На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 150 158
  • 3 388
  •   2
Отговори
# 855
  • BG-DE
Не, поне засега не са ми увеличили таксата.

# 856
Как така? Не знаех че има изключения, нали и трите оператора индексират?

# 857
  • BG-DE
Не знам, може би при по-старите договори няма такава клауза. Имаме номер и към Виваком, получих мейл миналия или по-миналия месец, не помня, че ще има индексация но реално такава нямаше.

# 858
Как така? Не знаех че има изключения, нали и трите оператора индексират?

Явно А1 не, защото моят прословут договор към Близу, понастоящем А1, не е индексиран.

# 859
Дефинирай стар договор...

Възможно ли е да не си забелязала разликите във фактурите?

Много странно.....доста хора сме със стари договори, станали отдавна безсрочни..и сме с индексации.

https://www.a1.bg/indexation2023

# 860
  • BG-DE
Ами и А1 и Виваком са от 2018, няма начин да не съм забелязала, защото тук в Германия не ги ползваме  и реално сметка няма само таксата е, ако беше се увеличила щях да забележа.

# 861
Значи си на план за хора в неравностойно положение - тях не ги индексират А1, по инфо от сайта
https://www.a1.bg/indexation2023

Как се казва плана всъщност?

# 862
  • BG-DE
Няма такова нещо 😂 най-нормални планове са, на виваком е smart M, а на А1 нямам представа, някакъв unlimited беше, но определено не са от тази категория 😂

# 863
Така чета в сайтовете на двата оператора - че виваком и а1 не индексират тези планове.

Както и да, ти си знаеш. Не казвам че не ти вярвам, но при липса на разумно обяснение, не знам какво да кажа...

Освен да се отрази в следващата фактура, тъй като а1 май от 1.03 ги вдигат...но да кажат абонатите на А1....

# 864
  • BG-DE
Ами и аз не знам обаче е факт, може да са ме пропуснали и по-късно да ми ги хакнат наведнъж 😂 Скоро ще се появи следващата фактура и ще видя, може пък тя да е индексирана.

# 865
Смарт М защо ти е с такива минути и МВ...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 866
  • BG-DE
Това са минутите на А1, на Виваком не ги знам, така или иначе ние ги ползваме тези номера само когато сме в България.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 15:38 от Menerva

# 867
  • София
Има ли скрит план на А1 за около 20лв с 8-10ГБ и неограничени минути?
Пп. Предплатена на Йетел след месец ще я минат на 18лв или нещо такова... Какъв икономически вариант има, понеже номера е стар, но се ползва друг номер основно за разговори...

# 868
  • BG-DE
Стана ми интересно и погледнах сегашните планове на Виваком, ами нашият план, който се води Smart M+ и е с такса 22 лв отговаря на сегашния Smart L+ и като условия и като цена странно 🙂

# 869
Къде е този Smart L+? Аз виждам само Unlimited?

Общи условия

Активация на акаунт