Времето навън е хубаво и обещава приятни разходки днес,за разлика от вчера.Ние чак вечерта в 19.00 излезнахме за малко,че цял ден едно мрачно ветровито при нас.
Diyana приятно изкарване на гостито и много да слушка бебока на новто място.
Lang май децата са в някаква криза такава,предминаване отедин етап в друг,като чета и други са така и мойта също.Важното е да ни издържат нервите.
Относно свекитата,аз мойто още в началото я научих,гледа радва се на бебето само,когато и я заведем,в къщи почти не идва.Така определено ми е по-добре,живее на 3 минути от нас,винаги когато имам нужда и я водя,гледа я понякога за цял ден,но в къщи не ми се меша.
За пюретата и ние караме само на готовите,нямаме си село,всичко трябва да купуваме,а не знам какви са купешките,друго си е от село от дворчето,ама си нямаме.Но пък на Инето си и харесват,то общо взето няма нещо дето моето дете да не яде.Като попораснем малко може и да почна да и готвя,ама има време,дотогава да живеят производителите на детски храни.
Това е ззасега,отивам малко да почета,че после с Инето сме на разходка,смятам на обяд в жегата да сме си в къщи и след 18.00 пак навън.
Поздрави и весел ден на всички!

.Сигурно на теб въобще не ти е смешно,но аз се посмях за твоя сметка.
Той се обръща по корем,вдига си краката,дърпа си блузката,въобще в чудо се виждам като трябва да го преобличам.
За смяната на памперса и при нас е въпрос на трикове и "бързи, смели, сръчни". Имаме си номер: като сложа новия памперс и тръгна да го залепвам, Фани подскача с дупето нагоре и се мести. И това очевидно и доставя огромно удоволствие "ха сега да видим кой е по-по-най". Пробвам със забаламосване и в краткия миг на отвличане на внимание успявам. Засега...
с тези разходки няма никой във форумчето 

бих предпочела да готви, ама не и не 
Така е устроен женският организъм. Не е случайно това, че най-големи постижения и най-добри показатели имат спортистките именно в сезоните след раждане. 
браво за взетите изпити! Нова работа ли почваш или се връщаш от майчинство на старата? И как го приемаш това? Питам, защото аз например преди месец имах възможност да кандидатствам за много хубава работа, но така и не можах да се преборя с мисълта, че изоставям Стени. Незнам, беше ми много гадно - хем искам работата, хем си искам при детето, и в крайна сметка нищо не направих. А Павчо голям мъж е станал!