На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 163 373
  • 3 516
  •   2
Отговори
# 3 480
Когато ми е изтичал договора към А1, винаги съм преподписвала същия на същите цени. Казват "вече го няма" , но съм казвала че ще се махна и изведнъж вече можеше.
Ще пробвам, ако стане - стане.

# 3 481
Преди НГ от А1 ми предложиха оптичен домашен интернет за 7 лв/месец с двугодишен договор. Като попитах а колко ще стане като изтече договора, отговорът беше "пак същото, ще го удължите". И ми прозвуча толкова невероятно, че не се съгласих да си дам данните. Иначе имам нужда от интернет, но предпочетох да карам на предплатени пакети за 10-12 лв и 4г рутер.

# 3 482
Уоу, 7лв.. а какви са тези предплатени пакети за 10лв? Може ли повече инфо?

# 3 483
# 3 484
офертата на а1  за оптичен интернет за 24 месеца, има и оферта за 300мбс. след изтичане на договора стават към 12 до 15 лева - но си четете конкретно договора преди подписване стандартните цени ( можете после да си го преподпишете онлайн за същия план

# 3 485
Това са ѝ предложили. Предлагат го на нови и стари клиенти.

# 3 486
при голямо жилище може да си поръча  Mesh система за 2 лв на месец (ще има добър сигнал във всички стаи). това е най-добрата оферта само за нет без комбинации на пазара.

# 3 487
Много ви благодаря за идеята.
В момента ми е повреден приемника за тв, искат да ми слагат нов, но с оптичен кабел. А аз нови кабели няма да позволя да слагат, сега са скрити в первазите. Тв почти не гледам, това ме устройва идеално за в бъдеще, само телефон и интернет.
Ще чакам да ми свърши договора обаче.

# 3 488
  • Буркина Фасо
направи си ремонт на жилището - прецакай мобилните rotfImbo 

# 3 489
Може ли линк към това, защото точно такова ми трябва - само интернет, без телевизия.
при голямо жилище може да си поръча  Mesh система за 2 лв на месец (ще има добър сигнал във всички стаи). това е най-добрата оферта само за нет без комбинации на пазара.

# 3 490
Настоявай да ти сложат от стария тип.

# 3 491
Това са ѝ предложили. Предлагат го на нови и стари клиенти.

Ами, че добре изглежда... Rolling Eyes На мен ми казаха, че било специално предложение заради рд на А1 и щяло да бъде за кратко, та да се възползвам. Smile

12-15 лв също не е толкова зле за 150 Мб даунлоуд. Сегашният ми доставчик, без договор, ми взима 24 лв/месец и не съм доволна от нета.

# 3 492
Аз лично не успях да гп намеря в уебсайта, та може би не съществува вече.

# 3 493
Много ви благодаря за идеята.
В момента ми е повреден приемника за тв, искат да ми слагат нов, но с оптичен кабел. А аз нови кабели няма да позволя да слагат, сега са скрити в первазите. Тв почти не гледам, това ме устройва идеално за в бъдеще, само телефон и интернет.
Ще чакам да ми свърши договора обаче.

току що ми звъннаха от Кабелния оператор. И им казвам, че не съм им звънял за повреда, ами вика ще идваме да ти сменяме с оптика. И аз сега се чудя, разбрахме се за утре в 9 часа, ще видя какво ще се прави, ама така хубаво съм си замазал откъде влизат кабели всичко. Чещ е взема да се откажа. Предплатил съм им обаче за една година напред. Ще видя как ще си взема парите и пито платено. От 10 год. съм им абонат ама приключи. Ще видя някаъв безжичен интернет с рутер. Имаше някакви карти за интернет от Виваком.

# 3 494
Настоявай да ти сложат от стария тип.

Да. Така ме увери момичето, което записа час за заявката. Че като не позволя да слагат кабели, ще ми сложат от стария тип. Утре ще видим.
Ама онзи младеж в офиса много ме смота, сменяли на всички. Викам, ми аз ако не бях дошла, как щях да знам? Те звъняли поетапно. И ме набута с анекс за този приемник, 2€ ще ми вдигне таксата, че и един рутер за бекъп ми даде, уж безплатно, ама да видим. Аз и него няма къде да сложа, имам си рутер, с който ми е свързана камера навън.
Абе, бях с майка и нямах опция изобщо да осмисля нещата, сега ще си го държа за красота.

Общи условия

Активация на акаунт