Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 874
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Даа, май ще си имат бебе скоро Simple Smile Ще е супер Simple Smile Едно хубаво решение на сценаристите Simple Smile
Ето, пак нещо положително ще има

# 91
  • тук, на мястото си
Хареса ми този епизод и ми се стори, че много бързо свърши.

# 92
  • Кърджали
Калин и Банков в операционната ми харесаха.
Май май ще почнат да сближават Банков и Огнянова вече. Е, не го очаквам още утре, но се надявам да е скоро

# 93
Зорница иска да опитоми Банков Grinning тя вече е започнала,дори и да не го осъзнава още Smirk

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 21:36 от maichetoo0o

# 94
Обаче как напук на нея запали цигара Grinning
Ако решат да се опитомяват, ще бъде доста по-забавно, отколкото да има драми. Щото той със сигурност ще се съпротивлява Grinning
Много положителен епизод Simple Smile

# 95
Добре бе, много са ми сладки Банков и Огнянова, но хем го попита дали има връзка там, хем ще го опитомява.... но пък той не отрече и пред приятеля си, че жена му е мъртва, което пак повдига въпроса какво има в Германия

# 96
  • Пловдив
Хем ми хареса,хем се дразня...тая Наталия,начи...

# 97
Добре бе, много са ми сладки Банков и Огнянова, но хем го попита дали има връзка там, хем ще го опитомява.... но пък той не отрече и пред приятеля си, че жена му е мъртва, което пак повдига въпроса какво има в Германия
Лашка се тя между недоверието, страхът, че ще бъде наранена и нежеланието да се предава. И след като се нарева, явно реши, че ще продължи да се бори. То няма как иначе, тоя объркан човек, дето искаше да умира, ще трябва мнооого дълго и търпеливо да го обича преди да поддаде.

# 98
Днес, за да няма хър мър, ще коментирам с розовите очила:

Уникално бебе Момчил. Дано в истинския живот е случило на добри родители!

Ненева - най-силната второстепенна роля. Дано не я развалят и нея изведнъж от нищото.

Калин в операционната, Кръстева с бебока и пеневия хумор също разведриха доста обстановката.

Банков и пациента - силна сцена. Останалите с негово участие бла бла ...

Наталка се опитаха да я представят в нова светлина с приятно излъчване. Не знам как е на живо, но в сериалите изглежда с подчертано мъжки черти. С този грим и прическа все едно гледах Романова с 20-30 г. по-млада.

И разбира се анонсът за следващата серия - Жекова грее от любов, а в следващия момент започва лов на вещици Mask

# 99
Обаче как напук на нея запали цигара Grinning
Нали Joy все едно да и докаже,че няма да  позволи до го опитоми-ще видим кой кого Grinning .Тези двамата като се съберат ще е  бомбастично Blush Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 21:22 от maichetoo0o

# 100
Не разбирам Банков защо е толкова дръпнат...  Thinking

# 101
  • Пловдив
И аз...

# 102
Не разбирам Банков защо е толкова дръпнат...  Thinking
Защото трябва да запълнят още 10-20 епизода с нещо Grinning Важното е, че нещата отиват към аморе (дано де).

# 103
На Жекова се надявам. Поне при нея да се получи и да има една нормална двойка в този сериал. Пък и на ухажора и` гласа е много хубав.

# 104
Добър епизод Hands V
 За мен това със съболезнованията беше достатъчно показателно, че жената на Банков е починала и не бива да имаме съмнения за това.
Плюс това Огнянова каза, че и двете са загинали във въпросната катастрофа с мотора, което явно Банков й е разказал в онази вечер.
Харесаха ми Мазови, надявам се на положителна развръзка там Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт