На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 620
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 2 550
Едногодишни договори има от както се помня. Не от 4 години Rolling Eyes

Като не задълбаваш , защо ни губиш времето с въпроси,  чиито отговори няма да прочетеш..се чудя.

# 2 551
  • Буркина Фасо
вижда се, че си им лесна плячка. те такива търсят Smiley
Хаххахах 🤣🤣🤣, аз наистина не се задълбочавам. Отивам и казвам искам това и това, какво може да ми предложите, ако не ме устройва искам друго или казвам до каква сума искам договор.
това ти е грешката. Smiley  аз влизам в офисите им само да плащам.
доколкото разбирам ти май нямаш профил към оператора. в него "валят" предложенията. ако искаш ги приемаш.
единият ми номер е с този 12 мес. договор. към него ми подаряват и 12 мес. безплатно  Arena play (вероятно и на други го предлагат), но аз не го използвам. зругият ми номер е на същия план, но за 24 мес.

# 2 552
Скрит текст:
Служител на офиса ми каза, че мога да си взема същия номер, кой о ползва дъщеря ми от 8 години. След почти двумесечна обикаляне по офиси за търсене на изгодна оферта защото настоящата беше почти 44лв. ми предложиха да си взема нов номер за 19лв.Слвд 30 дни мога да си върна същия номер. Не му мислих много и рискувах. Детето малко се мръщи, че 1 месец щяла да бъде с друг номер според мен си заслужаваше. После отидох в същия офис и ми върнаха стария номер. Във фактурата впоследствие имах 12лв.да плащам за смяна на номер. Общо взето служителите се правят на интересни. Пробват на кой ще му издържат нервите. Няма как да се съглася, че при условие, че аз и ММ сме на 26лв.със всичко неограничено да няма вариант за по-ниска такса от 40лв.и то за дете да плащам. Няма как да стане. Че то миналата година беше на 44лв.,а тази година ще отиде на 50лв.Айде няма нужда. При условие, че при подписване на договора тръгнах от 30лв.Еееее,прекаляват.
Да беше попитала в тази тема да ти кажем как се прави и какви оферти може да получиш. Доста сложна врътка се е получила.

Оказа се, че плана и е  Ultimate 20, на нея са и го продали за 6 месеца на 15 лв и след това таксата вече си и става 30лв, а на мен вчера като ми го предлагаха ми казаха първите 3 месеца на 20 лв и след това става 30лв.
....
Аз затова сега съжалявам, че не подписах на 30 лв с Виваком.
Предпочиташ да плащаш 30лв(айде средно 28.75лв) за 20Mbps вместо 22лв за 50Mbps при A1 и Yettel, че чак и съжаляваш. Понякога се чудя на логиката на някои хора. Rolling Eyes

Скрит текст:
Ще опиша моя случай как успях да мина на по-ниска такса при Yettel , може да съм полезна на някого. Договорът ми беше сключен на 26 лв. като само за по-малко от година с 2-те индексации стана 34 лв. Едва чаках да изтече договора и смятах да си пренеса номера към А1 на плана за 22 лв, при плащане онлайн и всичко неограничено. Три месеца преди да ми изтече договора, един любезен младеж от Yettel ми звъни и ми предлага някакви "хубавини" - за 35-40 лв. с още по-бърз интернет и други дрън-дрън. Любезно му казах, че очаквам единствено предложение, близко до това на конкуренцията и ако не го получа, по-добре да не си губим взимно времето Simple Smile и скоро да се разделим по живо, по здраво. Много набързо ми предложи плана, който исках - на 22 лв. Тъкмо се зарадвах на евтиния план и Yettel излезе с ново 20 - ще вдига с 2-3 таксите. Звъня им аз да питам що така ми натрисат нещо, което не съм пожелала и че тези "подобрения", които предлагат, не са ми нужни.  Тогава ми казаха, че щом не им желая подобренията, мога да остана на таксата, на която съм и набързо преподписах договора със старите условия. Значи можело Simple Smile
Писах в темата, че на старите Yettel абонати им предлагат офертата за пренос, която е на 22лв и без да им увеличават таксата с 2лв. Само си въобразяваш, че са се съобразили с теб.

доколкото разбирам ти май нямаш профил към оператора. в него "валят" предложенията. ако искаш ги приемаш.
единият ми номер е с този 12 мес. договор. към него ми подаряват и 12 мес. безплатно  Arena play (вероятно и на други го предлагат), но аз не го използвам. зругият ми номер е на същия план, но за 24 мес.

Ако ти трябват ЕС минути и мегабайти, тогава става, иначе ТВЪРДО НЕ! Затова казах, че за 12 месечен договор не си заслужава.

100MB... в България
200... нац. минути

50 минути към ЕС
11400MB в роуминг в ЕС

10.37лв./месец

Това е подигравка!

Ето при A1 предплатена, а не договор:

# 2 553
На този Смарт С плюс дават и 2000 МВ подарък ако платиш онлайн.
Не че е нещо, но все пак е нещо ...

# 2 554
  • Буркина Фасо
дават, но аз не използвам 200 те. а пък и нали им плащам с жълти стотинки Simple Smile

# 2 555
От Йетел казаха днес след десет , че картата на А1 ще изгуби обхват и трябва да сложа тяхната. Картата още е активна, защото детето ми си ми звъни без проблем. Взе да ме гони параноята. Преносът на номер е с днешна дата

# 2 556
Получих това от виваком:

Здравейте, от 08.02.2025 г. увеличаваме месечния абонамент с 2 лв. с ДДС за мобилни услуги. Имате възможност да закриете услугите без санкции до 07.02.2025 г. включително. При взето устройство дължите отстъпките за него. www.vivacom.bg/price25

Confused

# 2 557
  • София
И аз това:

Здравейте,
Oт 08.02.2025 г. увеличаваме месечния абонамент с 2 лв. с ДДС за мобилни и интернет услуги.
Имате възможност да прекратите договора, сключен за основните услуги, за които има приложени промени в месечните абонаменти, без допълнителни санкции до 07.02.2025 г. включително. При закупено устройство, дължите предоставените отстъпки за него.

Запознайте се с подробните условия и повече информация.

# 2 558
Абе, хора, месечната ми такса към Йетел беше 37 лв, с новото увеличение ставаше 40лв и някакви стотинки. Като отидох в офиса за оферта ми предложиха най-ниска цена 42 лв. Нещо още по-високо и категоричност, че няма нищо друго. Как да подпиша за 22 лв 🙄. Четири пъти ги питах само това ли е, няма ли нещо друго.
От виваком като най-ниска цена за неограничен интернет ми казват 30 лв. След като питах други оферти няма ли, ми отговорят " ама, вие по-висока такса ли искате, ако е това, кажете да търсим 😂".
В А1 изобщо не съм ходила.
Имам изтеглено приложение на Йетел и там валят оферти с по-високи такси или апарати на изплащане. В офисите им ходя само при смяна на плана и преподписване на нови договори.
Юни 2023г последно бях в такъв и си смених плана, че да имам неограничен интернет. Подписах на 34 лв, януари 2024г операторите почнаха да вдигат таксите. Сметката ми стана 37 лв, декември 2024г пак ми я вдигат и вече става 40+. За няма и година два пъти, много е при положение, че си подписал на 34 лв.

Сега де фекто с новият договор пак си оставам на 37 лв месечна такса, но съм на друг оператор и имам бонус 6 месеца на 19 лв.
ЧревоУгодник, съжалявам, че не подписах на 30 лв, защото на мен от висока такса не ми я свалят на ниска и при евентуално увеличение от Виваком пак ще стане 40 лв, но това не го помислих на момента.

Тета, всичко чета и ми полезно! За договорите съм написала,  че двугодишните са от скоро, а не едногодишните.

# 2 559
Сега в края на януари като изпляскат и индексацията... Joy

Може и да закрия вивакомския нет и да остана само на хотспот от телефона за лаптопа вкъщи. Да видим първо още колко ще изнаглеят.

# 2 560
Моя договор към Виваком изтича Септември 2025г.
Ходих до офис на Виваком и от там ми казаха, че трябва да дам 150 лв за да прекратя договора заради това, че ползвам устройство тип бисквитка.
Ще изчакам да ми наближи датата на договора и ще се откажа от Виваком.
Направо вързват хората.

# 2 561
Сега в края на януари като изпляскат и индексацията... Joy

Може и да закрия вивакомския нет и да остана само на хотспот от телефона за лаптопа вкъщи. Да видим първо още колко ще изнаглеят.

Аз март ще ходя да преподписваме на майка че й изтича Laughing

# 2 562
  • Буркина Фасо

Ако ти трябват ЕС минути и мегабайти, тогава става, иначе ТВЪРДО НЕ! Затова казах, че за 12 месечен договор не си заслужава.

100MB... в България
200... нац. минути

50 минути към ЕС
11400MB в роуминг в ЕС

10.37лв./месец

Това е подигравка!

само показах какво ми е предложено. иначе нищо в повече не ми трябва. Smiley
и минути и МВ са ми в повече. за този договор не получих съобщение за увеличение, докато за другия (същия план за 24 мес.) днес получих съобщение за увеличение с 2 лв.

# 2 563
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Скрит текст:
Служител на офиса ми каза, че мога да си взема същия номер, кой о ползва дъщеря ми от 8 години. След почти двумесечна обикаляне по офиси за търсене на изгодна оферта защото настоящата беше почти 44лв. ми предложиха да си взема нов номер за 19лв.Слвд 30 дни мога да си върна същия номер. Не му мислих много и рискувах. Детето малко се мръщи, че 1 месец щяла да бъде с друг номер според мен си заслужаваше. После отидох в същия офис и ми върнаха стария номер. Във фактурата впоследствие имах 12лв.да плащам за смяна на номер. Общо взето служителите се правят на интересни. Пробват на кой ще му издържат нервите. Няма как да се съглася, че при условие, че аз и ММ сме на 26лв.със всичко неограничено да няма вариант за по-ниска такса от 40лв.и то за дете да плащам. Няма как да стане. Че то миналата година беше на 44лв.,а тази година ще отиде на 50лв.Айде няма нужда. При условие, че при подписване на договора тръгнах от 30лв.Еееее,прекаляват.
Да беше попитала в тази тема да ти кажем как се прави и какви оферти може да получиш. Доста сложна врътка се е получила.

Оказа се, че плана и е  Ultimate 20, на нея са и го продали за 6 месеца на 15 лв и след това таксата вече си и става 30лв, а на мен вчера като ми го предлагаха ми казаха първите 3 месеца на 20 лв и след това става 30лв.
....
Аз затова сега съжалявам, че не подписах на 30 лв с Виваком.
Предпочиташ да плащаш 30лв(айде средно 28.75лв) за 20Mbps вместо 22лв за 50Mbps при A1 и Yettel, че чак и съжаляваш. Понякога се чудя на логиката на някои хора. Rolling Eyes

Скрит текст:
Ще опиша моя случай как успях да мина на по-ниска такса при Yettel , може да съм полезна на някого. Договорът ми беше сключен на 26 лв. като само за по-малко от година с 2-те индексации стана 34 лв. Едва чаках да изтече договора и смятах да си пренеса номера към А1 на плана за 22 лв, при плащане онлайн и всичко неограничено. Три месеца преди да ми изтече договора, един любезен младеж от Yettel ми звъни и ми предлага някакви "хубавини" - за 35-40 лв. с още по-бърз интернет и други дрън-дрън. Любезно му казах, че очаквам единствено предложение, близко до това на конкуренцията и ако не го получа, по-добре да не си губим взимно времето Simple Smile и скоро да се разделим по живо, по здраво. Много набързо ми предложи плана, който исках - на 22 лв. Тъкмо се зарадвах на евтиния план и Yettel излезе с ново 20 - ще вдига с 2-3 таксите. Звъня им аз да питам що така ми натрисат нещо, което не съм пожелала и че тези "подобрения", които предлагат, не са ми нужни.  Тогава ми казаха, че щом не им желая подобренията, мога да остана на таксата, на която съм и набързо преподписах договора със старите условия. Значи можело Simple Smile
Писах в темата, че на старите Yettel абонати им предлагат офертата за пренос, която е на 22лв и без да им увеличават таксата с 2лв. Само си въобразяваш, че са се съобразили с теб.

100MB... в България
200... нац. минути

50 минути към ЕС
11400MB в роуминг в ЕС

10.37лв./месец

Това е подигравка!

Следя темата от години и когато нещо не ми е ясно питам. Изобщо не е сложна връзката. Разликата от 42(44)лв.и 19лв.е огромна. Тези 12лв.изобщо не ме събарят. Събарят ме минимум 400лв.,който щеше да ми коства за нови две години да подписвам на висока такса. Искам да платя това, което ще използвам.

# 2 564

Общи условия

Активация на акаунт