Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-новите оферти на Vivacom?
Как мога да намеря скритите оферти на Vivacom?
Какви са най-новите оферти на А1?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-новите оферти на Vivacom?
Най-новите оферти на Vivacom включват планове като Smart M с промоционална месечна такса от 16,99 лв. с ДДС, включващи 1500 минути към национални мрежи и в роуминг в ЕС, както и допълнителни 3700 MB на максимална скорост за целия срок на договора. Освен това има и план Smart L с промоционална месечна такса от 20,99 лв. с ДДС, включващ неограничени минути към национални мрежи и в роуминг в ЕС, както и допълнителни 12 000 MB на максимална скорост за целия срок на договора.
-
Как мога да намеря скритите оферти на Vivacom?
-
Какви са най-новите оферти на А1?
-
Има ли възможност да ми бъде отказан план, ако е публично обявен на уебсайта?
-
Каква е валидността на предплатената карта без договор на Vivacom?
После ама защо има неустойка. Аз съм на Виваком на 12 лв телков план, 1000 минути, 6 ГБ, не се индексира. От тях я ползвам 200 минути и 2 гб я не. Не виждам смисъл да плащам неограничени планове при положение че няма да ги ползвам. Не съм някоя баба, правя сериозен трафик на Уай фай. Когато съм навън нямам време да кисна в интернет, ползвам го само продуктивно. Баща ми скоро подписа на йетел пак с телково решение което му дава 20 процента отстъпка, 15 лв крайна цена, 20 мегабита неограничен трафик, картата е само за интернет понеже е глухоням и не му трябват минути. Яко напъва обаче видео разговори и ютуб, за което 20 мб са повече от достатъчни. Майка ми обаче чупи рекорда с 4 лв на месец на боб карта, 4 ГБ нет и толкоз, тя също не ползва минути и почти не излиза от вкъщи така че тези 4 ГБ стигат. Като вляза в офис на оператор и като ме нападнат много бързо се отказват. Питам ги имате ли нещо под 12 лв и почват да обясняват как нямат ама щели да ми дадат за 35 лв не знам си какви екстри, не знам си какви телефони подарък.Наскоро проучвах дали за малко повече пари не мога да получа повече интернет ей така за разкош, но няма. На Йетел мога да мина към фирмата в която работя за 20 лв неограничен интернет и минути, но пък не ми се ще да се връзвам към нея. На А1 има хубава предплатена карта където се пада че за 18 лв за 30 дни има 1000 минути и 30 гб нет. Което мисля че реално задоволява 90 процента от потребителите, евтино е и няма обвързване. Генерално възгледите са ми, че искам да плащам за това което ползвам. Жена ми пък доста години седи на предплатена на Виваком, говори с малко хора извън работата и ползва интернет канали за комуникация. Сега съвсем се изхитри и си взе есим карта от чужд оператор, пакет само интернет, без срок, купува 10 ГБ и кара с тях докато свършат, реално на гигабайт излиза скъпо, обаче кара с месеци и излиза без пари спрямо план. Аз съм си взел същото за други държави като ходя защото примерно за Турция Виваком на моя план реже глави за нета. Беше над 20 лв на МБ. Ако всички бяха като нас мобилните оператори щяха да фалират
предполагам не за това ти е питането.