябва аз да го нося и да бутам празна количка и й предложих ако иска да си ни изпрати до вкъщи и тя да го носи, а аз да бутам празната количка. Познавам си детето, за разлика от нея! Но аз бях до тук! Все правя компромиси, за да не счупя хатъра на някой, все пак са родители на мъжа ми, но повече не може! Добре поне, че мъжа ми е свестен, че понякога подобни глупости развалят семейства.
, вече сигурно ви писна от мен

. Педито беше казал, че е от пресушаване и изписа Линола Фет, но ефект няма.
Другото е, че ако съм дори малко изнервена - няма папу и това си е!!!
Даже й купих четка за зъби за целта хехе. Вие мажете ли ги с гел?
и като й казах за кво искам да отидем било нормално това да не се тевожа, но ако ме притеснава утре да отида. Покани ме все едно айде от мен да мине ела
цялата ни здравна система е такава 
, ние живеем заедно
,което не ми харесва много ,но за сега това е положението

). Ама те всички деца са си различни. Така че, Хотмаме, не се притеснявай за часове, ако Рада е ненаспана, ти първа ще усетиш.