На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 164 398
  • 3 546
  •   2
Отговори
# 3 345
Приложението на Виваком не се отваря. Има ли и други с този проблем?

# 3 346
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Приложението на Виваком не се отваря. Има ли и други с този проблем?

Аз от 1 час в Месенджър не мога да вляза.

# 3 347
  • Буркина Фасо
влязох без проблем. даже новата фактура си видях.

# 3 348
И при мен вече се отваря

# 3 349
доста често на виваком го има този проблем. след време се оправя

# 3 350
По същото време не се отваряше и приложението на Йетел.

Аз имах проблеми с домашния нет на Виваком, точно по времето на срива на Гугъл. Пиша им в чата, те ми викат "много приложения не се отварят или зареждат в момента". То хубаво, ама аз нямам никакъв нет, ползвам мобилни данни на Йетел. Това последното не ми се искаше да го споменавам Joy

Държаха ме на линия да чакам техник, то пък нета дойде. Дни след това обаче ми дропва уай-фая или пък е вързан, но забил без нет.

# 3 351
Здравейте. Получих си първата фактура от Виваком. По договор, така както съм го сключила първите шест месеца таксата е 20.44 лв с ДДС(10.45евро)
Вероятно и при тях при първо плащане добавят и друга сума, която
 остава като първоначален.депозит. Аз в приложението им детайлна фактура не намирам, че да го разгадая. И въпреки това не схващам, защо имам ДДС като според договора таксата е гореспоменатата и то без

# 3 352
  • Буркина Фасо
Аз в приложението им детайлна фактура не намирам, че да го разгадая.
фактури - вижте всички фактури - избираш фактурата (вероятно е от м.септември)

# 3 353
  • Асеновград
Здравейте. Получих си първата фактура от Виваком. По договор, така както съм го сключила първите шест месеца таксата е 20.44 лв с ДДС(10.45евро)
Вероятно и при тях при първо плащане добавят и друга сума, която
 остава като първоначален.депозит. Аз в приложението им детайлна фактура не намирам, че да го разгадая. И въпреки това не схващам, защо имам ДДС като според договора таксата е гореспоменатата и то без

Да не е такса включване. Обикновено не казват, че я има. Това за А1. Може и при вас да е така.

# 3 354
Виж си хубаво какво пише в договора. Може да е без ДДС.
А във фактурата се начислява, защото не може без.

# 3 355
  • Буркина Фасо

на първия ред е писала за договора.

# 3 356
Тоест 20.44 лв с ДДС по договор, а във фактурата още веднъж ДДС.
Нямам детайлно в профила. Търсих, където ме насочихте

# 3 357
Тя е писала, но да види дали е така. Че може да е без ДДС.
Снимай този ред конкретно.

# 3 358
Първата фактура е една такса напред плюс частична такса от датата на включване до датата на засичане. Така че винаги е такса и нещо първата фактура. Би трябвало да ви е обяснено. А и не сте снимали коректно фактурата. Там си пише датите

# 3 359
Тя за ДДС пита, основно.
Иначе, да, винаги има една предплатена такса, не депозит. И - както е обяснил Pirin.

Общи условия

Активация на акаунт