На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 219
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 405
Какво мислите за тези?

Скрит текст:
А1 предплатен пакет ULTRA https://www.a1.bg/a1-prepaid-ultra  ще получиш:

600 национални минути
12 000 MB мобилен интернет
30 дни валидност на МВ
35 дни валидност на минутите
А когато имаш нужда от още минути, SMS или МВ, можеш да активираш Допълнителни пакети по твой избор!

За да се удължи периода на валидност на минутите и МВ, картата трябва да бъде презаредена.
(Това значи ли, че тези 12 000 МВ се запазват, след 30-те дена, ако заредиш? Защото на другите мисля не е така.)[/i]

Условия за презареждане:
Предплатената карта е с активирана оферта А1. С нея, при всяко презареждане и срещу такса, картата получава национални минути и МВ мобилен интернет.
Презаредена сума: до 9,00 лв.* (*При презареждане с поне 7лв. (до изчерпване на количествата на хартиените ваучери)) получаваш:  100 национални минути, 2000 MB
Такса за ползване на минутите и МВ при всяко презареждане: 7,00 лв.
Период на валидност на минутите и МВ след презареждане: 20 дни
Скрит текст:
https://www.a1.bg/prepaid-mobilen-internet-15gb
Предплатен мобилен интернет 15GB,  15.00 лв.

Стартов пакет за предплатен мобилен интернет
Включен трафик: 15 GB
Валидност на включения трафик: 30 дни
При всяко презареждане, в зависимост от заредената сума, картата получава МВ за ползване в мрежата на А1 България:
Заредена сума *до 9 лв. - Такса при презареждане в зависимост от заредената сума: 6.00 лв., Включен трафик в МВ след всяко презареждане - 2 000 МВ, Валидност на МВ - 30 дни
Заредена сума 10 - 29 лв. - Такса при презареждане в зависимост от заредената сума 10.00 лв., Включен трафик в МВ след всяко презареждане - 5000 МВ, Валидност на МВ - 30 дни

МВ от всяко презареждане се натрупват, в случай че в момента на презареждането в картата има налични МВ от предходно презареждане. С всяко ново презареждане валидността на МВ се удължава с нови 30 дни.
Второто е само интернет и не можеш да провеждаш телефонни разговори. Какво да мисля за две различни неща?
Предплатената карта от Vivacom е най-изгодният вариант. Писах тук https://bg-mam.ma/p/1006131/43852364 В твоя случай ще купуваш само интернет, а не комбинирани пакети.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 18:25 от ЧревоУгодник

# 406
  • София
Да, аз за предплатената на Виваком купувам само МВ докато съм в Бг. Като затръгвам за чужбина активирам и 200 мин/месечно.
Сега загледах условията на А1. За да имаш роуминг трябва да минеш на някаква друга програма. А при Вива си го има от купуването на картата.

# 407
Скрит текст:
Какво мислите за тези?

Скрит текст:
А1 предплатен пакет ULTRA https://www.a1.bg/a1-prepaid-ultra  ще получиш:

600 национални минути
12 000 MB мобилен интернет
30 дни валидност на МВ
35 дни валидност на минутите
А когато имаш нужда от още минути, SMS или МВ, можеш да активираш Допълнителни пакети по твой избор!

За да се удължи периода на валидност на минутите и МВ, картата трябва да бъде презаредена.
(Това значи ли, че тези 12 000 МВ се запазват, след 30-те дена, ако заредиш? Защото на другите мисля не е така.)[/i]

Условия за презареждане:
Предплатената карта е с активирана оферта А1. С нея, при всяко презареждане и срещу такса, картата получава национални минути и МВ мобилен интернет.
Презаредена сума: до 9,00 лв.* (*При презареждане с поне 7лв. (до изчерпване на количествата на хартиените ваучери)) получаваш:  100 национални минути, 2000 MB
Такса за ползване на минутите и МВ при всяко презареждане: 7,00 лв.
Период на валидност на минутите и МВ след презареждане: 20 дни
Скрит текст:
https://www.a1.bg/prepaid-mobilen-internet-15gb
Предплатен мобилен интернет 15GB,  15.00 лв.

Стартов пакет за предплатен мобилен интернет
Включен трафик: 15 GB
Валидност на включения трафик: 30 дни
При всяко презареждане, в зависимост от заредената сума, картата получава МВ за ползване в мрежата на А1 България:
Заредена сума *до 9 лв. - Такса при презареждане в зависимост от заредената сума: 6.00 лв., Включен трафик в МВ след всяко презареждане - 2 000 МВ, Валидност на МВ - 30 дни
Заредена сума 10 - 29 лв. - Такса при презареждане в зависимост от заредената сума 10.00 лв., Включен трафик в МВ след всяко презареждане - 5000 МВ, Валидност на МВ - 30 дни

МВ от всяко презареждане се натрупват, в случай че в момента на презареждането в картата има налични МВ от предходно презареждане. С всяко ново презареждане валидността на МВ се удължава с нови 30 дни.
Второто е само интернет и не можеш да провеждаш телефонни разговори. Какво да мисля за две различни неща?
Предплатената карта от Vivacom е най-изгодният вариант. Писах тук https://bg-mam.ma/p/1006131/43852364 В твоя случай ще купуваш само интернет, а не комбинирани пакети.
Благодаря.

А това в сайта защо е задраскано? Помислих, че е временна оферта.

# 408
  • София
Дали е временна оферта само от Виваком знаят.

# 409
Тези, които сте на А1 имате ли проблем с влизането в сайта "МоятА1". Снощи и сега се мъча да влезна, излиза съобщение да съм ги извинила, че "Правим подобрения в Моят А1, за да Ви предоставим по-добро клиентско преживяване. Ще бъдем онлайн скоро. Извинете ни за причиненото неудобство." Rage
Детето е на план при тях с някаква "врътка" при онлайн плащаане по-малка сума, ама сега нито мога да платя, нито да видя до коя дата беше срокът за плащане...

# 410
През браузър пробвах, влизам в сайта на а1, в май а1 също, до стъпка за логване...на теб не ти дава да се логнеш ли?

# 411
Тези, които сте на А1 имате ли проблем с влизането в сайта "МоятА1".
Всяка вечер след 23ч да кажем и до 02-03ч., а може и повече, приложението и сайтът не работят.

# 412
teta75, аз през браузер пробвах, но причина, вероятно е написаното от ЧревоУгодник-а Wink
ЧревоУгодник Sweat Smile Дискриминация, аз по това време се сещам.
Благодаря ви, успях одеве да влезна!

# 413
Оказа се, че плана ми е стар и подлежи на индексация. След нея за 28 лв имам неограничени минути + 3000MB интернет.
От Теленор сега ми предлагат нов план, който няма да се индексира за 30 лв неограничени минути+ неограничен интернет, но не на максимална скорост а 50 Mbps.  Нямам идея тази скорост бива ли я?

# 414
Какво ще рече индексация? Изтекли са двете години и таксата се е вдигнала или се е бил превърнал в безсрочен и от Теленор излизат с номера, че не може да продължава така?

Това за 30 лева няма ли да е пак срочно? Не съм  чувала да предлагат нещо за вечни времена.

# 415
Само за тази година ли няма да има индексация? А догодина? А по догодина?
И какво..вместо стотинки, да им дадете 2 лв горница ли.. и, кой печели така? Не вие, струва ми се...

Въртят ви нещо, не бих се вързала аз.

# 416
Договора ми беше към с Теленор вече безсрочен. Днес платих фактура на двонйна цена от тази която плащам по принцип. Казаха ми от оператор, че имам индексация за моя договор с 3.3% и, че за 2021 се плаща наведнъж, а от 2022 ми се вдига месечната такса. С предложението за новия договор за 2 години нямало да имам начислена индексация, но пък плащам с 2 лв повече при неограничен интернет и минути. Единствено скоростта на интернета малко ме съмнява, защото не е максималната. Ааа и детайлна фактура не мога да гледам, трябва да отида до офис да попълня нещо си. До преди време можех да си ги гледам.

# 417
Ако 3000 МБ ти стигат, запази си безсрочния договор. На 28 лева индексацията е 92 стотинки на месец. За новия план хубаво ти предлагат неограничени мегабайти на промо, но като изтече след две години, месечният ти абонамент ще скочи на 40 лева или каквото измислят дотогава. Както примерно тука:

С такава скорост ми беше домашния интернет навремето, нищо й няма. Даже не знам Виваком вдигнаха ли ми я до 100 или още си е до 50. Май я вдигнаха, ама толкова съм и забелязала.

# 418
Благодаря Adalind. Май ще си остана на този договор. Обаждаха ми се и по телефона преди месец да отида до офис да си подновя договора. Сега с детайлната справка в приложението ми изписва, че трябва да активирам услугата от ОФИС. Явно много искат тези с безсрочни договори да си ги преподпишат. Съпругът ми е на Виваком и няма индексация.

# 419
Оказа се, че плана ми е стар и подлежи на индексация. След нея за 28 лв имам неограничени минути + 3000MB интернет.
От Теленор сега ми предлагат нов план, който няма да се индексира за 30 лв неограничени минути+ неограничен интернет, но не на максимална скорост а 50 Mbps.  Нямам идея тази скорост бива ли я?
Доста плащаш за нищо. Стигат ли ти 3000MB? Договорът ти е вече безсрочен, но таксата остава ли 28лв.?
50Mbps е напълно достатъчно висока скорост за всичко. Бих подписал на по-високата такса, защото 3000MB на мен не биха ми стигнали и за седмица.

Общи условия

Активация на акаунт