. Аз също видях неща, които не ми харесаха, които може да се поправят и подобрят, акушерки, които са намусени, мен също абоката ме болеше и не ми беше комфортно, и аз не се изкефих на на мускулната инжекция, но това не ме е накарало да сложа всичко под чертата и да задраскам всичко хубаво, което съм преживяла там. Отрицателните неща не съм ги спестила на бланките, които раздават да изразиш оценка и мнение. Но да кажеш, че единствения, на който можеш да разчиташ е д-р У , но видиш ли и той взел накрая да се огъва, опъва или коленичи (съжалявам, не цитирам дословно, но така ми прозвуча)..., е някак си ...неприемливо. Аз колкото и да обичам и харесвам моята докторка, с ръка на сърцето ще кажа, че за престоя си я видях на раждането и още един път за 3 минути. През останалото време хората, които бяха на разположение за всичките ми питания, прищявки , молби, бяха "медицинските служители". Без значение по кое време на денонощието, при позвъняване, на 2-та мин. бяха при мен. Спомням си как ми беше дошла кърмата последмната нощ и в 3.30 звъннах за нощница и за отицателно време ми беше донесена. Дори ме попитаха имам ли нужда от още нещо.
Постарайте се да Ви запомнят с добро
Честит празник. И специални благодарности на д-р Кълвачева и акушерка Ева Павлина , които бяха с мен и на двете ми раждания. Бъдете благословени, мили хора, благодаря Ви за човещината, професионализма, усмивките и позитивизма.

Там ти дават нощница, но аз предпочитах да си ползвам моите, защото бяха с копчета отпред, а техните са с 4-5 реда връзки И бяха неудобни за кърмене през 3 часа. Друго, което ми беше адски полезно са мокрите кърпички за кърмачки, защото си спестявах ставане от леглото (така де, нали боли след секцио), за да мия гърдите на 3 часа. Собствена помпа за кърма също е от полза, защото аз като раждах беше пълно отделението и едва се дореждах до общата, а няколко нощи щях да гръмна буквално. Препоръчвам ти и собствена хавлия, техните ми се сториха мънички. Ако имаш външна батерия за телефон си в вземи, защото на мен ми беше малко къс кабела за зарядното и с батерия беше по удобно да ми е до главата през цялото време.
Там ти дават нощница, но аз предпочитах да си ползвам моите, защото бяха с копчета отпред, а техните са с 4-5 реда връзки И бяха неудобни за кърмене през 3 часа. Друго, което ми беше адски полезно са мокрите кърпички за кърмачки, защото си спестявах ставане от леглото (така де, нали боли след секцио), за да мия гърдите на 3 часа. Собствена помпа за кърма също е от полза, защото аз като раждах беше пълно отделението и едва се дореждах до общата, а няколко нощи щях да гръмна буквално. Препоръчвам ти и собствена хавлия, техните ми се сториха мънички. Ако имаш външна батерия за телефон си в вземи, защото на мен ми беше малко къс кабела за зарядното и с батерия беше по удобно да ми е до главата през цялото време.
Препоръчани теми