Не мога да се нарадвам на хубавото време, и настроение имам от сутринта, всичко е супер! Е, колкото и слънце да има навън, не мога нищо да направя, преди да съм ви изчела. Приоритет сте ми, момичета!
Елси, Жени, като ви чета за работата и сякаш някой се опитва да ме върне обратно на земята и да отреже крилцата, дето са ми пораснали тези дни. Нямаше да мога да го кажа по-точно...
браво за взетите изпити! Нова работа ли почваш или се връщаш от майчинство на старата? И как го приемаш това? Питам, защото аз например преди месец имах възможност да кандидатствам за много хубава работа, но така и не можах да се преборя с мисълта, че изоставям Стени. Незнам, беше ми много гадно - хем искам работата, хем си искам при детето, и в крайна сметка нищо не направих. Целувки на всички!

Още не съм прочела статията, но ще го направя веднага след постинга.

не ме питай как го приемам това с връщането на работа (не е нова, старата си ми е) - всеки път като се сетя започвам да гушкам малчо и не искам да го пускам, защото знам че после ще сме отделени поне за 5-6-7 часа на ден. Няма друга причина освен финансовата - ще купуваме апартамент и с майчинството това е невъзможно. А и сме притиснати от хазаяите и трябва да се махаме от сегашното си жилище... (извинете за подробностите, ама на кой да си изплача мъката?!...)
Като се погледахме и посмяхме така 5-10 минути и всичко забравих и за изпити, и за работа, и за пари...
И се чудя защо ми е зле...
Дано и другите да дойдат така безпроблемно
да не си банкнота в наще ръце ,ей 
) Аз и мъж ми живеем в къщата на мойте родители- по точно на единия от етажите, иначе сме си самостоятелни ама
Ама пък като знам, че като гледам снимки на децата като
милея да ги гушна такива малки, сладки, пухкави, сега като ми е паднало едно такова малко, сладко и пухкаво, си го гушкам на воля
А за градината и зеленината & цветята искрено ти завиждам. 

) на Къдрокоса!!!
Напоследък Надето рядко се буди след 5.30-6.00, а днес откара до 7!!!
Може пък и ние да сме на път да минем на 4-кратно хранене?
. Така поне малко от малко залъгвам гузната си съвест, че полагам усилия да си вляза в предишните дрехи чрез практикуване най-разпространения, най-евтиния и най-достъпния спорт - ходенето! 

Честит имен ден на всички, които днес честват името си!!! От здраве & късмет да се не отърват!!!