На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 148 664
  • 3 388
  •   1
Отговори
# 3 345
Здравейте, имам следния казус – имам 2 телефона, който се водят на фирма. Желанието ми е да ги прехвърля на лична партида като има 3 варианта : баща ми е дългогодишен клиент с телефон, майка ми е клиент с телевизия , а аз бих могла да стана нов клиент на А1. Договора в момента към А1 е двугодишен и при първоначалното прехвърляне задължително трябва да съм към А1 като после може да сменя оператора. Сметките ми към момента са 25 лв с ДДС, като Интернет на максимална скорост ми е 12 000 МБ.
Моля за съвет, как ще е най-добре да постъпя за да издействам възможно най-добра оферта от А1 по възможност да запазя параметрите на настоящия договор?
Благодаря предварително Simple Smile

# 3 346
Като нов абонат ще получите най-добра оферта.

# 3 347
  • Буркина Фасо
Здравейте, имам следния казус – имам 2 телефона, който се водят на фирма. Желанието ми е да ги прехвърля на лична партида като има 3 варианта : баща ми е дългогодишен клиент с телефон, майка ми е клиент с телевизия , а аз бих могла да стана нов клиент на А1. Договора в момента към А1 е двугодишен и при първоначалното прехвърляне задължително трябва да съм към А1 като после може да сменя оператора. Сметките ми към момента са 25 лв с ДДС, като Интернет на максимална скорост ми е 12 000 МБ.
Моля за съвет, как ще е най-добре да постъпя за да издействам възможно най-добра оферта от А1 по възможност да запазя параметрите на настоящия договор?
Благодаря предварително Simple Smile
фирмата би могла да ти подари телефоните. Smiley предполагам не за това ти е питането.
пак фирмата ако е съгласна може да ти позволи да използваш  нейният план за известен период, като ти станеш титуляр. 

# 3 348
Приложението на Виваком не се отваря. Има ли и други с този проблем?

# 3 349
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Приложението на Виваком не се отваря. Има ли и други с този проблем?

Аз от 1 час в Месенджър не мога да вляза.

# 3 350
  • Буркина Фасо
влязох без проблем. даже новата фактура си видях.

# 3 351
И при мен вече се отваря

# 3 352
доста често на виваком го има този проблем. след време се оправя

# 3 353
По същото време не се отваряше и приложението на Йетел.

Аз имах проблеми с домашния нет на Виваком, точно по времето на срива на Гугъл. Пиша им в чата, те ми викат "много приложения не се отварят или зареждат в момента". То хубаво, ама аз нямам никакъв нет, ползвам мобилни данни на Йетел. Това последното не ми се искаше да го споменавам Joy

Държаха ме на линия да чакам техник, то пък нета дойде. Дни след това обаче ми дропва уай-фая или пък е вързан, но забил без нет.

# 3 354
Здравейте. Получих си първата фактура от Виваком. По договор, така както съм го сключила първите шест месеца таксата е 20.44 лв с ДДС(10.45евро)
Вероятно и при тях при първо плащане добавят и друга сума, която
 остава като първоначален.депозит. Аз в приложението им детайлна фактура не намирам, че да го разгадая. И въпреки това не схващам, защо имам ДДС като според договора таксата е гореспоменатата и то без

# 3 355
  • Буркина Фасо
Аз в приложението им детайлна фактура не намирам, че да го разгадая.
фактури - вижте всички фактури - избираш фактурата (вероятно е от м.септември)

# 3 356
  • Асеновград
Здравейте. Получих си първата фактура от Виваком. По договор, така както съм го сключила първите шест месеца таксата е 20.44 лв с ДДС(10.45евро)
Вероятно и при тях при първо плащане добавят и друга сума, която
 остава като първоначален.депозит. Аз в приложението им детайлна фактура не намирам, че да го разгадая. И въпреки това не схващам, защо имам ДДС като според договора таксата е гореспоменатата и то без

Да не е такса включване. Обикновено не казват, че я има. Това за А1. Може и при вас да е така.

# 3 357
Виж си хубаво какво пише в договора. Може да е без ДДС.
А във фактурата се начислява, защото не може без.

# 3 358
  • Буркина Фасо

на първия ред е писала за договора.

# 3 359
Тоест 20.44 лв с ДДС по договор, а във фактурата още веднъж ДДС.
Нямам детайлно в профила. Търсих, където ме насочихте

Общи условия

Активация на акаунт