На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 698
  • 3 585
  •   2
Отговори
# 2 565
  • Буркина Фасо
Искам да платя това, което ще използвам.
е, вече не е така.  те ти дават повече и искат да плащаш повече, независимо искаш или не.
за да спазят законите  ти предлагат опция за отказ без неустойка.
на мен 11 МВ са ми много - те ми дават 11 000. дашни са Smiley

# 2 566
Аз март ще ходя да преподписваме на майка че й изтича Laughing
Да се готвим за епични батални сцени, викаш Joy

# 2 567
Припомнете ми моля, при преподписване в А 1 взимаше ли се предварително частична или една пълна такса или само при подписване на първоначален договор беше това?

# 2 568
Чудя се за какво на майка й е да има домашен нет като няма комп или лаптоп а сърфира само на алото.
Обмислям неограничен мобилен нет и да махна домашния.
Другият ми вариант е нет и тв към местен доставчик както съм аз и към вивата само ало ало да остане...

# 2 569
Оооо, махай го домашния в такъв случай. И аз ще го махна, ако и двата оператора тръгнат да индексират И заради инфлация. И ако не се разбера с Йетел след година и половина, ще си прехвърля номера към друг. Щом това е начинът, така ще го играем на всеки две години Rolling Eyes

# 2 570
Тя има телк вече..може на такъв план за 12 лв...тъкмо не ги индексират тия планове. А тв и нета към местният..те никога не индексират.

Ще видя виваком комбинирай и спести кво ще предложат за двете..услуги.

# 2 571
А тв и нета към местният..те никога не индексират.

Ами, и те индексират.

# 2 572
А тв и нета към местният..те никога не индексират.

Ами, и те индексират.

При мен НЕ индексират ...над 10 години.....
Не знам при вас защо и кой...

И друго..не трябва да търча на 2г в офиса им да ми преизвиват ръцете...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 573
Еми блазе ви, ама вероятно на куп ще ви вдигнат таксата скоро, нашите по 1 лев на година - две вдигаха, иначе да, ходиш там само да плащаш, няма там разни договори!

# 2 574
  • Буркина Фасо
Тя има телк вече..може на такъв план за 12 лв...тъкмо не ги индексират тия планове. А тв и нета към местният..те никога не индексират.
да бе ... Smiley
преди време тук писах как местния ме караше да плащам 78 ст  за ТВ 7/8 при положение, че не я искам.  писах и на комисията за това. като резултат се получи  нова цена от оператора (с 3 лв. повече) за пакета, в който 7/8  са включени както всички останали програми.  за мен това е един вид индексация.

# 2 575

Ще видя виваком комбинирай и спести кво ще предложат за двете..услуги.
Телевизия сега на Виваком ли е? Ако е изходно остави и само телевизията и неограничен мобилен интернет. Така където и да ходи ще си има интернет, ако я прехвърлиш на нет към местния само вкъщи  ще може да го ползва, а и като обща месечна сума може да излиза повече.

# 2 576
  • Буркина Фасо
на много места има свободен интернет (градски/селски), почти във всички заведения също има безплатен интернет. за какво ѝ е на жената да плаща за такъв и то неограничен ?

# 2 577
Еми жената щом няма лаптоп или компютър по добре само мобилен неограничен нет, без домашен.
Ако ще плаща само за телефон 10-15 лв сметка и още 30-40 лв към местен доставчик за нет и телевизия. Сигурно по- евтино ще и излезе някакъв пакет с неограничен нет към оператор. Не знам обаче колко струва телевизията и може и да не съм права.

# 2 578
да бе ... Smiley
преди време тук писах как местния ме караше да плащам 78 ст  за ТВ 7/8 при положение, че не я искам.  писах и на комисията за това. като резултат се получи  нова цена от оператора (с 3 лв. повече) за пакета, в който 7/8  са включени както всички останали програми.  за мен това е един вид индексация.

Мисля е ясно, че говоря за местниЯ..моя тоест, местен доставчик.
Дали няма да знам какво плащам вече 10 години..или ще чакам тук да ме осведомите?
Честно казано не ме интересува как е при Бонго и при Пенка.

30 лв е дом. нет и тв при мен при доставчик.
Сега и трите са на виваком за общо 30...след индексацията 32 лв. Но мин.са й малко.

Ще смятам и ще решавам...

# 2 579
Аз да докладвам. Платих 20 лв , което било пропорционалната такса за ползване на плана от 20.12-06.01
Включващо 3 лв възстановени някакви отстъпки, които са ползвани. Уж повече нищо нямало да трябва да плащам оттук насетне.
Първо нарекоха сумата неустойка и се поскарахме, защото на изречението, че в рамките на последните 30 дни неустойки не се дължат.
В общи линии и те не знаят според мен кое какво е

Общи условия

Активация на акаунт