На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 165 375
  • 3 573
  •   6
Отговори
# 270
И аз така го разбирам..че след изтичане на срока, ще се плаща 12 лева на месец. Изгодно е, не го изпускай и не преподписвай, според мен.

# 271
Мерси, Тета, бърза както винаги Hug

То в сряда ще се види, ще ми изпише в приложението. Ако има изненада, ще вървя да се разправям.

# 272
Аз с една чуденка за Теленор. Изтича ми договор на карта, която се ползва от възрастен човек в семейството, но е на мое име. Мисля да го не преподпиша, а да го оставя да стане безсрочен. Устройва ме както е сега на 8.99, но едва ли ще се преборя за същата цена, а и е по-добре да се превърне в безсрочен, за да мога да го прекратя по всяко време, ако се наложи.

Конкретно питането ми е, правилно ли разбирам, че след изтичане ще плащам 11.99 за същите минути, вместо 8.99? При положение, че в момента най-ниският им обявен план е за 13.99.

Скрит текст:
Скрит текст:
Не виждам национални минути. В този случай не е изгоден.
Предплатения план на Telenor е по-изгоден, защото срещу 5.99лв. на всеки 30 дни ти дават 500 минути към Telenor, а срещу 9.99лв. - 1500мин. Единственото неудобство е, че трябва всеки месец да се купува, а не е автоматично.
Ти прецени дали е по-добре да я прехвърлиш на предплатена карта или да останеш на безсрочен.
https://www.telenor.bg/bg/plans/prepaid-plans/add-ons

# 273
Аз имам предплатена карта..изходящите обаждания важат само 15 дена, не 30. Супер неизгодно и тъпо е. Оставих я на телефона на сина вкъщи, но само аз му се обаждам. Той не може. Защото както казах...когато заредих, освен ме ми дръпнаха почти цялата сума като такса и остана един лев за разговори, той можеше да ми звъни само 15 дена от зареждането.

Изгоден й е плана, и то много. Цената най-вече.
200 са минутите към всички.

# 274
Той телефонът се ползва главно за разговори към мен и обратно, апаратът е с копчета. Не живеем заедно и ще ми е разправия да следя кога какво изтича на предплатената. Една навремето забравих да я заредя и ми замина номера.

Само да не ми излязат с номера, че планът за 11.99 не се поддържа и т.н. Тогава от немай-къде ще се наложи да преподписвам нещо, но пък ще ги изнудя за некоя екстра по другата карта. И да не ме огрее, поне работа ще им създам Rolling EyesRolling Eyes

200 минути са националните, да.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 15:36 от Adalind

# 275
Планът може и да го няма. Но договорът ти го има и докато ти не го прекратиш, или те, с писмено предизвестие, той си действа , и нищо недей да преподписваш!.
План и договор са крайно , ама крайно различни неща, юридически и не само.
Най-добре дори не им вдигай. Или казвай че си в чужбина и сега не можеш да говориш.

Имаш си в момента срочен договор. Договорът това е съглашение между две страни. Като му изтече срока, той става безсрочен ДОГОВОР. Пак си е договор. И това че ПЛАНа не се предлага в момента на нови абонати, няма нищо общо с твоя договор.
Той си важи и те са длъжни да изпълняват условията, вписани в него.
Така че...нищо не подписвай, поне преди да попиташ поне тук, или на друго място.

# 276
Те мен обичайно не ме тормозят много, звъняха веднъж, обясних, че предпочитам да ида на място в мола и дотам.

Веднъж успях да смъкна на 5.99 или 6.99, нещо от сорта. Но не си спомням обаче условията и защо съм го преподписала. Със сигурност са ми излезли с номера, че вече не поддържат това и онова, но беше преди няколко години. Ще видим като изтече в сряда дали ще се раззвънят, в пълна бойна готовност съм.

Благодаря за включванията отново!

# 277
  • София
Вива имат ли бонус ако плащаш онлайн...
А1 ми дават -1лв и мегабайти, които даже мога са прехвърля на друг в. А1...

# 278
Вива имат два бонуса при онлайн плащане на сметката - дават 1 лев отстъпка от месечната такса, която отстъпка ти я приспадат от следваща сметка. И дават 1000 мв, които можеш да ползваш ти, или да подариш на друг номер. Изпитано е, от два месеца плащам така на майка телефона, и идват и двете отстъпки.
Само не знам мегабайтите на вивакомски номер ли трябва да се подарят, или може и на друг оператор.

# 279
  • София
През кой канал плащаш?

# 280
Аз влизам през браузър. Нямам приложението.
Плащам с дебитна карта.

# 281
Отстъпката само ако има и телефон ли важи? Аз съм с вивакомски нет и аз го плащам през браузър с клиентски номер, нямам рег.

# 282
Ами не знам...ще трябва да прочета какво точно пише в сайта им. Може и ти да видиш...

Майка е на телефон/гласови услуги/, тв и дом.нет.
В сайта съм й направила профил в май виваком. Влизам в акаунта й от браузър, и плащам и трите..те са на една фактура.
В смисъл не съм инсталирала апа май виваком, искам да кажа.

# 283
Мда, ще взема да се регна. Спомням си, че за да направиш регистрация трябваше да изчакаш да ти върнат обаждане, но аз го изтървах, не можах да вдигна. И после не съм се занимавала, направо с клиентски номер и без да се логвам, ама явно това е ключът от палатката:

# 284
Това е друго. За преподписали след 1.06.
Смс се получава след като платиш. Не при регистрацията.

Мисля че са го махнали. До сега търсих и не го намирам в сайта им. Това беше с 1 лв и 1000 мв. Но го няма май. Смотаняци...
Ще мога на 15ти да кажа със сигурност има ли го още, или не..когато платя.

Иначе ето за двата месеца...получавах отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт