На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 164 611
  • 3 553
  •   2
Отговори
# 3 315
На 10.09 ще отидеш. Иначе ще имаш неустойка. Точно на датата, не по-рано.

# 3 316
На 10.09 ще отидеш. Иначе ще имаш неустойка. Точно на датата, не по-рано.
Няма неустойка последните 30 дни, прехвърляла съм номер. Ако договорът изтича на 10.09 след 11.08 може да прехвърли.

# 3 317
Преди беше така. Вече не е. И аз съм прехвърляла 30 дни по-рано.

# 3 318
Нещо подобно ми обясняваха и от Йетел, но много не ми се вярваше.
Благодаря за мненията

# 3 319
Здравейте. Рових назад да си намеря мнението, уви. Понеже вече съм го правила, а не помня как беше. На 10 септ ми изтича договор с А1. Предния номер го прехвърлих про Йетел без да пускам предизвестие към А1. Не платих неустойки и изобщо не помня кога съм го сторила. Аз пак ще отида днес да питам, но да се допитам и тук
Дни преди изтичане или месец? Оператор ми обясни, че можело да се прехвърля без неустойки през последните 39 дни, но не мисля, че беше така и не ми звучи добре
Отиди на 10-ти, а самото прехвърляне ще е на 11-ти. Няма смисъл по-рано, защото така или иначе ще платиш до края на договора, а пък няма да ползваш. След месец ще ти излезе нова фактура, тоест тогава ще трябва да отидеш пак да ти върнат пари. Много хора забравят/не знаят, че предплащат и не си търсят парите.

А защо ще се местиш при Yettel? Какво плащаш сега при A1 и какво ще плащаш при Yettel?

# 3 320
Едва ли ще ми върнат нещо. Предния път възстановиха някакви пари под десет лева след големи разправии, че всъщност съм предплатила цяла такса. Нямало такова нещо. И го върнаха приспадайки ги от фактура за плащане на последния ми номер-т.е настоящия. Сега на ръка едва ли нещо ще върнат изобщо
Назад бях споделила 42 ми е таксата без ДДС. В Йетел 25 или 30. Но не помня име на договора, защото докато отида може вече да не е актуално. Колкото и да е, където и да е , ще е по малко от над 50 лв, които плащам всеки месец

# 3 321
От няколко месеца съм на предплатена карта на Йетел и ми звъняха с предложение за изгоден план (около 22-26 лева май) и подарък телефон. За първи път ми предлагат подарък телефон. Реших, че за сега предпочитам да останем на предплатена карта. Имам и два договора към А1 и от там ми звъняха, но им отказах предложението.

# 3 322
Едва ли ще ми върнат нещо. Предния път възстановиха някакви пари под десет лева след големи разправии, че всъщност съм предплатила цяла такса. Нямало такова нещо. И го върнаха приспадайки ги от фактура за плащане на последния ми номер-т.е настоящия. Сега на ръка едва ли нещо ще върнат изобщо
Назад бях споделила 42 ми е таксата без ДДС. В Йетел 25 или 30. Но не помня име на договора, защото докато отида може вече да не е актуално. Колкото и да е, където и да е , ще е по малко от над 50 лв, които плащам всеки месец
Реално са ти върнали парите.

Мисля, че ти обясних как можеш да си намалиш таксата и да останеш на A1 макари с врътки. Първо провери какво ти предлагат Yettel. Виваком са зле откъм оферти, но и те може да предложат нещо.

# 3 323
При А1 има неустойка дори и ден по рано.   Заявката за пренос си пускаш на дата или след нея на изтичане на договора. И не слушайте в другите оператори фрази от рода на: промоцията е до края на седмицата, месеца... Прехвърлете сега и ще спестите неустойката. Или няма да имате неустойка. Неустойка в последния месец със сигурност не начисляват Виваком.
Чакате си спокойно датата. началото на септември обикаляте офисите на другите оператори за да видите офертите и решавате на датата или след нея...

# 3 324
Явно затова не съм имала неустойка при преноса от Виваком към А1. Но от Теленор/Йетел към Виваком помня, че имах някаква.

# 3 325
Аз съм пренасяла от Йетел към А1 без неустойка, но не съм имала и устройство на изплащане.

# 3 326
При А1 има неустойка дори и ден по рано.   Заявката за пренос си пускаш на дата или след нея на изтичане на договора. И не слушайте в другите оператори фрази от рода на: промоцията е до края на седмицата, месеца... Прехвърлете сега и ще спестите неустойката. Или няма да имате неустойка. Неустойка в последния месец със сигурност не начисляват Виваком.
Чакате си спокойно датата. началото на септември обикаляте офисите на другите оператори за да видите офертите и решавате на датата или след нея...
Няма неустойка.

# 3 327
Устройства не купувам от оператор.

# 3 328
днес 13,08 моя позната с договор до 23.08 пусна заявка за пренос от Йетел. За 10 дни до края на договора веднага получи смс 27 лв неустойка.

# 3 329
Ходих до Йетел. Обясних, че договорът ми изтича на 11 септ. в А1. Звъняха на някого там, изтърваха се ще е техен бивш колега. Можело сега като ми излезе новата сметка в А1 на 21 август, още от 22 да съм вече при тях. Без неустойка и без да дължа нищо повече към А1, захапвайки дни след зануляваме.

Общи условия

Активация на акаунт