На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 165 769
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Да, сега влязох в приложението и ме чакаха там. Обещаха до 15 мин. да ги активират, код не са искали.
Благодаря за напомнянето.

# 661
Здравейте,тези , които ползвате предплатени карти на Виваком получихте ли 10 гб интернет подарък?
В приложението е този подарък и трябва да го активираш ръчно. Понякога, заради другите оферти, не се вижда и не е при подаръците, затова влез в раздела с [ % ], избери номера и би трябвало да е най-отгоре.

# 662
Здравейте, бихте ли ме посъветвали за 12годишен тийн, на който не му стигат доникъде 5000МВ Интернет, какъв план от Yettel да изберем. В момента е на 16лв с 5000MB. Неограничените на 30 и повече лв са ни скъпи. На минути не държим да са много

# 663
Здравейте, бихте ли ме посъветвали за 12годишен тийн, на който не му стигат доникъде 5000МВ Интернет, какъв план от Yettel да изберем. В момента е на 16лв с 5000MB. Неограничените на 30 и повече лв са ни скъпи. На минути не държим да са много
A1 предлагат от скритите планове(само в магазин) за пренос от друг оператор: 22лв. неограничен интернет(количествено) със скорост 10Mbit/s или неограничена скорост в 4G(в различните магазини една от двете предлагат) и съответно неограничени минути. Разликата при двата е само скоростта. Ти питай директно за този втори с неограничена скорост, като знаеш какво искаш, ще са по-склонни да ти го дадат. И двата варианта са добри за цената си. Друго изгодно няма на този етап, а и по-изгодно от това няма да намериш.

30 дни преди края на договора можеш да се прехвърлиш на друг оператор без неустойки.

# 664
Аз май се оплаках, ама да поискам и консултация.
Майка ми, с извинение, издъни нещата. Номерът ù е на мое име и всяка година решава да си купи нов телефон и правят врътки с познат консултант на село. Не ù дават да смени титуляра, защото нямало да може да вземе желания телефон на изплащане, понеже щяла да се води чисто нов клиент, т.е.явно неблагонадеждна.
Мислех да прехвърля само моя номер на А1, ама при това положение ще мога ли? Нейният договор е за две години , подписан преди около месец.

# 665
Купи й телефан от емаг или др.сайт, свободен от договори.

# 666
Тя може да си купи и сама, стандартът ù е двоен на моя Simple Smile

# 667
Аз май се оплаках, ама да поискам и консултация.
Майка ми, с извинение, издъни нещата. Номерът ù е на мое име и всяка година решава да си купи нов телефон и правят врътки с познат консултант на село. Не ù дават да смени титуляра, защото нямало да може да вземе желания телефон на изплащане, понеже щяла да се води чисто нов клиент, т.е.явно неблагонадеждна.
Мислех да прехвърля само моя номер на А1, ама при това положение ще мога ли? Нейният договор е за две години , подписан преди около месец.
Не.

# 668
Не говоря за стандарт и финансова възможност, а за далновидност.

# 669
А аз - за нежелание. Тя предпочита да си вземе от оператор. При този случай ми се нацупи, на мен ми стана тъпо...след две години пак.

# 670
Нарциса, как така сключва договори и взема телефони, ако номерът е на твое име? Само титулярът може да вземе телефон. И аз съм вземала от оператор, не са ми давали всяка година да вземам нов телефон, нали първият, ако е на изпращане е с договор за две години и не може по-рано?

# 671
Изплащат ги.
Значи схемата е - майка и татко са с двугодишни планове, като тези планове са през година (пр. 2021 татко преподписа, 2022 мама, 2023 татко ще преподпише...). Татко...на него телефон не му трябва Grinning и взима на мама като преподписва. На мама номерът аз съм му титуляр от 11 години, а иначе самият номер е от първите изобщо на Глобул или там както се казваше този оператор в началото. Тя успява да преподпише, защото всички - аз, тя и един конкретен консултант в Йетел - първо се познаваме, второ тя не го прави зад гърба ми, а звъни да предупреди.
Това за нея е трето преподписване, при което я моля да стане пак титуляр на нейния си номер, но консултантът твърди, че няма да вземе набелязания (скъп) телефон и тя почва да мрънка.
Знам, че и аз съм виновна, но баш около празниците не исках да се изпокарваме заради един телефон.

# 672
Това за нея е трето преподписване, при което я моля да стане пак титуляр на нейния си номер, но консултантът твърди
Моята майка е в схемата с преференции на мое име, но е на отделен клиентски номер. Аз мога да оперирам с моя номер без това да влияе на другите услуги в схемата. Що не питате директно в Йетел?

# 673
При нас е същото. Клиентският номер нямал значение. Титулярът в случая е един и при смяната му ще е нов клиент за Йетел.

# 674
Майка Ви няма да става титуляр. Вие като титуляр ще си останете такъв.

Ще питам един от операторите...за всеки случай

Edit: Цитирам дословно:
Няма никакъв проблем да се прехвърли номер, стига да не е в един договор с друга услуга. Пак може, но ще плащаш неустойка за всички услуги  в пакета.
Ако опитваш да пренесеш номер който не е на твое име трябва съгласие на титуляра.

Накратко, този консултат те сучи.

П.с. Йетел в момента правели една врътка - карат клиентите да подписват индексацията. На практика това е нов договор, така че умната

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 13:03 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт