Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 129 158
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Нали ви написах в кой сайт ги има Grinning И май само там...

# 226
Преди около месец писах на Wet n wild Bulgaria да питам къде се предлагат продуктите им. Отговориха ми, че само в една аптека до Била на Семинарията. Супер неудобна локация и ме отказаха от покупка.

# 227
  • Deutschland
Арома 50+ не намерих, имаше 35+ и 40+. Взех Биотен Хиалуроник, който се води 3D крем и още на шестия ден имало ефект при изглаждане на бръчките. Взех още червило Смарт липс 12 номер, шампоан и балсам Дав за суха коса ( форумската маска беше 11 лева, а количеството ми се видя оскъдно), хидратираща маска за лице Биотен и днес продължавам търсенето на Арома. В ДМ, в който ходих нямаше техни комплекти

# 228
Аз подарих на майка ми Арома 50+ и го пробвах, но ми пари на очите от него, отделно ми мирише много силно.

# 229
  • Пловдив
Купих 30+...за сега е ок,попива бързо и не ми стои мазна кожата.

# 230
https://
За себе си снощи взех крема на Биотен с хиалурон. Естествено, пробвах го веднага. Мазен е, но попива добре и почти не мирише, което мен ме устройва идеално (със суха кожа съм и наближавам четиридесетте). Е, не очаквам чудеса по отношение на бръчките, но пък знае ли човек! 

# 231
https://
За себе си снощи взех крема на Биотен с хиалурон. Естествено, пробвах го веднага. Мазен е, но попива добре и почти не мирише, което мен ме устройва идеално (със суха кожа съм и наближавам четиридесетте). Е, не очаквам чудеса по отношение на бръчките, но пък знае ли човек! 

Магазинчето за надежда Simple Smile))

# 232
Преди време писах, че съм си взела шампоан на Тео. Еми дойде му времето за използване и за цената под 2 лв. съм изключително доволна. Косата е мека и лъскава след това.
http://pesteliv.com/product/11570/teo-sea-tresures-corals-2in1-s … a-obem-400ml.html

# 233
  • Deutschland
Аз съм доволна от Биотен. Кожата ми е хидратирана и сияйна. От този с хиалурон даже и лютене в очите нямам. Кремовете за ръце са им супер, особено този с уреа и този с авокадо.

# 234
  • Бургас
Точно на Биотен от една стреч карта спечелих универсалния крем.Много е хубав.Повече за ръце го ползвам,но и на лицето го пробвах-прекрасен.Моята кутийка е 75 мл,но тя е нещо като мостра,в ДМ го гледах,около четири лева за 200 мл,което е супер.

# 235
И аз съм доволна от Биотен. Само от околоочния за 35+ skin defence не виждам много полза. А преди малко като се погледнах в огледалото видях, че фините линии тип "пачи крак" са се вдлъбнали още повече. За протокола след месец навършвам 29. Вече мисля, като околоочен крем какво по-силно да си взема.

# 236
Веднъж от едно квартално магазинче съм си взела лимонов крем на Евтерпа. И аз не знам защо, цената му беше около два лева. Сигурно, защото съм чела много хвалебствия за някакъв български лимонов крем, обаче там не се уточняваше, на коя точно марка. Престраших се, и го опитах върху лицето ми. Трябва да отбележа, че кожата ми е алергична и проблемна, така че доста рискувах. Обаче, нищо страшно не се случи, и оттогава от време на време посягам към бурканчето. Не го ползвам постоянно, защото все пак нямам доверие на толкова евтини продукти, но всеки път след като го ползвам, кожата ми изглежда и се чувства добре. Особенно есента, когато захладня, и започнаха да ми излизат петна и лишайчета, защото обичайния ми крем беше твърде лек, а друг още не бях взела, лимоновия ми вършеше чудесна работа. Крема вече почти свърши, а аз се замислих, да не пробвам ли някой друг на Евтерпа...
Освен това съм взела нощен +50 на Арома, малко ми е тежка миризмата, но, като цяло, не е лош.

# 237
Никога не бях купувала нищо на Евтерпа, бяха ми много съмнителни. По препоръка оттук си взех един шампоан против пърхут, но изобщо не съм впечатлена - освен да премива и пресушава косата, друга полза не виждам

# 238
Единственото нещо на Евтерпа, която съм пробвала досега, беше един балсам за коса със жожоба, който даже съм го хвалила тук. Един такъв като от едно време, като миризмата му, и не правеше чудеса, но със задачата си се справяше добре. И, ако имаме предвид цената му, която беше смешна, си заслужава. Ако го сравняваме, например, с балсамите на Арома, е много по- добър, те изобщо нищо не правят.
Аз не препоръчвам да преминем изцяло на продуктите на Евтерпа, но в някаква критична ситуация, те могат да свършат работа.
Между другото исках да питам, лятото на всеки магазин за козметика, имаше щанд със слънцезащитни продукти на Евтерпа, включително крем за лице. Някоя има ли опит с тях?

# 239
Не са впечетляващи на Евтерпа, но за парите си са уникални. Парфюмчетата ми харесват доста повече от наливни. Почистващите млека са хубави. Шампоаните не са лоши. Слънцезащита съм купувала, върши работа но не е уау. Крем лимонов на Арома е популярния, но от него съм правила алергия и не го купувам. С домат бях взела на Евтерпа, но не ми понесе. Шампоана за пърхут, не прави хубава косата, но за месец миене оправя пърхота. С Низорал може да се миете до живот. Хвалили сме го тук и много хора го пробваха и са доволни. Във фейса имат страница и там хората пишат позитивни отзиви. В този ценови диапазон, на Милва шампоаните са много по хубави, но Евтерпа за пърхут си е много хубав.

Общи условия

Активация на акаунт