Коледните сладки може и да са корави, но децата на мамите от ИБ да са здрави!

• 46 400
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • shumen
Меци,май някъде било това Тогава вече било по силно слънцето и можело да се пигментират петната.
Аз обаче мисля да го заведа на още един кожен за мнение.

# 46
Дани, или съм пропуснала или забравила. За какво ходите на кожен?
Моята вчера стана следобяда с 39Т. Гърдите бяха чисти, но носа задръстен, диша тежко и червено гърло. Дъхът и също беше променен та и дадох изписания ни АБ за всеки случай. През нощта спа спокойно и още спинка. Сега пък си мисля дали не избързах с тоя АБ, ама след пневмонията лятото съм предпазлива повече 🙄

# 47
  • В къщурката на хълма на феите
Кокоси с тоя променен дъх вероятно не си избързала .. гнойната ангина си носи на АБ по всяко време ..

ходих до Лидъл аз рано рано Grinning взех от тия дъски с магнитните букви и т.н. .. децата това ще получат за Коледа .. взех и един комплект печати .. подозирам, че ще е батална сцена ..

# 48
  • NE
Днес ли беше промоцията на Лидл с детските истории? Значи, Вилизар няма да стъпва в магазина. Все път излизаме с нещо, което е счупено до вечерта.

# 49
от днес почват с играчките .. голямата лудница обаче е в събота с кухни и разни други такива .. чудя се и аз дали да не ида да купя още едни от тия играчки дето с велкрото .. Ема доста играе с тях от миналата година, ама тогава не сварих да купя комплекта с пиците и само той ни липсва ..

# 50
  • София

ходих до Лидъл аз рано рано Grinning взех от тия дъски с магнитните букви и т.н. .. децата това ще получат за Коледа .. взех и един комплект печати .. подозирам, че ще е батална сцена ..
колко е голяма тази дъска?
като гледам колко неща има ми се струва, че е висока  Rolling Eyes
търся и аз нещо с букви и цифри, че ми омръзнаха вече коли, спайдърмени и костенурки нинджа  ooooh!

# 51
честно да ти кажа не знам колко е висока точно, щото още седи в багажника на колата на скришно, че нали уж е от Дядо Коледа, ама височка ми се струва, че ще е, а как тежи .. пффф направо ми се измъкнаха ръцете да влача две из магазина, докато стигна до касата ..

# 52
  • Варна
Другата седмица също ще има готини неща. Ще се нареждам още в понеделник преди работа.
Изписаха ни официално. Ще пие АБ още 5 дни (ММ мрънкаше, че нямало нужда, много щяло да му стане, но на мен не ми се рискува да не му го дам, не знам вие какво мислите по въпроса) и ще си седи вкъщи до края на другата седмица (пак имаше мрън-мрън, че той още в понеделник бил здрав, щял да пропусне 2 седмици и половина градина, сякаш ще се срути света, ако не ходи на градина!). Та така, сега сме вкъщи, от утре го поема дядо му.

# 53
  • Северозапада
Напълно те подкрепям да си изпие АБ и да не ходи на градина, особено второто. Разбра ли какво лекувате?

# 54
  • до едно тепе
Принципно АБ 7 дни е достатъчно, но бих се съобразила с лекаря. За седенето вкъщи изобщо няма да го коментирам. Naughty
Аз реших да пропусна дървените играчки и тая година. Догодина ще се редя за дървените къщички врроятно Whistling Гледам, че в понеделник ще има стилажи, каквито търсех лятото. Остава и да навия мъжо да вземем, с тайната надежда,че играчките им ще са една идея по-подредени така. А дано, ама надали. За подредеността де. Навиването е лесна работа Laughing

# 55
  • Варна
Много са готини дървените къщи и мебели, чак ми се ще за себе си да взема, ако имах момиче нямаше да се замисля изобщо Joy Загледах килимчетата обаче. Голям килим не знам дали ще вземем, но този е компактен, поне да има къде да се търкаля през зимата с колите си.
Мраве,
писали са възпаление на жлъчния мехур, но лекарката каза, че си е усложнение от вирус, т.е. нищо конкретно... На ехограф жлъчният мехур се видя прегънат, но това било просто особеност, в смисъл така се е родил и така ще си бъде. Вирусология и чревни били ОК... и аз не знам отде ни дойде това чудо на главата, имало да става. Важното е, че мина.

# 56
Какво гледате?

# 57
  • Варна
Лидълската брошура за тази и другата седмица.
Това е за другата седмица:
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=270
И за тази:
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=264&week=1

# 58
Къща за игра взехме ние като тази ама по-голяма, когато беше намалението в Хиполенд. Страхотна е, с обзавеждане и кукли  Simple Smile

# 59
Мерси. Нищо, освен кутиите дет събират всякакви боклуци не харесах. Дървеният влак от лани го занесохме в градината, където пада всекидневна игра, защото вкъщи само прах събираше.

Общи условия

Активация на акаунт