Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 129 161
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Deutschland
Взех си Милва с хинин за косопада, а продавачката ми предлагаше да пробвам Билка шампоан и спрей, били по-добри. Някой ползвал ли ги е?

# 241
Някой с отзиви за парасофтин ?

# 242
На Евтерпа харесвам като действие бадемовата маска за коса, краставичното тоалетно мляко, от което имам винаги и лосиона за тяло с масло от жожоба. Обаче ползват най-старите и гадни консерванти, което никак не ми харесва. Имаха един професионален балсам за коса 500ml, жълта опаковка и продукт, който беше доста силен и вършеше добра работа, но отдавна изчезна.

# 243
Момичета, препоръка за термозащита преди изправяне с преса?
Преди много време ползвах един продукт на тафт - е, няма такъв ужас. Косата ми ставаше на клечки и ставаше много грозно. От този траен отпечатък не смея да пробвам нищо друго.

# 244
Аз съм доволна от този спрей, но аз използвам само сешоар и четка. Simple Smile За тази цел е перфектен.

# 245
Взех си Милва с хинин за косопада, а продавачката ми предлагаше да пробвам Билка шампоан и спрей, били по-добри. Някой ползвал ли ги е?
Пробвала съм някои, май, от серията с бяло грозде бяха. Не ми хареса особенно.

# 246
От Милва получих може би най-страшния пърхот!Дори по-страшен от този от Шаума и Нивеа!!!НИКОГА повече евтин шампоан-български!Не знам как се миете с това веро Simple Smile

# 247
Харесват ми маските за коса на Сери. 6 лв я купувам и за мен са по-добри от някои професионални.

# 248
За мен пък шампоаните на Милва са много хубави. Този с катрана ми изчисти употит пърхут преди години, този с хинин ми спря косопада есента. Този с хума го ползвам постоянно, измива добре и прадава обем на косата ми.

# 249
От спрея на Билка против косопад получих ужасен сърбеж и пърхот.

# 250
Милва не ми харесват защото са евтини. Спират ми и на мен косопад. Единствения им недостаък е, че ги няма навсякъде.

# 251
Серията против косопад не съм ползвала, но имам впечатления от този на Билка
http://bilkalifestyle.com/?page_id=155
Изчисти ми пърхота, който си докарах от друг шампоан, още на 2-3 измиване. Не е агресивен, но измива добре и не ми сплесква косата, а и аромата за мен е страхотен. Постоянно си душа косата и си се наслаждавам  Grinning  Определено ще си го взема пак.

# 252
  • София
Милва са евтини, но с добро качество!

# 253
  • Deutschland
Купих Милва, защото бях чела доста похвали. Алпецин подейства в началото, после не. Отворена съм към всякакви предложения, цената няма значение. Скъп или евтин, на някой действа, на други не. За мен е важно да разкарам косопада.

# 254
Фрау Скитница, вземи и ампули за косопада. Има хубави на Алфапарф, а и не само. Аз съм ползвала едни по евтинки, помогнаха ми.

Общи условия

Активация на акаунт