Първи зъбчета напират, ДЕКЕМВРИйчетата се нервират

• 11 740
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
добро утро

Честит рожден ден Ели
Бъди здрава весела и много много щастлива

Честит Имен ден на всички празнуващи
От здраве и щастие да не се отървете и малките човечковци много да ви слушкат и обичкат

# 91
Ели, Честит Рожден Ден и от мен! Бъди все така красива, засмяна и чаровна!

Също ЧЕСТИТО на  всички именници днес!

# 92
 Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!    
                                      ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ЕЛИ!!!
      А ТОВА Е МОЯТ ПОДАРЪК ЗА ТЕБ                       

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОЙТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС
                                                   МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet    bouquet   bouquet

# 93
  Дбро утро Hugние след малко излизаме да купим пюренца и бонбони,Ели има имен ден  Flutter и да почерпим всички мами и бебоци  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle  cook beer Wine Glass
ЧЕСТИТО И НА ДРУГИ ИМЕННИЦИ!!!ДА Е ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!
  ЧЕСТИТ РД НА КЪДРОКОСКА!!!ДА СИ ВИНАГИ УСМИХНАТА ,С КЪСМЕТ ,ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ  bouquet nbirthday

# 94
Честит Рожден Ден, мила Къдрокоса!
Пожелавам ти много здраве, любов и усмивки!
Честит имен ден на всички празнуващи!

Аз съм свръх неадекватна - дребната цяла нощ мрънкаше, сучеше, въртеше се и т.н. Сега ме цепи главатааааааааааа....

# 95

Честит имен ден на Елена на Аничка, Елла ва Виктория, Елена на Маша и на Хотмама! На Къдрокоса – Честит двоен празник!
Да сте живи и здрави и да оправдавате името си (нали знаете, че идва от гръцки от думата за слънце и светлина)!

И понеже и аз съм именничка, ето и моята почерпка:

# 96
ЧЕСТИТИ ИМЕННИЦИ, ДА СА ВИ ЗДРАВИ ИМЕНАТА И ВИЕ ПОКРАЙ ТЯХ!

ЕЛИЧКЕ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ХУБАВА И СЛАДКА! НАМИСЛИ СИ ЖЕЛАНИЕ И ДА СЕ СБЪДНЕ!![/b]

Много смешно, че има ягодов въпрос - онзи ден се целия си акъл (както гордо споделих с вас:) ) изпих шейк от ягоди, лимон и мляко - алергенна бомба - Рада се изприщи ужасно и стана баш ягодово червена милата. Не ги яжте, ако кърмите!!!!

Обаче също трябва да споделя възторга си от детенце - ТРЕТА ПОРЕДНА НОЩ СПИ!!! Еееее, трябваше да минат 5 месеца, ама дано се установим вече!!! Храних я вчера в 19ч и тази сутрин в 7:30 (е, беше будничка от 5 и нещо, но никакъв рев - само мрън-хаха-гагаба)

Тоз уикенд е страшен студ и гадост, та не сме на разходки. Днес вечерта трябва да водя часове и ми е мъчно да остава принцеската...На вас става ли ви много мъчно да ги оставите за 5-6 часа дори??? Не знам как ще го оставям лятото в Бг като поотрасне...

За работата - уви, май няма принцеси между нас и ще е хубаво да се работи, че да има за бебенцата...Кофти е, че градините са пълни с болести, гледачките са скъпи и понякога не съвестни, а свекитата готови да гледат бебенце по цял ден - малко.

целувки мацки и до другата седмица, че имаме гости (очевидно не са хукнали да стават с мен в 6-7 сутринта хаха.

Последна редакция: нд, 21 май 2006, 10:59 от hotmama73

# 97
 nbirthday newsm51  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КЪДРОКОСКЕ!!! newsm51 nbirthday                                       Пожеавам ти много здраве на теб и на всички обичани от теб хора, късмет във всяко начинание и мноооооооого щастие! Бъди все така красива, усмихната и обичана!!!                                                                                                                                                                                                                                                     love001 baloni ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА   ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!     baloni  love001
                         Много здраве, късмет и щастие ви пожелавам!!!!!!

Последна редакция: нд, 21 май 2006, 14:46 от kokita

# 98
  • Добрич
Честит Имен Ден, мила Елс! Много щастие и много сбъднати мечти!

Честит Имен Ден и на моята адашка Хотмама! Предполагам, че и ти празнуваш днес! Бъди здрава и винаги усмихната!

Честит Имен Ден и на малките бебони - Елита! Да са живи и здрави и много обичани!

Искам на всички вас да благодаря за искрените пожелания и поздрави! Много ме трогнахте всички. Тайничко се надявах, че някой ще се сети, че днес имам празници, но вие наистина ме изненадахте много приятно! Благодаря и за красивите подаръци. Много сте мили - разплакахте ме чак!   Hug Hug Hug

Ето ви и почерпка от мен. Искаше ми се да не е виртуална, но ....

Последна редакция: нд, 21 май 2006, 16:31 от kadrokosa

# 99
Ей ни и нас ве,
 живи здрави,ама без нет  Mr. Green, та ходя по хората да си прося хихихи  Laughing
Къдрокоска, честит двоен празник, пожелавам ти много здраве, дълголетие и усмивки от сърце
Хотмаме, да си носиш името със здаве   bouquet
Иначе при нас всичко е ток. Муаме пюрета и растем. Засега сме яли тиква,картоф и круша и слава богу почна да ака по-редовно...не през 4 дни  Rolling Eyes
И такива ми ти  Flutter
Оставям ви, че чавето пак е гладно. зъби няма
Много,много цалуфки ви пращаме   bouquet

# 100
Ей Елси, любов моя Честит Празник и на вас, съвсем изключих, само хубави неща ти пожелавам   bouquet

# 101
  • София
Честит двоен празник kadrokosa!
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!
Бъдете живи и здрави и много,много щасливи.Весело посрещане на празника.

# 102
  • В центъра на Вселената...
Гледам днес много празници  Heart Eyes
                    Two HeartsЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КЪДРОКОСКЕ! Two Hearts

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ!!!

# 103
  • в града на младостта
[/mчЕСТИТ  ПРАЗНИК, КАДРОКОСКЕ!  ВСЕ ТАКА ОчАРОВАТЕЛНА  БЪДИ!ove]  bouquet[cчЕСТИТ  ИМЕН ДЕН И  НА  ELS! ДА СИ МНОГО щАСТЛИВА!    И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО чЕСТИТО И НА МАЛКИТЕ  СЛЪНчИЦА!olor=red][/color]   newsm51

# 104
  • Пловдив
Честит имен ден на Елс,на Ели на Ма6а ,  Къдрокоска и Хотмама!
Честит рожден ден на Къдрокоска!
Честито на всички ,които празнуват днес !
Много щастие и късмет!

Последна редакция: нд, 21 май 2006, 22:44 от tane

Общи условия

Активация на акаунт