На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 165 802
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 645
То им стана навик, всяка година ли ще се актуализират?

# 646
Не, че е проблем 2 лева, наистина има инфлация, обаче имат ли право докато тече договора да променят тарифата? Имам предвид принципно, всички оператори. Все си мисля, че ако си на срочен договор условията трябва да останат до края на срочния договор..

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 20:22 от Mama Ru

# 647
Имат право. Вижте си условията.

# 648
Мисля да пратя и аз на работодателя си такава честитка...Joy..нещо от днес ще плащаш вече с 20% повече..в този дух...

# 649
  • София
На какъв най-нисък план мога да мина активен А1 план за разговори?
Преди 3г беше 4лв

# 650
Yettel увеличава всички абонаментни планове с 15.3%. Честито на всичките им клиенти!

https://www.yettel.bg/indexation
Цитат
Уважаеми клиенти,
Уведомяваме Ви, че „Yettel България“ ЕАД ще индексира месечните абонаменти на мобилни услуги с официално обявения от Националния статистически институт (НСИ) средногодишен индекс на потребителските цени (ИПЦ) за 2022 г., който е в размер на 15.3%. Индексацията ще бъде отразена във фактурите, издавани от 5 февруари 2023 г.

За който е пропуснал Vivacom:
https://www.vivacom.bg/bg/index
Цитат
Уважаеми клиенти,
По данни на Националния статистически институт натрупаната инфлация за първите 11 месеца на 2022 година е в размер на 15,80% и очакванията са отчетената годишна инфлация за 2022 година да остане на тези нива.
Поради тази причина и на основание на Общите условия на Vivacom от февруари 2023 година, цената на месечния абонамент ще бъде увеличена с до 2 лв. с ДДС за всяка основна и допълнителна услуга.
Промяната ще бъде отразена в месечните сметки, издадени през февруари 2023 г.

Остана A1 да съобщят и те с колко.

# 651
Вива с 2 лв, аз при Йетел с 5,20 лв с ДДС.

# 652
  • 1st floor
Преди време имам спомен, че предлагаха планове за младежи, ученици, студенти. Има ли някой от операторите подобно предложение сега? За младеж 18г, все още ученик, надявам се от догодина студент.

# 653
Йетел имаха някакви планове тийн, но не са чак толкова евтини, нещо като 20 лв най-бюджетния.

# 654
Остана A1 да съобщят и те с колко.
https://www.a1.bg/indexation2023
Цитат
Нашият подход към частни клиенти

Клиентите с месечна такса от 7 лева до 25 лева с ДДС ще индексираме със средногодишния индекс на потребителските цени (средногодишен ИПЦ) за 2022 г., обявен от Националния статистически институт (НСИ), който е 15,3%. За услугите с месечна такса над 25 лева индексацията ще е в размер на 2 лева с ДДС.

Странно решенине, защото не е макс. 2лв. за всички, а само тези с месечна такса над 25лв., а за другите е 15.3%, което в повечето случаи е над 2лв. С по-ниските такси ще им се увеличи таксата с повече.

# 655
Здравейте,тези , които ползвате предплатени карти на Виваком получихте ли 10 гб интернет подарък?

# 656
  • София
Здравейте,тези , които ползвате предплатени карти на Виваком получихте ли 10 гб интернет подарък?

Да, 1 - 2 дни след като инсталирах приложението им.
И после при зареждане над 8 лв по 2000 гб.

# 657

Да, 1 - 2 дни след като инсталирах приложението им.
И после при зареждане над 8 лв по 2000 гб.
Става въпрос сега началото на февруари ( не при първоначално активиране на приложението).

# 658
Аз не можах, защото всеки път ми даваше грешен код, а всъщност ми пращаше един и същи код и не го приемаше . Щях да ходя в офис да видя защо така, но не остана време.

# 659
Този подарък от Виваком по повод новите цени от февруари ли е? Дали пак ще пуснат безплатен интернет и за март?

Общи условия

Активация на акаунт