). Много добри съвети получих от моята акушерка за кърменето (оказа се, че води такава лекция в училището за бременни). Един ден стоя може би 45 мин. и си говорихме на тази тема. Мисля, че ми даде компетентни съвети. Намерих и една статия, която е доста полезна, ако имате време, хвърлете и едно око ( http://www.podkrepazakarmene.com/breasts-hygene-832.html ). От другите неща, които бях взела, бяха джапанки (много по-удобно ми беше да влизам в мократа баня ), гримове (защото обичам да си слагам спирала, тъй като без такава съм като мъртвец), кърпа за лице (лично предпочитание, иначе там дават колкото кърпи искаш и когато поискаш ги сменят), бях си взела и по-тънки превръзки за 3-4 ден, когато лохиите намалеят, както и памучни "бабешки" гащи, които да покриват превръзката (и да не стягат). Зарядно, сутиен и подплънки за кърмачки, кремче за зърна. И още нещо се сетих : Вземете си някакви бонбонки тип ментови, ако харесвате, че на мен сутринта след първата нощ адски ми беше пресъхнала устата и за капак неизмити зъбки.....

Препоръчани теми