На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 329
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 420
Мен ме озадачава това, че са ти казали, че за 2021 се плаща наведнъж. Нямат право да индексират за минали години, 3.3% е индексацията и ще се приложи само за 2022.
Имаш ли свалено приложението на телефона?Като влезеш в него и цъкнеш на "сметки", имаш опция да си свалиш електронната фактура. В нея си виждам проведените разговори и за двата номера, единият от които е на безсрочен договор. Не виждам причина ти да не можеш.

# 421
Честно казано и на мен не ми стигат. Обаче  след изтичане на 2 год. на новото предложение таксата став 46 лв.
Да, договорът отдавна ми е безсрочен. Беше 27лв , вече 28.

# 422
  • София

Думата отдавна е ключова.
При друг оператор имам безсрочен договор от 2012 г, цената не се променя, условията ме устройват.
Периодично ми звънят по тел. да отида да преподпиша, щяло да е по-изгодно.
На въпроса как напр. 30 лв е по-изгодно от 10 лв запецват и млъкват.
Ако станат много настоятелни им обяснявам, че в момента съм на гости в Турция, далече около Диарбекир.
Така млъкват за 3 -4 месеца.
Веднъж имах неблагоразумието да им кажа, че съм на гости в Германия - веднага предложиха да ми изпратят договор и нов апарат в колет. Едвам се отървах тогава от настоятелния младеж, накрая ми се скара даже.
Не влизам в техен офис, плащам с ел. банкиране. Телефони си купувам от техно магазини.

# 423
Честно казано и на мен не ми стигат. Обаче  след изтичане на 2 год. на новото предложение таксата став 46 лв.
Вариант е да си прехвърлиш номера към друг оператор с по-изгодни условия.
На A1 скритите оферти https://media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/one-special-unlimited-retention.pdf

# 424
Теленор имат ли такива скрити? Вероятно имат, но как работи това? "Вие не го обявявате, ама аз знам, че имате и го искам"? Кофтито е, че вероятно трябва да се ходи в офис за тая разправия обаче Satisfied

# 425
Теленор имат ли такива скрити? Вероятно имат, но как работи това? "Вие не го обявявате, ама аз знам, че имате и го искам"? Кофтито е, че вероятно трябва да се ходи в офис за тая разправия обаче Satisfied
Всички мобилни оператори имат скрити планове.
В офис се ходи, иначе няма как.

# 426
А дали ако отида до офис ще предложат от тези планове?
Аз днес отказах преподписване на нов договор.
За индексацията нещо аз не съм разбрала. Май си е увеличението на плана с 1 лв.

# 427
А дали ако отида до офис ще предложат от тези планове?
Кажи им, че искаш еди кой си ONE Unlimited Special XX и че ще си прехвърлиш номера от Telenor. Всъщност първо кажи какво търсиш и до колко лева, а после им кажи, че знаеш за тези планове, ако случайно не ти предложат нещо по-добро. Винаги питай даденото нещо за 6, 12 или 24 месеца важи. Така или иначе всичко го пише в договора, но все пак.
Едно предимство на A1 пред другите оператори е, че в договора има клауза, която гласи, че може да се подпише за нови 24 месеца при същите условия(възможност е, но не задължение, тоест могат да откажат). Другото е, че същото може да се направи през онлайн магазина на A1, но трябва да се купи устройство. В този случай не знам на някой да са му отказали.

# 428
ЧревоУгодник Hug много полезна информация. Благодаря, при първа възможност ще се отбия през офис на А1.

# 429
Здравейте,

Знаете ли за някакъв изгоден за пенсионери план? Вчера отидохме с баба ми, т.к. договорът и изтича и не и предложиха нищо ново. Има ТЕЛК за 90% нетрудоспособност, но важало само за зрителни и слухови увреждания. Пенсионер с мизерна пенсия да плаща 18 лв. На месец за нз-си-колко МВ и минути за телефон с копчета е малоумно. Дават и оферта само, ако включи и телевизия. Не и повярвах на тази служителка и утре ще ходя другаде, но междувременно някакви идеи от тук?

# 430
Сегашният какъв е? В договора какво пише...ще стане ли на стандартна цена след изтичане на срока?

Обикаляте десетина офиса и настоявате на своето - без тв, само план за мобилни данни. Този начин знам, това направихме...

# 431
Честно казано не прочетох какъв е сегашния, а пък вече си тръгнах от село. Утре ще ги питам, но е някакъв стандартен, според служителката най-евтиният (18лв.). За виваком става въпрос. Получили са СМС, че след срока минават на стандартни условия, каквото и да значи това.

А ти какви условия  успя да споразумееш с тези акули 😀? Най-странно ми беше как пък ТЕЛК-а и не важи..

# 432
  • Пловдив
Ами щом е на Виваком, ако искате може да пробвате на предплатената карта с Интернет и 0,10 ст. на минутата, но винаги отчита цяла минутата

# 433
Аз договорих каквото исках. С много четене, и с обикаляне на офиси. Това е.

# 434
MDD91, опитайте в друг оператор. При обикаляне за по-добра оферта за план на дъщеря ми, в Йетел ме питаха нямам ли някой близък с ТЕЛК? В крайна сметка преподписах във Виваком - 2000 минути, 4 ГБ плюс още 4 ГБ за следващите 12  месеца. Това за такса 16,49 лв

Общи условия

Активация на акаунт